Travlhed i klinikken

Muligivis sidste indlæg, mens jeg er i klinik??

Så er jeg her igen 🙂 Jeg er kommet frem til den konklusion, at jeg på nuværende tidspunkt ikke kan klare at holde bloggen gående, samtidig med, at jeg er i klinik – hvilket er superærgerligt, men sådan er det. Jeg får slet ikke tændt min computer i hverdagen – eller weekenderne, og jeg blogger bedst via computer, hehe.
Det betyder dog ikke, at jeg ikke elsker jer læsere, og straks vil gå i gang med at blogge igen, når jeg er færdig i klinikken – håber jeg da, nu skal jeg passe på med at love for meget :p

Udover klinikken, har går jeg også en travl måned i møde. Jeg har fødselsdag d. nittende juni, og skal derfor også holde fødselsdag og det, der nu hører til. Samtidig skal jeg lige få læst de sidste sider, jeg mangler – og jeg ved endnu ikke, hvor mange siders litteratur, jeg mangler at få læst… derudover skal jeg til at forberede mig på praktisk eksamen, skriftlig eksamen, mundtlig eksamen, og fastlagt studieaktivitet. Tjuhej, hvor er der meget!
Som en lille note, var jeg til forprøve i mandags, hvilket gik forfærdeligt, rip, haha. Det er lidt svært, fordi man har forberedt sig på noget i vest, og så spørger de om ting i øst, som jeg slet ikke kan svare på 🙁 så blev lidt ked af det, må jeg nok erkende. Især fordi jeg synes, det er svært at huske så mange ting af gangen, når jeg i forvejen går og har det, som jeg har det.

Oven i alt det her klinik, er jeg også startet til gruppe i region hovedstadens psykiatri, der også skal passes én gang ugentligt, og det tager tusind år, at komme frem og tilbage. Alt i alt føler jeg mig temmelig presset, for at være ærlig.
Sidst men ikke mindst, går jeg og tænker over at flytte hjemmefra, hvilket også er en stor omvæltning, jeg lige skal have til at passe inde i mit hoved, da jeg bliver rigtig ked af det – åbenbart??? – når det bliver bragt på bane, på trods af jeg gerne vil flytte? Har i hvert fald skrevet mig op på Lanternen i Hillerød, og håber på at få en plads snarest muligt… selv om det er skræmmende at flytte. Ohwell, det kan der altid komme et indlæg om, på et andet tidspunkt!

Så alt i alt må jeg erkende, at jeg føler mig meget presset og stresset, selv om jeg logisk set, slet ikke har nogen grund til det. Klinikken er snart slut (skal til eksamen d. 1/7, og der slutter klinikopholdet så), og jeg plejer at klare mig okay til mine eksamener, så jeg aner slet ikke, hvad det er, jeg går og stresser over… det er noget værre rod, altså 🙁

Det var alt for denne gang, og bliver nok også det sidste, mens jeg endnu er i klinik – man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, det kan jo være, jeg går amokas på min fødselsdag, og lige smider et indlæg op, høhø. Vi må se!
Uh, og min lillebror er i øvrigt i gang med sine 9’ende klasses afgangsprøver, og har indtil videre præseteret at få 12 i både mundtlig engelsk og dansk! Han skal op i fysik/kemi på torsdag, og jeg glæder mig meget til “dommen”… synes det er så spændende, han snart er færdig 😮 det var jo nærmest i går, han var en lille spirrevip!

NU, er jeg så færdig med indlægget, puha, det blev også lidt langt så??? Jeg smider lige et billede af mig i RegionH outfittet ind her også, så I kan se, hvor lækker jeg er, hæhæ.
Glem ikke at følge mig på Bloglovin‘, enten via profil derinde, facebook eller mail, så I ikke går glip af mine indlæg, nu hvor de kommer lidt sporadisk… elsker jer, tusind kys.

13401275_625088340981363_1506307440_n

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travlhed i klinikken