Skolestart

Jack in the Middle koncert på UCC

Wuhu, så kom der nyt indlæg på bloggen igen!
Jeg havde egentlig tænkt, at mit næste blogindlæg skulle handle om den tur, jeg havde til Maribo i midt-oktober (mig, langsom til at blogge? Nej da), men nu kom der noget andet, mere aktuelt op, så det tager vi sgu først, hæhæ.

Det kommer næppe som et chok, for jeg, der har fulgt mig, men jeg går på sygeplejerskeuddannelsen på UCC Nordsjælland, og til jul er jeg hele 1,5 år inde i min uddannelse!
Anyway… I fredags havde vores Campusråd fået stablet en koncert på benene på skolen, med rockbandet Jack in the Middle, og selvfølgelig skulle jeg da med. Jeg har siden mit sidste indlæg været til øjenlægen, der sagde, at jeg ikke har øjenbetændelse, men bare tørre øjne… Det skabte lidt problemer, da mine øjne stadigvæk svider og gør ordentlig nade, og jeg var opsat på, at jeg skulle have linser i. Det blev en pinefuld affære, men det lykkedes, og efter et par liter alkohol indenbords, begyndte det at gøre knapt så ondt…

Koncerten startede klokken 17, så jeg gjorde mig klar hjemmefra, og drak en enkel cider i toget. Da temaet jo var “rock and roll”, måtte jeg da også klæde mig herefter – så det blev til en Jack Daniels t-shirt, et par sorte nylonstrømpebukser og et par shorts, samt selvfølgelig rød læbestift – duuuh.
Da jeg ankom på skolen, mødtes jeg med nogle af pigerne, både fra min egen uddannelse, og fra klassen under os – og over. Så vi var en lille håndful tøser, der hyggede os til koncerten, der startede, og jeg fik drukket endnu en cider, da jeg bare ikke er fan af øl (sorry) – jeg ødelagde mit “hardcore” udtryk, ved ikke at drikke øl… altså… En af pigerne fra klassen, M, og jeg hyggede os gevaldigt. Bandet var godt, og jeg synes, at I alle skulle gå ind og tjekke dem ud, hvis I ikke kender dem i forvejen.

img_9961 img_9962

Efter koncerten tog vi festen videre ned i skolens fredagscafé – sammen med bandet, uhlala.
Her fik jeg bestilt en dobbelt isbjørn i et stort glas, og hvis man kender mig godt, ved man, at jeg fyrer isbjørne derudaf. Vi spillede High Jack, alle os tøser, vi var ca. seks, og de tre af bandmedlemmerne – forsangeren Thor, guitaristen Sebastian, og bassisten Mathias. Det gik der en time eller to med, og vi havde det – synes jeg – hylende morsomt. Der røg i hvert fald lidt alkohol indenbords for de fleste af os, og en af de andre piger, D, nåede da også lige at få smækket albuen ind i kæben på mig, da vi begge i panik skulle rejse os op, for ikke at komme til sidst… D var meget chokeret over det, og jeg grinede egentlig bare – det var jo “bare” en albue, haha.

Efter at have spillet tilpas mange runder High Jack, så måtte vi videre til Beer Pong – og da gutterne fik frie bajere, var det selvfølgelig dem, der måtte op i baren og hente, til vores lille leg.
Vi delte os op i hold – Sebastian, M, jeg og til dels Mathias mod A, S, D og Thor. Needless to say, så vandt mit hold. Mathias og Maria var i særdeleshed god til at ramme, og jeg fik da også ramt 2 gange… og det blev lidt tæt til sidst, fordi det andet hold begyndte at hale ind på os, men nej, vi crushede dem fuldkommen, hehe.
Og det gik også for os, når vi spændede af sted for at gribe de lange (og korte!) bolde, for at få ekstra ture, hold da op, D var vild, haha. Det endte da ved flere lejligheder med, at vi var flere, der rullede rundt på gulvet.

Herefter røg vi videre til bordfodbold – og not gonna lie – jeg tabte massivt, uanset hvilket hold jeg var på, fordi jeg bare er en gigantisk taber til det (lorte) spil. Efter at have snakket lidt frem og tilbage, blev vi enige om, at vi skulle til København og have jordbærfisser (brah?).
Da vi skulle til at tage af sted, kom M meget foraget ud til Thor og jeg, der stod og ventede på samtlige andre – vi havde lidt svært ved at samle tropperne… Men M kommer simpelthen ud, og jeg glor på hende ?? “Jeg skulle stjæle en cola, og jeg tabte dem, og nu bruser den bare ud over det hele.”
Dum som jeg er, falder jeg først grinende sammen på gulvet, hvorefter jeg sprinter af sted for at se, om hun taler sandt – og ganske rigtigt, på gulvet i kantinen ligger en cola bare og bruser… jeg flækkede. Især fordi hun virkelig kæmpede for, at det var hende, der var offeret i situationen.

fullsizerender

Vi kom – efter en time eller sådan noget – endelig videre i teksten, og begyndte togturen mod København, godt visne, de fleste af os. Vi kom frem til Vela, som var en eller anden lebbebar i KBH, hvor vi fik drukket disse famous jordbærfisser, der for mit vedkommende, ikke var noget at prale af…. men ohwell. Det var noget jordbærsmoothie-agtigt med tequila. A og jeg kedede os gevaldigt, og jeg synes egentlig ikke, det var pissefedt. Vela var propfyldt, og vi sad af lort til…
Og så var det, at A og Mathias fik stablet på benene, at vi skulle hjem til ham, til noget privatfest-hygge. M gad ikke tage toget, det var for koldt, syntes hun, så hun sprang ud på vejen og prajede en taxa – excuse me, nok er jeg sygeplejestuderende, men jeg kan sgu ikke lappe dig sammen, hvis først du bliver kørt over, vel frøken…
Vi fik en taxa, og stakkels taxachauffør, siger jeg bare… for nærmest i samme øjeblik, vi trådte ind i taxaen, begynder D at snakke om, at hendes kæreste (som vi alle kender), ikke kan lide sovs, andet end brun sovs… og så snakkede vi bernaisessauce, og inden vi vidste af det, begyndte M at kævle op om, at pulversovs var lavet af djævlen, og at dåsesovs fungerede bedst, hvis man ikke kunne lave det fra bunden – det var der dyb uenighed omkring, og vi diskuterede sovs i al den tid, vi sad i taxaen, og chaufføren skraldgrinede af os, fordi trods at være blevet nedstemt, blev M ved med at kæfte op om, at dåsesovs var bedst………

Langt om længe nåede vi frem til lejligheden – drengede var ude at købe ind, så de gik os i møde, og vi kom endelig op i varmen (lemme tell u, det er ikke sommer mere).
Vi hyggede os gevaldigt, og begyndte selvfølgelig straks at spille drukspil, hvor M igen blev stemt ned, angående hvad vi skulle spille… haha. Det var utrolig hyggeligt. Jeg var dog rimelig godt stegt, og mine øjne var begyndt at fucke ret voldsomt, ligesom min vejrtrækning, så selv om det var fedt, var jeg jævnt klar til at komme hjem – så da D ville tage hjem, tog jeg med hende… Vi missede lige akkurat vores tog, så vi skulle vente en halv time, og 7/11 havde lige akkurat nået at lukke klokken 1, så vi gloede bare fortabte og fulde på hinanden…. what now?
Det endte med, vi tog ind på Hovedbanegården, gik i 7/11, købte chips, frådede chips, og ventede på vores tog, hvorefter vi tog hjem til hende og kærestens lejlighed, hvor vi crashede og faldt i søvn!

img_9963 img_9965

Alt i alt en vellykket, hyggelig koncert, og en dejlig omgang druk bagefter (jeg vil nødig sige fest, for det var egentlig mest bare…. alkohol). Musikken var god, og drengene var rigtig søde og nede på jorden. Så hvis I er til rock, eller er nysgerrige på bandet, synes jeg bestemt, I skal tage et smut forbi Facebook eller Youtube, og tjekke Jack in the Middle ud, hehehehe!
– Det skal i øvrigt ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker at tage dumme selfies, hvilket nok kan mærkes, haha.

Glem ikke at følge mig på Bloglovin’, så du ikke misser et indlæg, og hav det godt, til vi ses igen!

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skolestart