Velkommen

Velkommen

Heeej, venner. Der er nok ikke nogen, der læser det her, men jeg føler, at en præsentation er på sin plads.

SÅ! Mit navn er Cecilie, og jeg har i lang tid gerne villet starte en blog, men har bare ikke lige haft tid til det, da jeg har været caught up med skole, min tumblr-blog og mine historier.
Jeg har altid elsket at skrive, så jeg er p.t. medlem på to rollespilssider, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg vil rigtig gerne være forfatter, men har indset, at det er en barsk profession, og nok ikke noget, jeg kommer til at leve af – lige nu, i hvert fald. Når jeg engang bliver kendt – og det gør jeg – så skal jeg nok sørge for, at jeg kan leve af det, tæhæ.

Jeg er lige nu i dag, d. 31. august, 2015 startet på en professionsbachelor uddannelse som sygeplejerske, og ser meget frem til det. Jeg ved endnu ikke, om det er lige denne vej, jeg vil gå, men jeg har besluttet mig for at give det en chance.
Jeg vil gerne gøre en forskel og hjælpe andre, derfor har jeg valgt at gå denne vej, og af mulighederne på sygeplejersken, kunne jeg godt tænke mig at være sygeplejerske inde for børne- og ungdoms psykiatri, eller barnesygeplejerske. Det bliver altid spændende at se, hvordan det kommer til at gå…

Alt i alt er jeg fyldt med positiv energi for denne – længe frygtede – dag. Jeg var rigtig nervøs og bange i starten, og ville bare gerne hjem. Men de studerende på mit hold er rigtig søde, og pigerne er gode til at hive en med og snakke med en. For første gang i mit liv har jeg fra day 1 haft nogen, at sidde ved kantinebord med. Det har jeg ikke prøvet før, og jeg var meget positivt overrasket. Det var skræmmende, men jeg gjorde det, og er rigtig glad for det.
Allerede da jeg kom ind, startede jeg en samtale med en sygeplejerskeassistent, senere skulle jeg gå og snakke med to andre piger, herefter blev vi 3 slået sammen med 3 andre, og det var så dem, jeg lærte lidt bedre at kende og sad ved kantinebord med.
Da jeg kom op i næste lokale faldt jeg i snak med en anden pige, som jeg endte med at sidde ved siden af. Alt i alt har jeg været i dialog med otte forskellige mennesker på min første dag, hvilket er noget specielt – i hvert fald for mig. Så jeg er positivt overrasket, og meget glad, selv om jeg har taget for lidt mad med, og kantinen er lukket, og min mave rumler. Men sådan er det.
Det var mit første indlæg, og absolut ikke det sidste 🙂

På nuværende tidspunkt er der ingen speciel plan med, hvad der kommer til at stå på min blog – det bliver lidt af hvert. Hvordan det generelt er at være teenager/ung voksen på 19 år, og samt løbende opdateringer om mit studie, relevante emner/diskussioner, og hvad jeg nu ellers lige føler for.

Cecilie x

2

 • Linda

  Selvfølgelig er der da nogen der læser det her din fjollerøv

  Og godt gået med både første dag på studiet og med bloggen! Det er sgu godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cilleeehsverden

   Det er bare sjældent folk læser ens første post, da der som regel kommer nyt til jo ;D
   Taaaaak, søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen