Flyvetur til Tokyo 2017

Tokyo 2017 – Dag 1 – Nihonbashi & Kayabacho

Hej og velkommen tilbage på bloggen. Jeg tager jer nu på rundtur gennem vores første dag i Tokyo. Dette var d. 14. august, og lillebror var sygt jetlagged – men det var jeg selvfølgelig ikke 😛 vi gik fra hotellet omkring ved 15-tiden, og satte os for at udforske Kayabacho-Nihonbashi området. Vi var bosat på Hotel Villa Fontaine i Kayabacho, men egentlig havde vi ikke udforsket området så grundigt før, så det var lidt på tide, tænkte vi – og så var det nemt at access, og nemt at komme hjem igen, hvis man blev for træt 😛

Vi havde besluttet, at vi skulle se Suitengu, som er en shinto-helligdom, der ligger lige omkring metrostationen Suitengu-mae, og Ningyocho, som skulle være en serie af lidt ældre stræder, der lå her omkring, så det gik vi mod.

Vi startede med at gå fra vores hotel, og op mod Suitengu-mae. Vi var nærmest kun lige kommet over broen og på vej, før jeg måtte stoppe op og tage et billede, af denne gamle forladte pub, der sandsynligvis har haft noget med Jack Daniels at gøre, haha. Det så vildt fedt ud, trods det så så gammelt ud.

tokyo-2017-1-002

Og så kom vi forbi vores yndlings – og eneste vi har besøgt – Ramen restaurant, som jeg stadigvæk ikke er helt sikker på, hvad egentlig hedder? Men jeg tror den hedder “Kura Nihombashi Hakozakicho“, fordi den ligger lige dér på hjørnet, og billederne ligner oddly nok dem, jeg har taget ude- og indefra, hehe. Jeg tog billeder ude foran, og damn, hende den ene ejer kom bare ud og ævlede noget på japansk til mig, og jeg stod bare :))) okay sorry :))) jeg skal ikke have noget, but imma leave, fordi… this is awkward…. i’m so sorry…. hahah.

tokyo-2017-1-008

Og lige da vi kom over på den anden side af vejen, spottede jeg så det her weirdness??

tokyo-2017-1-010 tokyo-2017-1-011

Altså what the hell??? De stod bare udenfor i baljer fyldt med vand??? ingen vågede over dem eller noget :((( jeg blev helt ked af det, altså, de skildpadder så bare så søde ud…. they deserved better. Og bag fisketanken på det øverste billede var der en PLASTIKKASSE, fyldt med vand og fisk også??? Altså seriøst, what is going on????

 

Nå, men vi nåede frem til Suitengu, og gik op.

tokyo-2017-1-012 tokyo-2017-1-014 tokyo-2017-1-020

Og som den nørd, vi alle ved jeg er, skulle jeg lige have et hipsterbillede af det her vand-skylle-fidus, som jeg stadigvæk ikke helt ved, hvad egentlig kaldes??? skal vi bare kalde det et cleanse fremadrettet eller??? hahaha. Jeg mener, look at all the pretty, og dragen er så nice, og bare wOW.

tokyo-2017-1-016 tokyo-2017-1-017 tokyo-2017-1-021

Og jeg spottede hurtigt, at folk hældte vand ud over denne her statue, hvilket jeg synes var lidt sjovt, så det ville jeg da også prøve. Der var en japansk familie, et par unge forældre, og to eller tre børn, jeg kan ikke helt huske det, der hældte løs med vand på den, og familien lavede så gestus til, om vi ville prøve, og det ville vi selvfølgelig gerne. Jeg ville i hvert fald, og fik lillebror overtalt 😛 Det er den ene af deres små drenge, der kan ses på billedet, hvor jeg hælder vand på, hehe.

Jeg spurgte så moren, hvorfor de hældte vand på, og hun forstod mig ikke helt… det tog en del forsøg, før hun forstod, hvad jeg mente, og hun havde rigtig svært ved at svare mig igen. Hun startede med at forklare “maternity”, og jeg nikkede og var sådan, oh, okay. Men hun var ikke tilfreds med sit svar, så hun granskede sin hjerne, for at finde noget bedre, og jeg havde så ondt af hende, fordi jeg ville bare gerne sige til hende, det var fint nok, hun ikke behøvede at fortælle mere, men hun ville bare så gerne, og inden jeg nåede at sige noget, havde hun fundet sin mobil frem og google-translated det, hun gerne ville sige – “for safe childbirth”, og så pegede hun på statuen, der ammede et barn, hvilket jeg lidt havde misset, så pludselig gav det hele en del mere mening. Og jeg syntes bare, at det var så cute, at de hele familien gik der og vandede statuen og håbede på sikker fødsel, det var bare så cute… ahhh. Jeg takkede selvfølgelig mange gange, og efter brorlille og jeg havde vandet statuen igen, gik vi videre for at se selve helligdommen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tokyo-2017-1-025 tokyo-2017-1-027 tokyo-2017-1-028

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tokyo-2017-1-030

De her hunde var på den anden side af den røde fidus, og jeg ville så gerne vide, hvad de betød! Hvorfor er de der? Hvad gør de? Har det også noget med børn og sikkerhed, etc., at gøre??? hvad gør den!!! someone enlighten me!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og de her lys fiduser var overalt nede på fortovet ved templet, de var ret søde synes jeg, så jeg knipsede lige et billede.

 

Efter at have besøgt Suitengu, gik turen jo så videre til Ningyocho, som bare var de her gamle stræder og bygninger rundt omkring. Intet specielt, bare bygninger, huse, og hygge.

tokyo-2017-1-034 tokyo-2017-1-036 tokyo-2017-1-037

I’m just gonna say it, ærligt, ser her ikke hyggeligt ud? Det var så fint med de lidt ældre bygninger, og det gamle busstoppesteds-halvtag, uret med tegneserie-lignende covers på, bjørnen ude foran restauranten eller pubben, og den lille “gyde” der er mellem husene. Altså, how fucking cute? 10/10 would live here???

 

tokyo-2017-1-045 tokyo-2017-1-047 tokyo-2017-1-050 tokyo-2017-1-051 tokyo-2017-1-052

Moving on, så fandt jeg denne her cute as freck lille helligdoms fidus??? sådan bare lidt midt i det hele??? cute??? men vi skyndte os at gå, fordi der var en mand og han stirrede ret meget på os, og det var weird…. det gav mig præsentationsangst, som om han forventede vi sådan,,, købte noget, eller et-eller-andet, it was weird, so we left, haha.

tokyo-2017-1-053

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første billede er “udsigten” ned til gaden der lå lige langs med helligdommen, og der så simpelthen så hyggeligt ud, så den gik vi selvfølgelig ned ad. Der var så fint og grønt alle vegne, det var næsten som at træde ind i en eventyrverden.

tokyo-2017-1-061

Midt inde i gaden, var der selvfølgelig de her soft-drink dispensers, der er stort set overalt i Tokyo. Priserne er meget varierende, afhængig af, hvorhenne du ser dem, men de er sgu overalt, og det er nu meget hyggeligt, hvis man nu sådan er ved at dehydrere, haha.

tokyo-2017-1-063

Da vi kom ud på den anden side, så vi denne her vogn køre forbi, og jeg måtte simpelthen have et billede, for hallo??? Miyazaki???? u know???? hayao miyazaki??? det er da for sjovt, hehe.

tokyo-2017-1-065 tokyo-2017-1-057 tokyo-2017-1-069 tokyo-2017-1-066

Jeg synes kontrasten i det blå og sorte var så flot, at jeg var nødt til at have et billede, don’t judge me, haha. Og så synes jeg altanen på øverste billede var lidt sjov, fordi der var hængt de der gardin-måtte-fiduser ud over. Det gav bare en speciel vibe, synes jeg? What are ur thoughts??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En smule odd, med sådan en knaldrød bygning, mellem alt det gråhvide, så det måtte der også lige knipses et billede af 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og endnu en af de små gyder mellem husene, denne gang med et skab indenunder? Fedt nok!

tokyo-2017-1-070 tokyo-2017-1-071 tokyo-2017-1-072 tokyo-2017-1-073

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke entirely sure, hvad der er med mig og vand, men tydeligvis har jeg en eller anden sær obsession med det, haha. Jeg synes bare der ser så flot og idylsk ud!

Efter at have gået forbi her, traf vi valget om at gå tilbage til hotellet, fordi brorlille var tired as fuck… jeg var ellers ready til at gå ned til Nihonbashi-broen, jeg ikke havde set, trods jeg egentlig havde gået forbi den en kvart million gange sidste år, men jeg fulgte i stedet lillebror tilbage på hotellet. Klokken nærmede sig også 18, hvor det begyndte at blive mørkt.

Men bedst som vi næsten lige nåede til hotellet, faldt jeg selvfølgelig over endnu en shinto-helligdom, what do you know??? så vi måtte selvfølgelig ind og kigge. Denne gang var det Hie Shrine, Nihonbashi Sessha, jeg har lige Google Mapset vores rute, indtil jeg fandt det korrekte shrine, og holy fucking shit, der er en del i området, men jeg fandt den rigtige, hehe.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ser sgu lidt kogt ud i ansigtet, det undskylder jeg lige for, haha.

tokyo-2017-1-078

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tokyo-2017-1-081

Mig og mit vandfis….. igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tokyo-2017-1-084

Og selve helligdommen. Der var igen nogle, der stod for denne her helligdom, og de holdt vågent øje med os, så det var altså lidt akavet at gå omkring :/

tokyo-2017-1-088 tokyo-2017-1-089 tokyo-2017-1-090 tokyo-2017-1-092

Og så var der denne her ude i “kulissen”, det var ret flot, synes jeg. Jeg synes statuen siger “anubis” til mig, hvad tænker I??? Hvad mon den gør godt for??? I don’t know!!

Nå, vi gik ud derfra igen, og der havde bare virket så mørkt, men da vi kom ud, var der bare helt solskin, så det er fordi helligdommen derinde bare er omringet med bygninger, så det virker totalt mørkt og indelukket derinde. En ret vild oplevelse faktisk.

Nå, vi vendte snuden mod hotellet, og lillebror faldt straks i søvn. Imens begyndte jeg at se lidt nærmere på, hvordan jeg kunne strikke resten af turen sammen, så vi kunne spare mest mulig på transporten, ved at slå nogle distrikter sammen, som man nemt kunne gå imellem. Jeg tog dog også en lur.

img_9478 img_9475

Vi var også lige inde i Lawson, hvor jeg faldt over denne lidt sjove, Straight Tea, og den her lækre bake-fidus… og mens lillebror lå og sov, og jeg langsomt blev mere og mere sulten, åd jeg selvfølgelig bagefidusen, og fuck, den var lækker. Det ligner rå dej, og det smager af rå dej, men FUCK DET SMAGTE FUCKING LÆKKERT.

 

Da jeg endelig fik vækket lillebror igen, gik vi så ned på vores lille Ramen restaurant (den jeg linkede til længere oppe), hvor vi selvfølgelig fik bestilt en omgang Ramen. Hvad skal man ellers spise, sådan en første dag, man er i Tokyo?

img_9483

MUMS, siger jeg bare! Det blev dog lidt kvalmende til sidst, puha, men mmh, det var godt at spise det igen. Og må jeg lige tilføje, at sådan en fin, stor portion KUN koster 550 yen? Det er 33 kr, venner. TREOGTREDIVE FUCKING KRONER FOR ET MÅLTID MÆTTENDE AFTENSMAD, NÅR MAN SPISER UDE!!!!!!! worth it!! Seriøst, hvis I er i Kayabacho, ya’ll better visit this man, han er golden, og laver bare virkelig god, billig Ramen, okæ?

Og så se lige, hvor hyggelig restauranten er…

img_9479 img_9480 img_9481

Det bliver bare ikke bedre.

 

Nå, men efter vi havde spist og betalt for vores lækre Ramen, så smuttede vi tilbage til hotellet, hvor vi gik til køjs, usikre på, hvad den næste dag ville bringe, da jeg egentlig bare havde samlet distrikterne, og ikke rigtig,,, ja, planlagt noget.

Så tune ind for næste indlæg i dagbogen om min tur til Tokyo, og glem ikke at følge med på bloglovin‘, så du ikke misser et indlæg, because that sure would be a shame!

Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyvetur til Tokyo 2017