Hvad har jeg lært i SFT? #4

Tokyo Haul 2016

I know, I know… jeg er en fucking lille lort, at jeg først har taget mig sammen til at få lavet det her indlæg nu… MEN, sådan kan det gå!

Dis shit har fucking været pakket ind lige siden jeg kom hjem fra Japan, hahahahahaha, så det har bare ligget i 1 år og samlet støv, fordi jeg ikke ville bruge det, før jeg havde fået taget billeder. Ja, sådan er jeg…

Jeg plejede at have sådan en MASSIV FUCKING FOBI, overfor at bruge ting op. Sådan, alt, jeg turde ikke spise al slikket i bestemte slikting, jeg skulle altid have noget tilbage, turde ikke drikke alle kakaobreve, der skulle være et tilbage, turde ikke bruge mine farveblyanter, kuglepenne, whatnot, fordi hvad nu hvis jeg skulle bruge dem, og jeg så havde brugt dem??? AHHH! Det problem har jeg stadigvæk, lol, bare ikke i ligeså slem grad, og jeg har fundet ud af, at jeg jo bare kan gemme indpakningen. Nej, så kan jeg ikke smage slikket igen – men kan da se, hvordan det ser ud, og se om jeg kan finde det igen og købe det, hvis jeg er så vild med det! Eller take a picture.

Og derfor har jeg ikke haft pakket mine japanerting ud endnu, fordi jeg ville gerne tage et billede først… is that a crime!? I øvrigt ærgrer jeg mig helt vildt over, at jeg ikke købte en yukata *syde, boble*……….

NÅ, let’s get to it!

Lad os starte med TØJ.

Jeg var i Forever 21, hvor jeg købte følgende tre ting:

img_8854 img_8856 img_8857 img_8889

Jeg synes, der skulle to billeder af blusen med, haha. :)) og jeg er helt fucking forelsket i min kjole! Strømperne er også fede nok til jul og sådan noget, hihi.

image1 28-019-2

I Disneysea/Disneyland, var jeg selvfølgelig også nødt til at have denne her helt vildt cute T-shirt. Den var også ret dyr… 200 kr, tror jeg? 🙁 eller var det 300? Fuck knows, haha.

 

img_8621 img_8619

Jeg investerede i de her VILDT søde Totoro spisepinde, og jeg tror faktisk, de blev købt i Harajuku, i KiddyLand butikken, kan det mon passe??? Either way blev jeg i hvert fald ordentlig skuffet, da der stod Made in China bag på dem… øvbøv. Jeg mener, de kostede 5-600 yen, hvilket er roughly 30-40 kr.

img_8650 img_8656

For at blive i Totoro-tema, så købte jeg også disse vildt cute spillekort i Narita Lufthavn, da jeg havde way too many yen, jeg skulle bruge. Selv om jeg gerne ville retur til Japan, havde jeg ikke lige regnet med, at jeg ville komme det så hurtigt… anyway. De her kostede 1.500 yen, hvilket er ca. 90 kr, afhængig af kursen selvfølgelig, og de var MADE IN JAPAN, og FOR SALE IN JAPAN ONLY. Blev så ellevild!

img_8669

I Harajukus Kiddyland købte jeg også de her vildt søde puzzle viskelædre. Man kan tage hovedet og sløjferne af dem, og matche dem, som man har lyst til. De er da for søde, helt ærligt? De kostede 500 yen.

img_8860 img_8631

På Yushu-kan museummet (som vi ikke rigtig besøgte, andet end at vi bare besluttede, at det gad vi ikke betale for), fald jeg over den her vildt søde porcelænsblomst. Jeg blev så forelsket i den, så jeg måtte selvfølgelig have en. Jeg kan ikke huske prisen på den, men jeg købte også to til mine bedsteforældre. Min plan var, at bruge dem som afsætter for brugte teposer, men den er sgu lige lille nok – og hvis den skal bruges, skal man huske at klemme tevandet ud, så posen passer lidt bedre på den.
Jeg har også de her fod-detox patches fra Daiso. Det betyder, at de kostede ca. 100 yen, altså 6-7 kr. Jeg elsker de her, jeg syntes, det var så rart at have dem på fødderne, og det var bare lækker-lækker. Jeg ved ikke, om de reelt detoxede noget… umiddelbart så det sådan ud, fordi de blev helt brune, efter jeg havde sovet med dem, men either way, så synes jeg bare, at det føles vildt rart at have dem på og tage dem af den følgende morgen, hehe.

img_8879 img_8870

Jeg måtte også købe nogle Pokémon kort. Jeg blev lidt jaloux over lillebrors japanske Yu-Gi-Oh kort, selv om jeg hader Yu-Gi-Oh, og syntes det var vildt dumt og fjollet, at købe kort, han alligevel ikke kunne læse… men shortly after satte jalousien selvfølgelig ind, og jeg blev lidt…. okay det kunne være lidt sejt at have nogle ægte, japanske kort….. så I went to my second Pokémon Store og købte nogen, hehe.
Jeg fik også lavet en Pikachu mønt i Pokémon Store på Toykyo Station (selv om den ved Tokyo Skytree var meget større), og en Disneyland mønt i Disneyland, hehe.

img_8864 img_8863 img_8865

Og nu vi alligevel er ved skønne Disneyland… Så fandt jeg denne dejlige termokop. Og let me tell u, den virker faktisk. Jesus, jeg har brændt tungen ved FLERE occasions på lige netop denne kop, fordi den bare holder lortet varmt forever. Og så kostede den kun 900 yen, dvs. ca. 55 kr, at the most. Hvilken fucking god deal, altså? De var vidst nogen, de solgte ud af, og jeg blev straks forelsket. Jeg syntes, det var svært at finde Disney-souvenirs, som jeg havde det “godt” med at købe, fordi jeg ville ikke bare have en hvilken som helst Disney-dims, vel? Man skulle jo kunne SE på den, at den var fra Tokyo/Japan!!! og det kunne man altså med denne her, så den blev købt. Jeg sendte en video til min mor, og hun var også helt vild med den, så jeg skyndte mig ned i Disneysea dagen efter, og købe en til hende også. Heldigvis havde de massere. Min far fik et Tokyo Disney Resort krus i stedet, da alle deres andre termokopper var lidt småpebrede, og ikke særlig elegante, for at være ærlig…

img_8881 img_8883

Her er i øvrigt min THREE DAY MAGIC PASSPORT TIL FUCKING DISNEYLANDDDDDD OG DISNEYSEAAAAAAAAAAAA, og ja, man skal bande, når man har sådan en, ellers tæller det ikk. Og den kostede kun…. 17.800 yen :)) tror du lige, jeg var ved at dø, da jeg hørte det beløb? Holy macarony, haha, det var sgu lidt svært nogle gange, at vænne sig til kursen hernede. Det er lige over 1.000 danske kroner. 17.800 yen…. syttentusinde og ottehundrede yen. That’s a lot.

img_8657

Så har jeg denne fine sag, jeg oddly blev ret forelsket i. Idek, om det var kutyme, at de på Shitamachi Museet gav disse skønheder væk, eller om vi bare var heldige, men JEG SYNES PERSONLIGT, at det er ret pænt, selv om det bare er papir/pap. Hehe. En fin lille æske og en snurretop. Min blev dog ødelagt på turen hjem, øvbøv :/ nede i æsken befinder der sig på nuværende tidspunkt en bath salt, jeg stjal fra vores hotel, et ikke-længere-lysende blåt neonarmbånd af plastik, som jeg fik af den søde dame, da jeg kastede med Shuriken, sandsynligvis som trøstepræmie, fordi jeg suttede for hÅRDT til det shit, og lidt få yen. Hæ.

img_8884 img_8885

Så er der de her to, det første er min busbillet ever købt i Japan til Narita Airport Transport, som var den bus, der kørte os til Tokyo Station, hvor jeg retardly besluttede, at vi godt kunne gå to kilometer i 40 graders vane med to kufferter på slæb hver, selv om vi ikke anede, hvor vi skulle hen. Amazing. Poor life choices… Anyway, jeg synes, den var hella fucking cute, fordi den er så fucking lille. Look at it. Awh.
Next up er, you guessed it, min entrébillet til zoo, hehehe, look at how cute, ah, og look at that lil bear aftryk, så fucking sødt, altså, ah, bro, helt ærligt.

img_8866 img_8868 img_8886 img_8888

Det sidste her er ikke ligefrem ting jeg har købt, men rather ting, som jeg har… fået, for de andre ting, jeg har købt. Og det er ikke en hemmelighed, at jeg har a thing for plastikposer med motiver, i honestly don’t know what that’s all about, men jeg har ret mange, og dem fra Japan skulle da ikke være en undtagelse at tage med.

Jeg ved godt, at jeg lige sagde det sidste her, men, jeg kom i tanke om, at i did not mean det sidste, der kommer nemlig mere, i was just too stupid to remember, hahahahhahahah fuck. Men nok kun, like, lidt mere

img_3754 img_3757

Jeg er for doven til at sidde og tage screens af den video, jeg har af min fars kop, så vi dropper det, og I kan i stedet for enjoye this. Brorlille og jeg købte også en kop til min “halvstorebror” i Disney, en te-bøtte til vores bedsteforældre, nogle kager/kiks til bedsteforældre, og probs noget andet også, men i literally can’t even remember, og så købte jeg spisepinde til min veninde, K, på studiet. Hun var også så sød, at hun havde karamel popkorn med til mig fra USA, mummelums.
– Anyway. Jordbærskumfiduserne did smell quite odd, men de smager altså…. helt fint!! lidt giftigt, men helt fint…. tror ikke min fader er enig, tho. Men det var en sjov lille ting, hehe. Det var også, da jeg gav ham disse, jeg realizede, at jeg har allergi, og could’ve died a lot of times, mens jeg var på ferie, fordi i literally had no clue, hvad der var i de ting, jeg havde spist, og oddly nok bekymrede det mig først efter jeg var kommet hjem igen???
– Min mor er vild med latte, så det var oplagt, at give hende disse. Jeg troede dog, at det var nogle forme, så mælken på magisk vis formede sig ligesom figurerne på pakken, men nej, det er en form for sugarpaste, man putter ovenpå sin kaffe. It was weird. Men de var altså vildt søde!

img_2656 img_2762 img_2763

Lastly, rent gavemæssigt, var der de her oreos. Matcha – eller grøn te – oreoesne. Min mor elsker oreos, så igen var det oplagt at forære hende disse. I did search efter noget stærkt til min far, men der var bare… intet. Øvbøv. Men de her oreos smagte egentlig helt fint, matcha-smagen var ikke så gennemtrængende. Medmindre du spiste dem kiks, creme, kiks, for så kunne man TYDELIGT smage den typiske, japanske, grønne te-smag. Puha! I rly don’t like, haha. Men det var sjovt nok lige at teste.

20668609_867628533394008_1765103043_n

Købte i øvrigt også denne her dejlige, dejlige sake. Se lige, hvor flot den er?
– Kan absolut ikke sige det samme om smagen tho, for fuck, den var bare terrible, i wanted to throw up… so bad. Wow, bare wow, det var gross-gross-gross. Kill me already. Jeg husker absolut ikke, det smagte THAT BAD.

Jeg har selvfølgelig oceaner af mad, jeg også købte, men det postede jeg løbende i mine indlæg, og tror også, jeg fik skrevet, hvad jeg syntes om det, så i will not do that again. Men hvis du er interesseret i at se, hvad der ellers skete, da jeg var i Tokyo sidste år, og hvad for spændende sager, jeg fik afprøvet at spise, så smut ind under menuen “rejser” og læs de forskellige indlæg – et eller flere fra hver dag!

img_8663

Så er der billede her af nogle af de mindre mønter, der eksisterer i Japan, og som var resterne fra de riges bord, efter jeg havde brændt mere end 5.000 yen af i lufthavnen, på hhv. McDonald’s, cola, sake og souvenirs. Den i midten tror jeg nok var en 5-yen, men jeg husker det ikke helt. Vi endte med at spørge en japaner, der så ret tilforladelig ud, da vi ikke anede, hvad det var, haha.

Så ja, det var det for denne gang, og jeg vender snart stærkt tilbage med 2 SFT-indlæg mere, inden jeg drager af sted på ferie, hvor jeg håber at kunne få blogget, men fuck knows…. i was not exactly ret god til det sidst, så jeg vil ikke love noget, haha. <3

Glem ikke at følge med på Bloglovin‘! Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg lært i SFT? #4