MIA

Disneysjov?

Hej bloggen! Jeg har siddet og ordnet billeder fra Japan (wow, et halvt år efter jeg tog af sted?) og kigget på fremlæggelse til på mandag, samt fået skrevet lidt Joyce Travelbee noter i dag… jeg ville så have et break, og lige slappe af lidt, og tænkte, at jeg kunne da se Disneysjov?
Fun-fact: Jeg elsker at se Disneysjov, og jeg synes det er så hyggeligt, det er bare sjældent, jeg reelt når det… men det gjorde jeg i dag!

Spoiler-alert: Og jeg blev skuffet!
Jeg tænkte, jeg skulle sidde og hygge med de tegneserier, man ligesom kender, og jeg er allerede blevet skuffet en gang af det der mærkelige 7 små dværge halløj, der var i en overgang… det var weird. Men nej, de var da ikke færdige med at fucke op.
For der er løvernes konge, except det slet ikke er løvernes konge? Det er tegnet helt anerledes, og er bare virkelig kikset. Turns out det hedder Løvernes Garde, og handler om en lille snot-løveunge, der åbenbart skal samle en lille hær af løver (men han gik i mod Simbas ordre og samlede også andre dyr, og Simba fandt ud af det var det bedste, selv om han først var sur – what?? anyway Simba regerer i det her show). Og det er så en mega underlig mellemting, fordi som sagt regerer Simba, og han er sammen med Nala, og Kiara er født, men er lille??? like bitch???? de går ind og interrupter selve Løvernes Konge 2 eller hvad? Fordi Kiara er jo voksen i den??? what the heeeeell? Det var virkelig underligt, og virkelig kikset, og tegnestilen var forfærdelig, og jeg er så ashamed og skuffet over Disney…. come on, det kan I gøre bedre!
16111820_739958332827696_2042515026_n 16117198_739958336161029_1430040068_n
Andre end mig, der ikke bryder mig om Løvernes Garde? 🙁

Det var det for i dag, haha – glem ikke at følge mig på bloglovin’, så du ikke misser et indlæg. Hav det ellers godt til vi ses igen <3

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIA