Nytår

Ugen der gik #2 + M7 eksamen

God aften, bloggen!

Puh, jeg er altså god til det der, med bare at forsvinde, hva? Jesus. Det er altså ikke med vilje – jeg er bare så travl og umotiveret. Mit energiniveau er shite lige for tiden, og jeg prøver virkelig, men jeg er sgu ikke så fantastisk til det. Anyway.

Mandag – gik med træning i fitness med en veninde, og terapi. Det var en tårevædet session, hvis jeg husker rigtigt. Jeg var meget præget af angst, ift. mine øjne, og jeg havde meget svært ved at se mening med noget, og det var bare rigtig hårdt. Det er blevet lidt bedre. Aftenen gik med at spise risengrød og se nye afsnit af Big Bang Theory.

Tirsdag – jeg trak mit eksamensspørgsmål til modul 7 om morgenen, og havde så 24 timer til at forberede et oplæg, hvor jeg besvarede et spørgsmål i hhv. sygepleje, kommunikation og/eller psykologi. Jeg valgte at gå i dybden med sygeplejespørgsmålet, der omhandlede Joyce Travelbee og hendes disciplinerende, intellektuelle tilgang og terapeutisk brug af selvet, og hvordan dette skulle bruges ift. til at hjælpe en patient med at finde mening. Dertil gik jeg i dybden med psykologispørgsmålet, der omhandlede krise, som beskrevet af Bo Jacobsen, og sygeplejefaglige interventioner. Det hang mig langt ud af halsen, og til min store sorg, havde min veninde trukket Aaron Antonovsky, som jeg ellers bare helt vildt gerne ville have været oppe i, da mine noter til ham var fucking gode, og han er en af mine yndlingsteoretikere… jeg mener… hvem kan ikke lide Antonovsky!? Med undtagelse af dig, K… jeg ved du læser med. Jeg fik forberedt en del, og skrevet en masse noter, og nåede lige at øve oplægget et par gange. Desværre blev jeg lidt for selvglad, og tænkte, at jeg kunne mit shit, hvilket er total danger zone for mig… jeg går enten ned i kulkælderen og tænker “fml, jeg klarer den aldrig” og ellers så bliver jeg manisk og tænker “bitch im perfect, im supreme and superior and i dont need dis shit”… goddamn 🙂 jeg tror virkelig, jeg er bedre end alt og alle, samtidig med, at jeg hader mig selv (whyyy).

Onsdag – jeg stod op og tog i skole, underligt nok hørte jeg emomusic for fulde gardiner hele vejen??? :)))) i swear, i can feel the emo come out again, og jeg har det meget ambivalent med det… i guess u can’t run from it :/ nå, jeg kom op til eksamen, og jeg er en af de der mennesker, der er så stressede, jeg legit bare er calm, så det var jeg, mens jeg sad og ventede. Indtil de begyndte at sige, hvad lærere og censorer forventede. Så gik jeg i panik, og så skulle jeg ind, fuck meeee.
Selve eksaminationen gik faktisk ret okay – jeg græd ikke !! det er altså noget af en accomplishment, for dem, der kender mig 🙂 Jeg var så stolt af mig selv, ahahah. Nå, mit oplæg gik fierce, og derfra gik det kun ned ad bakke, lmao. De spurgte, hvad eksistentialisme var, og jeg måtte krybe til korset og sige, at jeg ærligt ikke kunne finde en definition. De sagde så, det var korrekt, og jeg bare skulle sige det, jeg troede, det var? FUCK.
Jeg kom ud, og jeg kom ind igen, og fik min karakter.
Et fucking 7-tal. Jeg var absolut ikke glad – jeg var dybt skuffet, og det var megalatterligt, fordi jeg vidste godt, jeg ikke var særlig god, men min hjerne skulle ofc tro, den var better than anyone, så jeg havde forventet et 12-tal (dumt). Så ja. Det blev ikke meget bedre, da K, der i øvrigt var ved at dø af sygdom, så kom op og nailede et 10-tal. Og ja, jeg er pissestolt af hende, og det er fandeme godt gået, og jeg under hende det virkelig… men det gjorde mig også lidt ekstra ked af det over mit sKOD 7-tal. Min mor forsøgte dog at snakke mig ud af skuffelsen og sagde, det var sejt gået, og jeg skulle være stolt… og det ved jeg jo godt, men jeg kan bare ikke. En af dagene efter, skrev K også, jeg skulle være stolt – hvad havde jeg sagt til hende, hvis hun havde fået 7? At hun var sej. Så hvorfor skulle jeg ikke også være det? Ja… rationel tænkning… gid vi kunne det herovre :)) en anden veninde, jeg recently blev venner med igen, E, synes også det var sejt, især med mine øjne og stress/angst. Og jeg er enig… i ethvert andet tilfælde, end mit fucking eget, haha. NÅ. Men det var sådan, det blev, og jeg tog hjem og hyggede mig med Kardashians, og senere risengrød (host), NCIS og Criminal Minds.

Torsdag – af sted til afsluttende individuel fysioterapi, med den fysioterapeut studerende, der opstartede forløb med mig i december… hvor jeg fik at vide, at man normalt slet ikke får den slags, når man går i det forløb, jeg går i, så jeg var en lucky duck. Selvfølgelig er jeg glad for det, men også dybt deprimeret. Hvor skal jeg nu få den hjælp, jeg har brug for, i forhold til min fastlåste krop? Christ.
Efter fysioterapi skulle jeg så i afspændingsgruppe, der er et supplement til det tilbud, jeg går i. Her mødte jeg en, jeg også har gået til MCT med (metakognitiv træning). Krineren. Vi snakkede lidt, så ja, det var hyggeligt. Herefter tog jeg hjeeem, og tror bare, jeg fladede ud på sengen, ha.

Fredag – jeg vågnede, jeg så Kardashians, jeg lavede ingenting… eller jo, jeg gik vidst i bad, hehe. Så meget accomplishment på én dag. Nå, jeg chillede. Det var faktisk løgn, jeg lavede noget! Jeg begyndte at rydde op på mit værelse, det er, hvad jeg gjorde. Sorterede i gamle kasser og bedrollers, og lavede lidt orden i alt mit lort. Det gjorde jeg. Så tog jeg ind for at se Disneysjov. Hehe.
Lillebror skulle til Zyg Lyz på gym, så han drak derudaf af en vodkacola, og kom så hjem igen kort tid efter…. bumbum, han blev afvist, fordi han kun gik i 10’ende. Han var lidt skuffet over, at han var begyndt at drikke, og havde fået en lille buzz på 😛 men aftenen blev så brugt på at se xFactor, og så tror jeg, vi så film senere.

Lørdag – vi tog til min mors søskende og drak kaffe og spiste kage (obviously) og tog i Meny for at blande slik, hehe. Så kom vi hjem, spiste, jeg ryddede op, spillede Kalaha med min mama, og ja, så så vi film. Først Child44, der faktisk var ret god(!) og bagefter A Walk in the Woods, tror jeg, den hed… og selvfølgelig var jeg en neerd, og skulle rydde op indtil klokken 3 om natten :)))) why am i like that

Søndag – stod givetvis på yderligere lidt oprydning, samt et visit til min farfar og hans kone, der har slået foden. Vi hyggede nogle timer, inden vi tog hjem, og slappede af. Endelig fik jeg taget mig sammen til at tænde min computer og få skrevet lidt (meget lidt) noter ind på min computer, samt lavet et emnesvar til E. Mere om, hvad fuck et emne er, i et separat indlæg, men det er en lille del af en historie. Herefter fik jeg stress over fucking lorte apple, det lavede jeg faktisk om torsdagen! Forsøgte at få orden i mine billeder fra Japan på telefonen, fordi iCloud fuckede rækkefølgen, så jeg måtte sidde og sortere fucking 1000 billeder, fordi iCloud ikke fucking selv kunne finde ud af det lort. Bagefter havde jeg så problemer med Google Fotos, der synkroniserede alt på min telefon over, da jeg downloadede appen, hvilket jeg ikke var interesseret i – jeg ville bare kunne lægge de billeder over, jeg synes skulle over… og hente dem, jeg gerne ville have…. Igen kom jeg først i seng ved 3-tiden.

Mandag, i dag – stod på endnu en omgang terapi, mindre tårevædet og lidt mere positiv, hvor hun også fortalte mig, at jeg skulle være stolt af mit eksamensresultat, og at det ikke var dårlige undskyldninger, at jeg havde psykiske udfordringer osv., men det var de vilkår jeg havde, og derfor kunne jeg ikke sætte baren for min præstationsevne udfra et normalt fungerende menneske, fordi sådan var jeg ikke, og jeg måtte sænke mine standarder ud fra, hvordan jeg havde det. Det giver jo meget fin mening, men fuck, det er svært i praksis. Jeg besøgte min oldemor, der er indlagt på hospitalet, og tilbragte tid med min farfar, der gav mig et lift hjem. Her til aften spiste jeg risengrød #sundogvarieretkost, og har set Big Bang Theory og Thor… mens jeg skriver det her, er jeg i gang med at slette Google Fotos fra min telefon, fordi jeg hADER den lorteapp, og jeg gide rikke have den som en del af mit liv mere, hahahahah, og nu har jeg så forsøgt at overføre mine kamerabilleder manuelt fra min computer til min telefon gennem iCloud, og det tager evigheder, men fuck det…. jeg prøver….. hvis nogen har bedre måder at overføre indimellem PC og iPhone på, der gør, at billederne er i kronologisk rækkefølge, er i mere end velkomne til at skrive, for jeg er træt af det her….
On a sidenote: Der komemr angsttema-uge på Kanal 4, og jeg vil stærkt opfordre jer til at se det. Jeg har ikke selv kanalen, men ser det på dplay om to uger, når det kommer gratis ud der, hehe. Jeg synes det sender et stærkt budskab, og er et fantastisk initiativ!

16425525_750272435129619_655458051_n 16441420_750272448462951_848668416_n

Det var alt fra nu.
Glem ikke at følge mig på Bloglovin’. 

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår