Organic Circle - anmeldelse

Fravær!

Heeej, på bloggen.

Uha, jeg har været noget fraværende, og det beklager jeg! Fredag blev brugt på en “vild” fest her på Campus med hyggedruk inden, sammen med min dejlige klasse, så lørdagen blev brugt på tømmermænd, og søndagen på fødselsdagsdeltagelse, mcdonald’s og lektielæsning.
Mandagen gik med skole, og sikkert også noget andet, jeg bare ikke lige kan huske – notetagning, tror jeg?
Tirsdag blev jeg snotforkølet, så måtte en tur til lægen, der konstaterede forkølelse, men ikke ville tage en blodprøve. Jeg har for 6 måneder siden fået at vide, at jeg skulle tage B12 og D3 vitaminer, men jeg havde ikke råd, og slet ikke i den dosis, som jeg skulle have. Så tænkte, at jeg jo kunne få det tjekket nu, da værdierne nok havde ændret sig, hvilket vil sige, at jeg nok skal have vitamintilskudet i anden dosis, så….. men det ville hun ikke, så jeg opgav, og så må vi se, hvor godt jeg kan klare mig 😛 har læst B-vitaminmangel er rimelig skidt, men whatever… nu har jeg overlevet et halvt år, så mon ikke jeg kan klare mig lidt længere? Jo, vi satser.

Så var jeg hjemme onsdag, og hele den dag gik med lektielæsning, puha! Derefter afslapning i sengen med en Cookie Dough is og Den Store Bagedyst på DR1, som af en eller anden grund bare er så pissehyggeligt at sidde og se.
Jeg har stort set ikke sovet natten til i dag, så føler mig bare pænt død. Heldigvis har jeg fri her kl 11, så jeg kan komme hjem og chille med lidt te, få renskrevet mine noter, læst til i morgen, og derefter bare ren afslapning.
Lige nu har vi om celler, og jeg fatter absolut ikke en meter, haha.

Jeg håber, at jeg bliver rask til mandag, da jeg starter i klinik den dag, og det ville være ordentlig nedtur at komme i klinik, når man er syg, og dermed er en smittefare, når jeg skal ud og have med patienter at gøre… så kryds for mig!

Fredag står på undervisning, evt. at få lavet min portfolie, derefter bare seeeng <3 og lørdag går det ned med byen sammen med min skaaat, der kommer hjem fra ferie, og jeg glæder mig helt latterligt meget! 🙂 Har savnet hende frygteligt, altså. <3

Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Organic Circle - anmeldelse