Varme hveder & hindbærsnitter

“Bog”-udgivelse?

JAER, I læste rigtigt folkens!
Det er godt nok ikke en bog, meeen….

Jeg har siden 2009 været medlem af et online, cringe, Harry Potter roleplay game forum! There it goes, haha. Det lyder måske lidt nørdet og kikset, men det har været min redning og escape i supermange år, og jeg har brugt evigheder på at finpudse min figur, Ai Yoru.
I denne forbindelse har jeg endelig fået taget mig sammen til at lave en ny profil om hende, hvor der står alt muligt, legit, ALT, om hende, haha – og på selve siden, er min baggrundshistorie (Ais livshistorie, basically) blevet forbudt, fordi den er for grafisk, bla-bla. De kommer hele tiden med nye latterlige undskyldninger, og det er for dumt, fordi har gjort den tusinde gange mere børnevenlig, end den var engang 🙂 sorry not sorry, haha.
Anyway!
Da jeg så lavede hendes nye profil, kom jeg til at tænke på, at jeg da lige så godt kunne lave en hjemmeside med hendes baggrundshistorie også? Så det gjorde jeg.

Det ville seriøst betyde hele verdenen for mig, hvis der er nogen læseheste derude, der har lyst til at læse den – jeg må nok lige erkende, den ikke er så god, som den kunne have været, but I’m getting there (kan ikke engang huske, hvordan den er, da jeg ikke har læst den i 28 år, men ohwell, jeg ved, jeg var stolt af den før).
Som I kan se, er den inddelt i kapitler osv., så det er mere overskueligt – så hvis nogen har lyst, keder sig eller whatever, så smut forbi og læs… og kom rigtig gerne med feedback i kommentarerne under dette indlæg, det ville betyde alt for mig. Tusind tak guys <3

I kan finde historien her: Ais Baggrundshistorie

IMG_0047

Glem ikke at følge mig på Bloglovin’ her, enten med profil, facebook eller mail <3
– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varme hveder & hindbærsnitter