London 2018 - Dag 2 - Madame Tussauds

London 2018 – Dag 3 – London Dungeon & Shreks Adventure

Hej bloggen, og velkommen tilbage.

 

Tredjedagen bød på en tur i London Dungeon, noget som jeg virkelig havde set frem til. Da jeg var i London med klassen, da jeg gik i 8’ende, ville jeg supergerne i Dungeons. Men det var også dengang, min skizotypi peakede, og var begyndt at fucke mit liv godt og grundigt op, og jeg havde kraftige vrangforestillinger – så jeg kom aldrig af sted. MEN, denne gang så tingene anerledes ud, og det var en ny, forbedret Cecilie, der var klar til at tage i Dungeons.

Og det var superspændende. Noget, jeg faktisk synes er rigtig fedt – og although også lidt trist – var, at man ikke måtte tage billeder undervejs. Så jeg har faktisk ikke rigtig nogle billeder derfra. Men jeg har et enkelt billede fra deres giftshop, hvor man kunne tage et “skelfie” med Brian the Skeleton, så det gjorde vi. Mor og jeg kom først, hehe.

Jeg kommer generelt ikke til at poste supermange billeder, med mine forældre på, fordi… ja. Det ser jeg ikke rigtig nogen grund til 😛 Men her er mor og jeg, sammen med Brian. Og ja, det er min mor, selv om hun er 30 nuancer brunere, end jeg er. 🙂 #heldigeasen

Oplevelsen i Dungeons var 7/10, tror jeg, jeg vil sige. Det var rigtig pænt lavet, og “skuespillerne” var rigtig dygtige og seriøse, og engagerede. Det var en lækker oplevelse, men jeg blev alligevel rigtig skuffet, fordi der var ikke helt plads til os alle sammen, fordi de lukkede en del ind af gangen (sandsynligvis fordi det var sommer), og det ødelagde oplevelsen lidt, at vi var så mange mennesker samlet. Men derudover rigtig spændende, og generelt elsker jeg bare alt det der historie og seriemorder/den mørkere side af historien-fis, så jeg var… jeg havde det fedt.

 

Så tog vi en tur på Subway, for at finde os noget frokost, og til min glæde, havde de plastiksugerør. Vi havde dagen forinden, efter Madame Tussauds, været på en McDonald’s, hvor de brugte papirsugerør. Needless to say, så var jeg ordentlig skuffet, efter jeg accidently havde fået gjort mit om til en sump. Funfact: Jeg bider RIGTIG meget i mine sugerør. Og hvis man gør det, med et papirsugerør, så bliver lortet ligesom… ja. Helt blødt og smushy. Ikke en succes. Jeg blev mobbet ok-meget.

Men de var af plastik, og jeg lavede en hurtig refill, inden vi bevægede os tilbage til området, hvor London Dungeon, Shrek’s Adventure, London Eye, og Sealife lå. Vi havde nemlig besluttet os for, at vi skulle i Shrek’s Adventure, som det næste.

 

Der måtte heller ikke tages billeder i Shrek’s Adventure, så dér går den også lidt kold (men der var et område til sidst, hvor man gerne måtte, så brace urselves).

Vi skulle på en “quest”, hvor vi skulle til Langt Langt Borte, finde Shrek og nogle ingredienser til en mikstur, etc. Vores første opgave var, at synge karaoke. Det var virkelig på, fuck jeg havde det fedt. Resten af touren synes jeg egentlig også var rigtig sjov og spændende. Den var selvfølgelig primært tiltænkt børn, men jeg syntes faktisk også, at voksne med et barnligt sind, kunne få ret meget ud af det (aka – mig). Virkelig grineren.

Da Shrek’s Adventure var forbi, kom man gennem en hal med billeder af de forskellige Shrek figurer (og jeg måtte bare have et selfie med Den Bestøvlede Kat, fordi hallo, han er da for cute), og så fik vi taget et fællesbillede sammen med en mand, klædt ud som Shrek (fuck yea), og derefter kom vi igennem fotoområdet, hvor de havde lavet diverse figurer af andre Dreamworks film, som f.eks. Madagascar, Kung Fu Panda og Sådan Træner Du Din Drage. Det var totalt cute, og jeg var herremeget i mit es.

 

Efterfølgende gik vi en tur, hvor vi bl.a. kom forbi en Starbucks, og fik hhv. kaffe og frappuccinoer.

På vejen kom vi forbi den sødeste, lille pub i Westminister, der stod helt for sig selv, i den her gamle stil, og jeg blev så forelsket, jeg måtte have et billede. Jeg fik også købt en bette kop i Starbucks (der kommer en haul senere). Vi gik en tur i Grosvenor Square Park, hvorefter vi langsomt begav os hjemover.

Tilbage på hotellet chillede vi bare lidt. Vi fik købt en Meal Deal, vi tog med hjem og spiste, og ellers bare… chill.

Mit og lillebrors værelse lå lige ud til en sød lille gyde, som vi holdt lidt øje med. Det var så fint om aftenen, nemlig, hehe.

 

I øvrigt er jeg superked af nu, hvor jeg er kommet hjem… Jeg googler nogle gange navnene og stederne, hvis vi f.eks. har gået i en park, jeg ikke kan huske navnet på, så google mapser jeg mig frem til det osv., og har netop fundet ud af, at jeg har gået LIGE OP OG NED, ad Florence Nightingale Museum, og not once har jeg tænkt over, at tage på sygeplejerskemuseum, og nu er jeg bummed out, fordi det lå SÅ TÆT PÅ, og jeg var ikke engang derinde… altså damn. Skuffelse all over.

Anyway, det var det for i dag!

 

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London 2018 - Dag 2 - Madame Tussauds