Tokyo - dag 2 - Kejserpaladset

Tokyo – dag 2 – Tokyo Station

Som sagt gik vi videre… og hvad skal vi så på en station, tænker I nok.

Men, Tokyo Station er ikke “bare” en station… eller nogen andre, for den sags skyld. Åbenbart er det meget normalt, at stationerne her nærmest er storcentre. Et sandt hevlede at finde rundt i, btw. Men jeg fulgte selvfølgelig troligt min Google Maps navigation, som jeg havde screenshottet, lol.
Hvad leder vi efter? I første omgang ledte vi efter Tokyo Character Street, som er en “gade”, hvor der er ting fra forskellige tegneserier og -film. Derefter ville vi i Pokémon Store (ok primært mig ikk’), og til slut skulle vi på Tokyo Ramen Street, hvor vi skulle spise Ramen (nudler i Miso-suppe – lillebrors højdepunkt).

Umiddelbart var vi meget forkerte på den, for vi havnede nede i den anden ende, end hvor Character Street var… troede vi, så vi besluttede at nappe Pokémon først. Nix. Da vi drejede nede i metroen, kom vi direkte ind i Character Street, og der var butikker med alt muligt – overraskende nok ikke lige de ting, jeg ville ønske, men ohwell. Der var en Snoopy Town (tror jeg det hed), Moomin Shop (en butik dedikeret til Mumi-troldene – altså, hallo, hvor awesome?). Det jeg faldt for, var selvfølgelig Hayao Miyazaki butikken (berømt japansk tegnefilmsmester). Vi ville gerne også på Ghibli-Museum, som er et museum over hans værker osv., men biletterne går som varmt brød, så der er først ledige biletter i November. Jeg fik at vide, jeg måske med lidt held kunne købe afbudsbiletter (it’s a thing, crazy huh?) i en Lawson butik, men so far har vi ikke haft mulighed for at komme ind i en, og har i forvejen så travlt, at vi halvt om halvt har droppet det…. og så er sandsynligheden for hele 2 ledige biletter minimal.
MEN, billeder fra butikken, der var SÅ gennemført. Figurerne fra hans film er SÅ søde, desværre kunne vi jo ikke købe dem, da de ville gå i stykker under flyturen hjem :/ nedtur, lol. Og spisepindene, awh, desværre kan jeg ikke bruge det lort, så det ville være øv at bruge penge på. Men AWH.

IMG_5957 IMG_5961 IMG_5966 IMG_5967 IMG_5968 IMG_5971 IMG_5972 IMG_5974 IMG_5977 IMG_5965

Sorry not sorry for spam af Hayao Miyazaki, ahahahahah <3

IMG_5978 IMG_5980 IMG_5981

Og Hello Kitty??? ALTSÅ!! De der Kimono-kittyer og taskerne på øverste hylde er så fucking cute, jeg døde næsten.. altså se dem dog! Har bare ikke brug for flere bamser, slet ikke så store… og de kan nok ikke være i kufferten… øv.
Herefter smuttede vi i Lego, der var overraskende lille (alt er småt hernede, og alligevel er alt stort?). Og så kom det vi alle ventede på!!

IMG_5983 IMG_5989IMG_5995 IMG_5993

IMG_5990 IMG_5991

Cute eller hva’??? Fucking elsker!! Desværre var det meste bamser osv :/ med undtagelse af kort (på japansk, no thank), T-shirts (dog kun grimme??) og klistermærker til sin telefon WANT, men de kostede så 30 kroner stykket, no want… bye. Brorlille ville købe en Pikachu mønt til sin ven, men overså den kostede 200 yen i stedet for 100, så efter at have smidt den første mønt i, måtte vi også smide nummer 2 i, og så fik jeg mønten… 14 kroner for en mønt…. rip…. ikke lige det, jeg ville bruge pengene på, men whatever, vi kunne alligevel ikke få de 100 yen tilbage :/

Så skulle vi på Ramen Street, men der var kun 1 sted, der så ud til at servere Ramen?? og de havde 30+ minutters ventetid, rip, så vi opgav, da vi var trætte.

Så skulle vi til et center, Coredo Muronachi (eller noget lignende, idgaf, det var boring), og skulle til Harajuku bagefter…. indtil vi så vejret :/ et er, at det regner og er varmt, helt ok… men aircondition alle steder er turned ulovligt meget op, så man dør af kulde og lungebetændelse, hvis man skal ind i nogen butikker (hvilket vi skulle i Harajuku. Så det måtte droppes, og vi måtte løbe af sted (run bitch). Long story short: det kan regne i Japan, og det kan regne hella meget, vi var gennemblødte inden vi nåede til første lyskryds man, rip.

P1012441 P1012440

Vi nåede hjem på hotellet, snuppede nogle sandwich med laks, avocado og noget andet godt, kom ud af det våde tøj, og lavede fodbad i badekarret, hvor vi spiste sandwicherne. Herefter ville jeg skrive disse indlæg, men i stedet pass-outede jeg, og sov fra 16-19, rip. Jeg skulle være blevet vækket 18:30, men nogen glemte det, så vi kom ikke til Harajuku, selv om det havde klaret op. Life.

Vi prøvede at finde en Ramen restaurant til aftensmad i nærheden, fordi brorlille så gerne vil have Ramen, og jeg føler mig ærligt som den værste søster ever, når jeg ikke kan give ham de skide Ramen, altså. Rip. Men fucking tripadvisor og google maps fungerer åbenbart ikk sammen, så jeg kunne ikke pin-pointe, hvor fuck restauranterne lå, eller finde ud af, hvor længe der var åbent… så vi endte ovre i Family Mart, hvor brorlille også skaffede frokost til dagen i morgen, når han skal på træningslejr. Vi havde forskellig smag i aftensmad – han valgte en dims jeg troede var friturestegt ost, som jeg også selv valgte, og tog nogle wraps til – jeg valgte en origini-agtig dims til i stedet, med noget jeg troede var ketchuprice, men ikke rigtig… det smagte dog fint! Den friturestegte dims, var noget, der smagte lidt af hashbrowns, så det var helt fint med mig! Dertil valgte vi hver cola. Vi sørgede også for dessert, fordi vi er nogle nysgerrige fuckers.

IMG_6012 IMG_6023

Til dessert valgte vi denne mango-kage/bolle-dims, og en med chokoladestykker i.

IMG_6025 IMG_6015

Mangoen var så fyldt med noget creme, der smagte sygt meget af mango – for meget – og resten af bollen var bare ganske almindelig, dog med en mærkelig konsistens??? så weird??? Chokolade-bollen smagte af scone i siderne, men den var plain indeni, dvs. uden chokoladestykker?? Nederen, men den smagte fint.

IMG_6029IMG_6033

Sidst men ikke mindst, så opdagede vi ved et uheld, at vores hotel i midten har en åbning? Direkte fra taget og ned? Så da vi kom drivvåde, kunne jeg høre vand dryppe indenfor på gangen, og jeg tænkte bare “i have gone insane”, men fandeme nej, det regnede faktisk indenfor – pretty cool!

IMG_6008 IMG_6007

Det var alt for i dag. Det er sjovt, den skriver her, “kladde gemt 17:39”, og hvor jeg er, er klokken 00:40, og jeg skal op klokken 07, haha. Amaze

– Cecilie x

Glem ikke at følge mig på Bloglovin’, så du ikke misser et indlæg fra min Japantur! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tokyo - dag 2 - Kejserpaladset