Disneysjov?

Julegaver 2016 + juleaften!

Hej bloggen! Jeres yndlings sløve skildpadde er endelig klar med et blogindlæg om de ting, hun fik i julegave. Amazing, hva’? Det er også kun 3-4 uger siden, det var juleaften! Haha, fuck man. Hvis jeg nogensinde skal leve af det her, må jeg blive bedre til at lave de her indlæg on time!

Nå, first things first. Jeg holdt jul hos min farmor i Jylland, og det var hyggenygge. Vi var mig, min lillebror, far, mor, mors halvbror, faster, fasters mand og barn, og selvfølgelig min farmooor. Normalt har vi også farfar og hans kone med, men hun skulle arbejde, så farfar blev hjemme hos hende.

Nå, vi kørte derover d. 23 i en julepimpet bil… Jeg har ingen billeder, kun en en video, og det bliver sådan noget crap at ligge den op her, haha. Men vi havde en julesok i midten af bilen foran, og en lyskæde der adskilte forsæder og bagsæder, en lysende snejulemand i midten, candy canes, og lidt andet forskelligt, haha. Og så hørte vi selvfølgelig Jul På Vesterbro hele vejen. Vi besøgte min mors kusine på turen, og det var rigtig hyggeligt.
Vi nåede frem, sagde hej til farmor og resten af selskabet, og hyggede. HEHE. Om aftenen spillede vi Cranium, som jeg synes er skideskægt, hehe. Vi spillede med 4 på hvert hold, og endte med at “score” 1-1. Vi gik i seng, og jeg sov ovenpå i et værelse med min lillebror, hvor vi snakkede lidt om alt det, der skete i starten af december. Jeg tror det var godt, vi fik snakket om det. Hehe.
16117697_742519932571536_566582631_n 16144011_742516602571869_512182740_n
D. 24 spiste vi morgenmad sammen, brugte tid på at lave konfekt, hyggede, pyntede juletræ, spiste juleslik og -kager, gik en tur udenfor og fangede Pokémons, så Disneys Juleshow (BAE) og Nissebanden, spiste julemad, dansede om juletræ, åbnede gaver, spiste ris a la mande, og ja, smuttede så i seng. Klokken var blevet mange.
16144661_742516622571867_1412982458_n 16143954_742516625905200_979615262_n
D. 25 tog vi ud til en gammel ven, J, der er lidt ligesom den storebror, jeg aldrig havde, og besøgte ham og hans mor. Det var superhyggeligt, og da vi kom hjem var faster og fasters familie smuttet, så vi var alene med farmor, og vi brugte eftermiddagen på at spille Disney Trivial Pursuit – jeg var så tæt på at vinde, jeg manglede kun en brun ost, men jeg kunne ikke lande på lortefeltet, og så tog min lillebror førstepladsen i en slutspurt 🙁 Nederen…. vi spiste rester fra juleaften, og så Skammerens Datter om aftenen.
D. 26 tog vi hjem tidligt om morgenen, og smuttede forbi min mors mormor, inden vi kørte helt hjem. Der var upcomming storm, den der Urd, så vi skulle skynde os hjem. Det var rigtig sjovt, på et tidspunkt kørte vi, og alting var cool – og så seriøst fra det ene sekund til det næste, så begyndte det bare at regne helt sindssygt. Mega surrealistisk oplevelse, haha. Nå, vi kom hjem, og så hyggede vi ellers bare.

D. 27 tog vi ud i sommerhus, hvor vi skulle hjælpe min farfar med at fælle træer, ordne brænde, osv., så det blev de fleste dage brugt på – og så selvfølgelig hygge, der involverede varm kakao, ud at spise, slik og kage, og gentagne Assano spil om aftenen, haha. Den ene dag spillede jeg også Matador med min daddy-o, og desværre vandt han…. jeg spillede 500 med min mor, for første gang, og jeg vandt! Jeg spillede også Disney Trivial Pursuit, hvor jeg også vandt, HAHA!
16144261_742519115904951_331369361_n
D. 30 tog vi hjem igen, og gjorde klar til fars fødselsdag, d. 31.

Og nu til det spændende – hvad FIK jeg så i julegave? 16117743_742525345904328_1308466968_n

Dada! Jeg fik mange af de ting, jeg faktisk havde ønsket mig. Hehe, jeg elsker det.
Anyway – af min lillebror og halvonkel fik jeg et krøllejern, som jeg har ønsket mig fra OBH Nordica, Artist Wave Maker. Det er fucking dejligt og nemt at lave krøller med det, og jeg elsker det bare. Jeg har ikke brugt det så tit though, fordi det tager lidt tid og jeg er bare doooven. Men de to gange, jeg har brugt det, har jeg formået at brænde mig 🙂 først på halsen og så på hagen 🙂 Haha. I kan se, hvordan krøllerne blev, når jeg laver mit nytårsindlæg, hehe.
Af min faster og co. fik jeg en setting spray, jeg havde ønsket mig. Jeg har ikke åbnet den eller testet den endnu, fordi jeg p.t. har problemer med øjnene, og derfor bruger briller, og makeup og -10 i styrke og briller er bare ikke en god kombi, synes jeg… så det… ja.
Af min mor og far fik jeg langt om længe mit elskede Disney Trivial Pursuit, og det var også derfor, vi skulle spille det så meget, hehe. Elsker det <3 jeg fik også et gavekort til shopping, suppleret af min farfar og hans kone. Så det bliver interessant – gavekortet kan både bruges i tøj/skobutikker, men også på caféer og restauranter, så der er til lidt hyggestunder med veninderne også.
Af min farmor fik jeg en hjemmelavet sygeplejerskedukke, lidt penge og noget sengetøj, jeg havde ønsket mig. Jeg havde dog lige overset, at sengetøjet var af sådan noget krep, og det gad jeg ikke…. så hvis I kender et sted at købe helt almindeligt, plain hvidt sengetøj, hit me up!
Det var egentlig det 🙂 Så tak til alle for gaverne, og jeg håber I læsere også havde en dejlig juleaften, hehe. <3

Glem ikke at følge mig på bloglovin’, evt. som en lille ekstra julegave!
Til vi ses igen

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disneysjov?