Burger Garage - Hillerød

Daddy’s home

image

Min søde lillebror har haft vinterferie. Det har jeg ikke 🙁 men onsdag og torsdag havde jeg studiedag, så efter en samtale på hospitalet torsdag formiddag, tog vi af sted til Hillerød.

Først fik han lov til at bestemme, hvad vi skulle have – durum.

på trods af vi havde spist salatpizza i tirsdags????

Men durum it was, så vi smuttede ned til Strøgkebaben og fik en durum hver, som vi spiste i slotsarkaderne.

Herefter fik jeg tvunget ham med i NewYorker, idet jeg havde et gavekort, og jeg fik købt en bh – han var ikke tilfreds med at være af sted med mig???

 

Så skulle vi jo have BLAND SELV SLIK, så vi smuttede ind til Iron Man, og blandede noget. Kan ikke huske, hvad hans butik hedder, men ejeren ligner Robert Dawney Junior, så Iron Mands slikbutik badically………

 

Så kom vi ind i biograffen, vi havde nogle gratis bifbiletter og gufbiletter, fordi min farfar havde givet os mandelgaven (TAK).

Så vi skaffede popcorn og var klar til at se film.

Som overskriften hentyder, så vi Daddy’s home, som handlede om en fyr, der havde giftet sig med en kvinde, der havde to børn, som han så er stedfar for. Børnene er meget skeptiske og lede; men langsomt accepterer de denne stedfar – indtil børnenes biologiske far kommer på besøg. Pludselig starter en hylende morsom kamp for børnene – og kvindes!! – kærlighed mellem de to mænd. Virkelig sjov og underholdende film 🙂 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

image

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burger Garage - Hillerød