Schindlers Liste

Benefit Julekalender 2014

Hej på bloggen. Som nogle af jer ved, vandt jeg i oktober, ca., en hel kasse med spændende Benefit-sager på min Instagram! Linket til det indlæg er her. Selvfølgelig var jeg pisselykkelig, og en af de ting, jeg bl.a. vandt, var denne julekalender, godt nok fra året før, men hvad betyder det? Ikke rigtig noget, vel? SÅ, indlægget i dag kommer til at handle om nogle af de spændende ting, jeg fik i gave 🙂 Jeg har desværre ikke fået taget billeder af alle tingene, faktisk kun et lille udsnit, men altså, sådan er det jo, håber det er ok <3

IMG_0522
Let’s get started!

image

I har hørt om dem, her er de så!
Total Moisture Facial Cream & It’s Potent Eye Cream!
Jeg har brugt disse to produkter siden midt december/start januar, kan sgu ikke lige huske det, men der omkring, og jeg har eeelsket at bruge dem! De har været helt fantastiske. Total Moisture har jeg talt en del om, bl.a. her, så den vil jeg ikke gå mere i dybden med. Øjencremen har også været rigtig god – generelt har jeg rigtig mørke rander under øjner, og tror egentlig, det er lidt genetisk, i og med, at jeg er rødhåret, bleg, fregnet, alle de her skodting, så det er rigtig svært for mig, at få en mere normal kulør under øjnene, men synes It’s Potent har hjulpet mig en del 🙂 I hvert fald er begge produkter gode, og virkelig nydelige og skønne, så de har klart vundet en plads i mit hjerte.

image

Udover denne her Porefessional, fik jeg også en That Gal, begge to i praktisk rejsestørrelse – eller mini-julekalenderstørrelse, som nogen også ville kalde det 😛 Jeg har ikke åbnet nogle af dem, da jeg allerede har haft åbnet min store That Gal, og tænker, jeg vil bruge den færdig før jeg starter på den lille, og det samme gælder faktisk for Porefessional. Jeg gider ikke åbne dem, så de risikerer at blive tørre og dumme, fordi jeg har 30 forskellige produkter åbne samtidig, fandeme nej. Så desværre må I vente med at få en update på dem, til jeg har fået dem afprøvet, hvilket nok godt kan tage lidt tid, desværre…. men That Gal har jeg jo haft testen, og står også i det øverste indlæg jeg lavede, dengang jeg fik produkterne, men det er en lækker primer, der efterlader huden virkelig blød og velduftende, og så dækker den godt lige småting, inden man putter foundation/concealer på. Så klart anbefaler jeg den, og har hørt meget godt om the Porefessional også, selv om jeg som sagt ikke har testet den selv endnu.

image

They’re REAL, mini, har jeg heller ikke fået testet endnu, men elsker de her små størrelser, da de bare er dejlige at have med på farten, eller når man skal i byen. P.t. Har jeg en fra Max-Factor liggende, jeg bruger som rejse mascara, og har derfor ikke lige taget hul på en ny. Jeg har også They’re Real som almindelig, jeg heller ikke har åbnet, da jeg p.t. bruger Miss Manga. Puha, så den må også vente lidt, sry guys <3

image image

Stay FlawlessStay Dont Stray & Ooh La Lift er alle tre produkter, jeg endnu ikke har prøvet! Så dårlig stil, haha, jeg ved det godt, men igen, jeg har bare gang i så mange andre, og vil bare ikke have, de bliver dårlige 🙁 Men så snart min Puff Off er død, går jeg i gang med Ooh La Lift, og når min Fake Up går død, går jeg i gang med Stay Don’t Stray, og når That Gal og Porefessional er død, så kan jeg gå i gang med Stay Flawless. Anyway – jeg elsker emballagen på de søde produkter, og igen er det travelsize, så det er bare perfekt <3

image

High BeamBenetint & Posietint vil jeg ikke gå i dybden med, da jeg endnu ikke har prøvet dem – men glæder mig meget! De ser vildt smukke ud inde på hjemmesiden, og glæder mig til, at jeg skal bruge dem. Er vild med min ChaCha Tint, så mon ikke, disse også vinder lidt for mig? Plus, igen, indpakningen, den er så fucking sød! Det er endnu en af grundene til, at jeg virkelig elsker Benefits’ produkter, deres indpakninger er SÅ søde, man får bare lyst til at dø på stedet af cuteness, awh.
– I øvrigt har jeg nok lavet en fejl i en af mine outfit/get the look, hvor jeg er kommet til at skrive, jeg bruger Benetint… det gør jeg ikke! Det er ChaCha Tint <3 dog har jeg linket til det rigtige produkt, så vidt jeg husker, så ingen skade der… haha. <3

image

Den sidste lille gave, jeg har taget billed af, er denne fine hårelastik, som jeg ikke får brugt nok! 🙁
Udover disse vidundere, jeg netop har vist, fik jeg også nogle papir-klemmere(?) med hjerter, to andre hårelastikker, en pink med hvide prikker, og en sølv, samt en lille notesbog, og nogle post its, samt 3 forskellige lipglosses, jeg alle gav væk, da jeg ikke bruger lipgloss overhovedet 😀 Kan ikke lige huske, om jeg fik flere smågaver, så den må vi lade ligge…. men det var det for denne gang babes, håber I kommer igen, når jeg engang får brugt nogle af disse skønne ting!
– Der kommer også et Benefit-inspireret look ud en dag, samt en anmeldelse af deres service i forbindelse med konkurrencen 🙂

Følg mig gennem Bloglovin’! Enten med mail, facebook eller Bloglovin’ profil

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Schindlers Liste