Undskyyyld

Studiebøger, kms

UNDSKYLD. Jeg er legit den værste blogger i hele verden, haha. Jesus christ.
Nå, men jeg gider ikke komme med alle mulige dårlige undskyldninger, fordi let’s face it… Jeg har bare ikke haft tid, og når jeg har haft tid, så har enten nedprioriteret bloggen eller simpelthen glemt, at jeg havde den.

Jeg forsøger at være mere aktiv, og håber da, at jeg kan komme ordentlig op at køre igen snart 😀
På studiet går det rigtig fint, bortset fra alle de helvedes masse bøger, man skal købe.

Bruh, jeg får SU på 900,- om måneden, med regninger på 1.400 LIGNER JEG EN DER HAR RÅD TIL AT KØBE BØGER FOR 1.000,- OM MÅNEDEN? Godt så fuck

Og lige for at være clear – Jeg har opsagt min SU, og arbejder ved siden af mit studie i stedet, da det bedre kan svare sig, hvilket egentlig er lidt trist, lmao, men sådan er det jo (:
– og jeg brokker mig bestemt ikke over SU’en, men jeg synes det er for latterligt, at det bliver kaldt cafépenge, for bruh, der er legit ingen penge til cafébesøg?? Jeg forstår ikke, hvorfor det er så svært for nogle politikere at forstå. Men dette er et surt opstød, jeg vil tage på et andet tidspunkt. Det her er bare en hurtig update, for at sige, at jeg ikke er gået død, og stadigvæk gerne vil blogge :((( godt så, hav det godt <3

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyyyld