Studiebøger, kms

Benefit Cosmetics!!

IMG_7827

Nu er det efterhånden ved at være et par måneder siden, men! For lige under to måneder siden, blev jeg da lige den gladeste pige! Jeg deltog i en konkurrence for Benefit på Instagram (@benefitdenmark), hvor man skulle reposte et billede, tagge dem og bruge et hashtag.
Jeg glemte imidlertid alt om det, og vågnede noget forvirret op til en masse lykkeønsknings-notifikationer, på min telefon, som jeg dog ikke tænkte nærmere over. Det var først senere, jeg tænkte, det kunne være en idé lige at tjekke ud, hvad fanden det var for noget….
Det viste sig jo så, at jeg var den heldige vinder af Benefit Cosmetics produkter til en værdi af… 3.000 kroner!

Jeg var ved at flyve bagover, det var jo helt utroligt! Jeg var edderspændt, og mega lykkelig!
På billedet ovenfor ses et udvalg af de dejlige produkter, jeg fik sendt med posten – minus julekalenderen fra sidste år, da jeg selv skulle hente den i Sephora, så den kom ikke sammen med de andre produkter (den ligger nu pænt og venter hos min mor, til det bliver december, og jeg glæder mig som en toårig). Jeg fik også to dejlige makeup-bags, hvoraf jeg bruger den ene til mine makeup pensler, så de ikke bliver fyldt med støv af at ligge fremme, og den anden rummer de Benefit-produkter, jeg endnu ikke har taget i brug!

Desværre havde jeg netop taget hul på en ny mascara og creme, så selv om jeg er ved at af nysgerrighed over at prøve Benefit produkterne, har jeg besluttet mig for IKKE at åbne de ting, jeg endnu ikke skal bruge, så de ikke tørrer ud og bliver øv… og det er den hårdeste beslutning, at fastholde! 🙁 Så løbende, som jeg får mulighed for at bruge mine skønne produkter, vil der komme opdateringer her på bloggen 😀

IMG_7825 IMG_7818
Indtil videre har jeg bl.a. haft fornøjelsen af at bruge “Gimme Brow” øjenbryns gel og “Boi-ing” concealer. Jeg kan rigtig godt lide konceptet med Gimme Brow, og den version jeg har (tror bare det er almindelig brun), har en rigtig flot, naturlig farve. Eneste minus er bare, at jeg ikke kan finde ud af at bruge den, øv. Haha, men øvelse gør vel mester, tænker jeg :p I hvert fald et dejligt produkt.
Boi-ing synes jeg fungerer rigtig godt, i hvert fald for mig. Jeg har den mest lyse farve, så vidt jeg husker, og den passer rigtig fint til min hud (ofte er det et problem at finde en farve, der faktisk passer, da jeg er meget bleg). Men concealeren virker rigtig fint synes jeg, den “falder ikke af”, hen af dagen, og den dækker fint mørke rander under øjnene – som jeg har tendens til, uha :p Et rigtig dejligt produkt, hvis jeg selv skal sige det.

IMG_7797 IMG_7777 IMG_7774

Derudover har jeg haft brugt “That Girl” face primer, “Puff Off” eye gel og “They’re real!” push-up liner.
Jeg kan rigtig godt lide primeren, den dufter godt, og man får en følelse af, at ens hud bare er helt perfekt glat bagefter. Dog har jeg ikke haft brugt den så meget, som jeg ville, da jeg p.t. bruger min BB Cream fra Garninger, og den løber åbenbart bare aldrig tør o.e OH WELL
Puff Off har jeg kun haft brugt en gang, da jeg lige skal have brugt min Nilens Jord eye cream færdig først. Men da jeg brugte Puff Off virkede den rigtig dejlig, selv om jeg ikke lige forstår udformningen, da jeg bare putter lidt gel på under øjnene, og så blender det med mine fingrene – probably den forkerte måde at gøre det på, men oh well. Vi må se, når jeg får den brugt noget mere 🙂
They’re Real er rigtig smart, i og med, at man kun behøver “skubbe det op”, som man skal bruge, f.eks. når man laver winged eyeliner, hvilket går det lidt lettere at håndtere, så man ikke accidently får sort eyeliner ud over det hele, det tror jeg, de fleste piger har været igennem :))))  derfor er det her en rigtig smart måde at gøre det på, og gummiet rundt om føles behageligt mod ens øjenlåg, når man putter det på. Det eneste minus er, at det kan være svært at bruge alt det liner, man har taget op, og så størkner det og besværer processen næste gang, man skal putte liner på, og gør ondt på øjenlåget – men det skal man nok bare lige lære at håndtere 🙂

Generelt virker produkterne rigtig fine, men jeg har det rigtig svært med, at de virker så stærkt parfumerede, da det lidt ødelægger oplevelsen for mig. Jeg har altid brugt uparfurmerede produkter, da min hud er rigtig sensitiv, og jeg bedst kan lide, ikke at putte for meget af alt muligt på, når det er noget, jeg skal bruge hver dag, så det ærgrer mig lidt, at Benefits produkter ikke er parfume- og parabenfri, men sådan er det jo, og man skal bestemt ikke klage over, at have vundet så lækre præmier, som jeg har!

Det her indlæg blev rigtig, rigtig langt, længere end jeg lige havde planlagt, og det tog tusind år, så nu har jeg næsten ikke tid til at læse mine lektier, upsi.
Når jeg lige får tid igen, vil der komme et indlæg op om min oplevelse af Benefits service. Stay tuned <3

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studiebøger, kms