Vietnam 2018 - Dag 27 - Saigon Zoo & Botanic Garden

Vietnam 2018 – Dag 28 – Turaflysning & Akavet Pizzadelivery

Hej bloggen, og velkommen tilbage!

 

I dag startede lidt halvhektisk, fordi jeg fortsat ikke rigtig kunne gå, og alting var lidt noget møg med de forpestede krykker… Men vi skulle besøge Hunh Minh Tu templet i distrikt 6, og det lød enormt spændende – det var noget med, at vi skulle se, hvordan munkene behandlede borgerne med traditionel medicin.

Så jeg kæmpede mig igennem, trods problemerne, og kom ned i lobbyen med mine grimme, grimme krykker. Folk spurgte ind til, hvad helvede, jeg havde lavet, og jeg måtte jo erkende, at det var en overbelastning, af at have gået for meget. De var alle ret søde omkring det, og ønskede mig god bedring.

Vi, sygeplejerskegruppen, fik bestilt en taxa og satte os ind i den, og begyndte at køre af sted til templet. Intet mindre end 10(!!!) MINUTTER før mødetid, fik vi en besked om, at vores tur i dag var aflyst. Så sad vi ellers der, godt på vej i taxaen, og rimelig triste over, at lortet var aflyst (især fordi vi havde erfaret, at de her grab-taxamænd ikke rigtig var til at tale med). Superakavet. Men vi fik fat i taxamanden, og han var heldigvis rigtig sød at køre os på Ben Thanh i stedet (for 108.000 – ca. 15 kr). Det var liiidt overpris, nu hvor vi boede 10 minutter fra Ben Thanh, men vi måtte jo også bare erkende, at… sådan kunne det gå.

Så jeg humpede rundt på Ben Thanh med mine krykker og lignede en jubelidiot, og jeg følte mig yderst usikker, og bevægede mig generelt bare superdårligt rundt, fordi jeg havde rigtig ondt. Men jeg fik købt de sidste souvenirs, og jeg fik købt noget mere mooncake til mig selv, så det var jo fint nok. Ingen problemer der. Bagefter gik vi hjemad, og jeg traf en åndssvag beslutning. Der var 1 eller 2 km til Co.Op supermarked, hvor jeg gerne ville købe de sidste gaver med hjem (jeg ville gerne have noget chilisauce, nogle øl, noget te og kaffe), og det var nok den værste tur, jeg nogensinde har været på. Det tog dobbelt så lang tid, som det burde, og jeg havde bare sindssyg ondt over det hele. Jeg blev stoppet nogle gange på gaden, og spurgt, om jeg var væltet på motorbike – kunne jo så afvise, at det var det.

Da jeg nåede frem, skulle man læse sine tasker inde i små skabe. Dog ville de ikke tage i mod min taske, fordi jeg gik med krykker… herreakavet. Og det var et helvede inde i den butik, for der var tusinde mennesker, og ikke én af dem tog hensyn til, at jeg havde krykker, og ikke kunne bevæge mig ordentligt. De vadede bare ind foran mig, ind i mig, m.v. Normalt ville jeg være blevet og kigget på slik og snacks, men det kunne jeg slet ikke overskue. Jeg skulle bare væk derfra igen…

Da jeg kom ud, pakkede jeg min taske, og så var det ellers hjemad igen. Turen var nogenlunde do-able, fordi jeg hørte lækker musik, men hold k æ f t, det var et helvede.

Om eftermiddagen lavede vi vores final presentation færdig, hvorefter vi tog en tur i Ori Nails Spa (kan anbefales, den ligger på vejen til Ben Thanh fra Prague Hotel). Vi fik en drink, da vi kom – jeg valgte en cola light, og derefter var det bare at bestille, hvad vi skulle have. Jeg valgte at få vokset ben og bikinilinje, fordi jeg gerne ville flashe hårløse ben, når jeg kom hjem 😛 og derudover valgte jeg en manicure, og en 15 minutters skuldermassage. Jeg ville også rigtig gerne have haft fodmassage, men med spasserfoden kunne jeg ligesom ikke… very sad time 🙁

Jeg gik med en af pigerne ind, for at få vokset ben, og i starten gjorde det fucking nas, men inden længe var vi begge så udmattede, at vi nærmest faldt i søvn.

Det kunne man ikke sige, om bikini-voksen… AVS. For det første var det maks smertefuldt. For det andet, så lå vi stadigvæk sammen derinde, helt nøgne dernede. Så vi aftalte, at vi ikke måtte kigge ned, hvilket ledte os til at stirre i loftet eller på hinanden. Det gjorde så pisseondt, og vi vidste ikke, om vi skulle grine eller græde – så vi gjorde begge dele. Jeg kunne bare se på hende, hun havde tårer i øjnene, at det var megasmertefuldt, og vi grinede, fordi det var så akavet. Jeg græd meget. Hold kæft, hvor gjorde det ondt… never again. Not worth it. At all. Især fordi jeg så kom hjem og fandt ud af, de havde gjort et halvsloppy job, og derudover så voksede hårene tilbage igen indenfor 1-2 uger, hvilket var fucking sad. Pointen var jo, at jeg skulle være smooth på ben og bikinilinje i en måneds tid :((( didn’t happen. Bagefter fik jeg lavet min manicure, hvilket egentlig var meget rart, og jeg valgte en rigtig cute, lidt babypink neglelak. Til slut fik jeg så min lækre massage, og var fint tilfreds med forløbet. Jeg betalte omkring 400 kr for det, tror jeg det var… mega sad time, lidt dyrt, men altså… det var fint nok, det er jo bare det, det koster – og det, der kostede mest var jo de to voksbehandlinger, så det var helt okay.

Bagefter var det hjemover, og Z og jeg var megaudmattede. Nok havde vores besøg i dag været aflyst, men vi havde løbet rundt det meste af dagen, for at nå alt det sidste, vi skulle, inden vi skulle hjemover – vi havde nemlig nået at indse, at det nok ikke ville være det store, vi kunne nå i morgen.

Så vi bestilte pizza takeaway (jeg endte dog med at bestille carbonara, fordi vi skulle have pizza i morgen). Z bestiller så, og så får vi en besked om, at maden er kommet. Så løber vi ned i receptionen. Maden var ikke kommet. Receptionisten fortalte os, at manden bare havde været her, for at bekræfte, at det var os, der havde bestilt mad. Hmm. Nå. Så gik vi op igen, og ventede lidt. Z var dog så sød, hun sagde, hun nok selv skulle gå ned, når maden kom for real.

Så kommer hun op, efter at have hentet maden, og vi ser lidt film og begynder at spise, og så kigger jeg på hende og siger: “Hey, Z, du ved godt, det her er den restaurant, der ligger lige overfor os, ikk’?” og så skriger hun bare: “NEEEJ, DET FORKLARER JO ALT!” og jeg stod ??? Så begyndte hun: “Da han kom, så sagde jeg, at vi også havde bestilt to 7-up, men de var ikke kommet med… og så havde han sagt, at det skulle han nok hente, og så kørte han, og jeg stod tilbage sådan lidt… men receptionisten sagde, han var tilbage lige om lidt, og det var han også – det gik megastærkt! Men det giver jo meget god mening, hvis han bare skulle over på den anden side… åh gud.”

DET grinede vi meget af. Hvem fanden er så doven, de bestiller takeaway til en restaurant LEGIT lige overfor ens hotel? Vi skulle jo alligevel ned i receptionen for at hente det? For helvede altså… superpinligt! Men lidt sjovt 😛

Det var det for i dag!

 

Tak fordi I læser med!

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vietnam 2018 - Dag 27 - Saigon Zoo & Botanic Garden