At leve med angst - Hvad og hvordan?

MIA

Hej igen venner 🙂 Puh, ja, jeg ved ikke, hvad jeg skal sige? Jeg ville ønske, jeg kunne sige, jeg havde haft travlt – og altså, det har jeg! Men jeg har også bare været rigtig udkørt, da min angst stadigvæk fylder en del i mit liv, og jeg prøver at tilpasse mig, i forhold til jeg nu skal bruge 1 time om dagen på øvelser, og lidt ekstra på lysterapi, og der foregår en del ændringer lige nu, jeg prøver at tilpasse i mit liv – og så måtte der jo skæres lidt ned på noget andet, som desværre blev bloggen.
Jeg har også været af sted hele juleferien, og der kommer nogle indlæg om jul og nytår at some point, selv om det er noget forsinket. Sorry guys.
Sidst men ikke mindst, så har mine øjne taken a turn for the worse, og jeg har rigtig ondt i øjnene for tiden, og er ved at gå ud af mit gode skind! Jeg kan ikke læse, jeg kan ikke bruge min pc i længere tid, jeg kan ikke se tv, jeg kan ikke rigtig noget, uden det bare gøre ondt. Jeg hader det. Jeg magter slet ikke at slå øjnene op om morgenen, fordi det bare er pinefuldt. Og jeg har først en tid hos øjenlægen om en uge, hvilket jeg synes er lang tid, når jeg har det så skidt.
Derudover er min depression også begyndte at acte op, og jeg er bare ked af det og i et nederen humør hele tiden. Jeg græder og græder, og det er rigtig skidt for mine øjne, fordi problemet med mine øjne er – allergi og manglende fedtlag, som de siger… de kan vidst ikke helt beslutte sig. Men tårerne skyller fedtet væk, så jeg er nødt til at stoppe med at græde hele tiden, damn. Men jeg er lidt i følelsernes vold for tiden, og jeg er meget sensitiv, så jeg græder ret hurtigt, og ret længe. Der skal virkelig ikke meget til, og mine forældre har virkelig måtte støtte mig, fordi jeg har været så ked af det. Hvilket jeg er rigtig taknemlig for. De prøver og prøver, og jeg håber bare, jeg snart får det bedre, fordi jeg vil så gerne få det godt, så de også kan slappe lidt af igen. Kan ikke forestille mig, hvordan det må være for dem 🙁

Nå, nok sure opstød for et indlæg, haha. Jeg ved ikke, hvornår jeg kan vende tilbage til normal blogging, men jeg håber, det bliver snart, for jeg savner det sgu. Sæs guys <3

img_0669

Glem ikke at følge mig på bloglovin’ <3

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At leve med angst - Hvad og hvordan?