Hvad har jeg lært i ACT? #8

London 2018 – Dag 1 – Ankomst & Buckingham Palace

Hej bloggen, og velkommen tilbage. BUM. Efter en travl uge på Roskilde, skulle jeg direkte videre til London, og jeg glædede mig! Jeg har hungret efter at komme til London, lige siden jeg var der på klassetur i 8. klasse (det er  7-8 år siden nu, hold da KÆFT, jeg er gammel). Anyway.

 

Jeg havde pakket dagen forinden, og havde det max dårligt, da mit vækkeur ringede, og jeg skulle op. Jeg havde skam ikke tømmermænd, efter at have drukket næsten hver dag i en uge straight – til gengæld havde støvet fra årets tørre Roskildefestival sat sig i mine lunger, og jeg hostede og hakkede, som havde jeg røget 40 smøger om dagen, siden jeg var 2 år, altså. Min næse var fuldkommen tilstoppet, og mine øjne løb kronisk i vand. Jeg havde det skidt. Men op og af sted, det skulle jeg!

Det tæller ikke, som at tage på ferie, hvis man ikke enten a) har selfie med sit pas eller b) har et billede af sine fødder/ben og sit pas. Jeg valgte første mulighed ¯\_(ツ)_/¯

Jeg tog en lille semilur i flyet. Jeg var træt, og mine øjne føltes bare som syre. Needed a nap.

Da vi ankom til London, fik vi at vide, at man ikke behøvede et “rejsekort” til at køre med tog/bus/metro, fordi hvis man havde kontaktløs, så kunne man bare bruge sit dankort – og man kunne rejse flere på samme dankort. Det var jo fantastisk! For alle på nær mig, for jeg havde ikke kontaktløs dankort… men jeg rejste bare med på min mors kort, selv om det gav os nogle problemer undervejs.

Men vi nåede frem til vores hotel, og jeg kan LOVE JER FOR, jeg var skuffet. Først og fremmest; vi boede åbenbart på 5-6 sal, for der var bare tusinde trapper op. Jeg var ved at dø. Everytime. For det andet, så boede vi på to værelser, mine forældre på et, og min bror og jeg på det andet. Vi boede på samme sal, alligevel var der KÆMPE forskel på værelserne. Vores badeværelse var nogenlunde på størrelse med Harry Potters værelse under trappen. LEGIT. Man åbnede en lille dør, indtil noget der lignede et fucking kosteskab. Lige foran døråbningen er toilettet. Til højre for er brusekabinen (umuligt at barbere ben derinde, for man kunne sgu ikke bukke sig ned), og til venstre for toilettet var håndvasken. Det kunne bedre betale sig at sidde ned og børste bisser og vaske hænder, end at stå op (wtff???). Vi blev hurtigt enige om, at det var okay at bruge toilettet med semi åben dør. For lukkede man den, var der ikke plads til ens ben, og man fik døren lige i hovedet xD

Det skal lige siges, at mine forældre så havde et badeværelse, der var på størrelse med deres reelle soveværelse, og de havde karbad og alt muligt. Jeg var RET jaloux.

 

Vi begyndte at være lidt sultne, så efter at have fundet os til rette på værelserne, gik vi på jagt efter mad. Jeg havde allerede bestilt, at vi skulle på Hard Rock Café. Sluttos pruttos du, af sted. Vi boede 2-3 minutter fra Paddington Station, og med Hyde Park som nærmest baghave, så vi gik af sted, indtil vi nåede vores destination. Jeg skulle selvfølgelig have burger, og bestilte en omgang løgringe til bordet også. Min mor fik mac’n’cheese.

Vi fik i øvrigt også side salads ved siden af. Jeg vil gerne indrømme, jeg var i tvivl om, om jeg ville blive mæt af min portion! Men med løgringene ved siden af, og nærmest kun min far og jeg, der spiste af dem… så blev jeg rimelig mæt, vil jeg sige.

FYI: Jeg elsker Hard Rock’s burgere. De er gud.

Efterfølgende tog vi en tur over i shoppen, hvor der var MR. BRIGHTSIDEEE, tror I lige jeg blev 13 år, emo og med pandehår igen? Det tror jeg vidst nok!

Jeg ville også gerne have haft drinks, men var så mæt, at vi besluttede, vi ville vente til en anden dag (kan afsløre allerede nu, den dag kom ikke). Vi besluttede herefter at gå os en tur, ned mod Buckingham Palace.

Et selfie på toilettet var nødvendigt, inden vi gik videre. Og jeg syntes beplantningen på bygningen var flot, sue me.

Vi nåede til Buckingham Palace, hvor jeg fik et KNALDGODT selfie med vagterne i baggrunden! Kvaliteten havde nok været lidt bedre, hvis det ikke var taget i snapchat, men ohwell. Still golden moment!

 

Vi gik videre gennem St. James Park, og på Birdcage Walk, ned mod Big Ben.

Jeg blev meget forelsket i de forskellige dyr, vi så på turen gennem St. James Park. Andre end mig, der finder ro i at kigge på dyr og fotografere dem (selv om de er pissebange for forskellige dyr, og absolut ikke vil have dyrene rører en)?

I mean come on, look at the beauty af de her ænder (og svanerne)? Men mest ænderne. AWH.

De troede i øvrigt ret meget, at de ejede stedet… hmm. Lidt cute.

Jeg fandt også et rigtig cute egern, og jeg var kun lidt (meget) bange for det ville slå mig ihjel og havde rabies. Men look at the cute. Awh. Lille egernebaby. Selv om du på ingen måde er en baby. Awh.

 

Så nåede vi ned omkring Big Ben, London Eye, osv. Det var lidt overskyet, så jeg poster billeder derfra, i et af de andre blogposts. Nyd i mellemtiden denne smukke, smukke frozen yoghurt vogn.

Vil lige sige billedet ikke gør det justice. Den var ok-meget pink. Den var… den farve Converse, jeg ville ønske, jeg havde fået, da jeg var 15.

Moving on til et selfie af mig og London Eye, da vi gik på Waterloo Bridge, og endnu et selfie, da vi nåede til Trafalgar Square. Mine læber ser lidt farveløse ud, men det var altså ikke så koldt, som de giver udtryk for. London var faktisk jævnt stegende varmt, mens vi var der…

 

Herfra gik vi langsomt videre op mod Oxford Street, hvor vi havnede i M&M’s World.

Min mor og jeg gik straks ind.

No ragrets.

Duften af chokolade derinde var faktisk dræbende, men jo længere tid man var derinde, jo mindre lagde man mærke til det #win.

Altså… det var lidt sejt.

Look at the colors. Look at the coordination. Min OCD var så pleased, så glad. Perfect. Mom i told u i wasn’t crazy. Flashback: engang sad jeg på mit værelse og spiste m&m’s – og jeg var over 18 år – og min mor kommer ind, og ser jeg sidder og farvekoordinerer dem (fordi jeg kan kun spise dem, hvis jeg har en brun til hver side af min mund, dvs. to brune, og det samme med de andre farver, så ja, i had to do it), og hun went bare “hvad fuck laver du” og jeg sad meget uskyldigt “jeg deler dem op” og hun stod bare “okay, du er skør” eller noget i den stil. MEEEN, this proves at jeg ikke er skør, og det er faktisk MEGET NORMALT, gerne at ville have sine M&M’s opdelt i farvekoder!! Og ellers er størstedelen af UK’s befolkning bare meget OCD-ramte. Who knows.

Det var også ca. her, jeg besluttede mig for, hvad jeg skulle tage med hjem som gave til min kæreste.

Der var også en flot phonebooth, og min mor tog et billede af mig, men jeg ligner en fedling, så det ryger ikke på bloggen, HAHAHA.

 

På vej hjem gik vi gennem China Town, og da vi kom tilbage til hotellet, var der bagende varmt på lillebrors og mit værelse, og der var bare no mercy. Jeg var helt varm og svedig over alt, og helt rød i krydderen, fordi det var så varmt. Jeg var udmattet og træt xD

Vi gik for øvrigt også ind i en Tesco på turen hjem! For at købe vand, og for mit vedkommende strepsils og øjendråber. Var virkelig bare ved at dø. xD

Tilbage på hotellet slappede vi bare af, og så lidt reality tv, inden vi gik i seng, for at sove-love.

Så ja, det var det for første dag!

 

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg lært i ACT? #8