Daddy's home

Idéer & travlhed


Hej på bloggen! Nu har jeg heldigvis været sådan ok, til lige at få langt nogle indlæg op og sådan 🙂
Derudover har jeg en masse idéer, til, hvad jeg ellers skal ligge op, når jeg lige får tid og mulighed!

1. Der vil komme et indlæg om Benefit Cosmetics, både service/den behandling, jeg fik, lidt om produkterne, og hvad jeg synes om dem, og et billede af brug af de forskellige produkter og den slags 🙂

2. Flere bageindlæg, da jeg simpelthen elsker at bage.

3. Lidt om “verden”, og hvordan det er, både at arbejde, og være patient i nutidens hospitals regi i Danmark.

4. Nogle “hauls”, af forskellige ting jeg har købt, bl.a. fra Ali Express og Primark.

5. Flere anmeldelser!

6. Flere sygeplejerelaterede indlæg, jo længere ind i mit studie, jeg kommer – samt forskellige oplevelser og tanker om det at være i klinik/praktik.

7. Hvis jeg finder ud af, at jeg har lyst, kommer der også eventuelt lidt ud om eksamen på sygeplejestudiet, dvs. mine opgaver osv., hvis jeg synes, det er en god idé. Leger stadigvæk med tanken.

8. Flere novelle-lignende ting, når jeg engang kommer i gang igen! Jeg har planer om en dag at lave en slags “historie” herinde, der kommer i flere dele?

9. Hvad jeg nu ellers lige kan finde på af spændende ting og sager! Der vil blive blogget om stort og småt, og hvad jeg nu lige finder interessant.

10. ELLERS SÅ KOM LIGE MED NOGLE IDÉER NEDE I KOMMENTARERNE, SÅ VIL JEG SE PÅ DET!!! Blogger for min egen nydelses skyld, men det kunne da være nice, også at blogge om noget, som folk gider læse om! Så kom til tasterne og gååååå i gang! Glæder mig til at se forskellige forslag, ohyes. <3

Derudover har jeg bare lige ét og sige, og det er, at jeg FUCKING IKKE KAN VENTE MERE, jeg får svar på min modul 2 eksamensopgave d. 1 marts, men jeg er SÅ nervøs, og vil bare have svaret nu :((( rip

image

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daddy's home