Muligivis sidste indlæg, mens jeg er i klinik??

Snart føds’da’!

Hej på bloggen! Så blev det torsdag, og det betyder, at jeg har tændt min computer :p denne torsdag skulle nemlig bruges på at skrive opgave, nærmere betegnet fastlagt studieaktivitet (gab), og jeg er netop blevet færdig med denne (YAS), så deeet.

Jeg valgte at skrive en ernæringsscreening, da jeg har særlig interesse i ernæring, woohoo 🙂 så må vi bare håbe den er korrekt lavet, prøvet at søge lidt på google og på facebook, men fandt ikke rigtig noget :/ så nu satser jeg bare på, det er okay. Det var møgsvært, havde 1.000 ord for meget, og det var noget af en kamp, at få kortet det ned! Men nu blev jeg endelig færdig, og så endda med hele 4 ord i overskud <3 fantastisk.

På torsdag står den på praksiseksamen (ohno), og dagene derefter kommer til at gå med at skrive skriftlig eksamen 🙁 på næste fredag er det så op til mundtlig eksamen, og SÅ, er jeg også færdig! Glæder mig seriøst til at blive færdig, og kunne holde lidt sommerferie <3 Eller ikke… :/ har nemlig snakket med en, jeg har skrevet meget med, om at lave en bog, så måske det er dét, der kommer til at præge min sommerferie. Hihi, på én side håber jeg det, på en anden ikke, fordi holy shit, der kommer til at være SÅ latterligt meget arbejde i det… oh wellie. Den tid, den sorg!

 

NÅ, men det jeg egentlig ville skrive dette indlæg var for, at jeg har fødselsdag på søndag, og fylder rundt yay, 20 år. Puha. Nu, jeg tænker over det, burde jeg faktisk have lavet et blogindlæg om, hvad man kan ønske sig, for var helt tom for idéer (og af samme grund ønsker jeg mig kun sådan, tre ting, haha)… nå, nu er det nok lidt for sent, da jeg også holder fødselsdagen på søndag … whoopie.

Hmm, ved ikke rigtig, hvilket formål dette indlæg tjener? Jeg havde vel bare lyst til at skrive lidt på bloggen, og klokken er for mange til, at jeg gider gå i gang med at kæmpe med et emneindlæg, roleplaygame, fordi p.t. fylder hvert svar – NO FUCKING JOKE – 9 sider, og har bare ikke overskud til at skrive 9 siders fantasy lige nu :/ haha, ynkeligt… nå, men det var alt <3 med lidt held får jeg mere tid på bloggen snart! 😀 <3

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muligivis sidste indlæg, mens jeg er i klinik??