Hvad har jeg lært i ACT? #2

Update !!

Hej bloggen, og velkommen tilbage.

 

Lige en hurtig en fra mig – som jeg har det virkelig fucking lorte nederen over. LOL. Anyway, jeg havde egentlig planlagt, at jeg snart skulle i gang med min Boohoo Haul, og min Tokyo 2017 Haul, så jeg ikke endte med at poste den et helt år for sent ligesom sidst (selv om bro, jeg er over 6 måneder forsinket allerede, så… jeg var allerede bagud), men sagen er sgu den, at jeg har ØDELAGT min telefon :)) smukt. Mere specifikt, så har jeg ødelagt mit kamera i min iPhone 5S, og jeg har sgu besluttet mig for, at jeg… nok bare må købe en ny. Den er 2,5 år gammel, hvilket egentlig ikke er ret meget lmfao. Men, jeg syntes i forvejen ikke der var ret meget plads på (har intet plads tilbage, har måttet slette facebook på den and so forth, så… ja, det var kritisk), og nu hvor jeg har ødelagt mit kamera… der er sådan en lille plet på, men den er forstyrrende. Jeg vil gerne kunne tage pæne billeder med den, og det kan jeg altså ikke, når der er en plet på, så deeet :/ Men jeg er lidt broke, og jeg er lidt travl, så jeg ved sgu ikke lige, hvornår jeg får tid til at købe en ny. Og dermed heller ikke, hvornår jeg kan uploade mine hauls, for har ikke taget billeder til dem endnu #upsi. Så ja. Det må vente, og det er jeg sgu ked af!!

Derudover, en anden faktor i, at jeg besluttede at købe en ny, pga. det med pladsen osv… Jeg skal til London i sommerferien, og jeg skal til FUCKING VIETNAM!!! efter sommerferien, og der vil jeg gerne have plads nok på min telefon, til at kunne tage masser af billeder! :’)

Jeg fik en plads på valgfag til Vietnam med skolen, så jeg skal 5 uger af sted som sygeplejerskestuderende, og jeg glææææder mig! Og der skal ikke spares på noget, så new phone, who dis?

 

Hvad sker der ellers af spændende ting i mit liv? Faktisk ikke meget, haha!

Jeg er slammed med opgaver og klinik, det tager sgu al min tid p.t. Har slet ikke overskud til at lave mad, ordne min lejlighed, osv. Alle de der små ting, man burde orke, dem orker jeg simpelthen ikke… så det fylder.

Jeg har fået en kæreste, som I nok har hørt om i nogle af mine andre indlæg. Han fylder også. Der er lidt knas på linjen p.t. føler jeg, men… jeg må vel bare tage det, som det kommer. Alt til sin tid. Det skal nok gå… ikke? Men jeg er glad for ham. Jeg ved bare ikke helt, om han er glad for mig, lmfao.

Jeg har fået bevilliget forlængelse af mit OPUS forløb, så det er selvfølgelig også megafedt, og jeg nyder at gå i ACT hver mandag!

Min lejlighed ligner jerusalems ødelæggelse. Det kan vel ske for enhver… hmmm.

Jeg får ikke skrevet så meget, som jeg ellers gerne vil – novellemæssigt. Jeg vil jo gerne blive forfatter en dag, men det kræver jo lidt, at man skriver. Og det gør jeg ikke for tiden, og det irriterer mig! Men sådan er det vel. That’s life.

På afdelingen går det helt fint, jeg får masser af ros. Hele tiden. Næsten for meget. Haha.

Alt i alt, så tror jeg sgu, det hele går meget godt.

Jeg skal bare lige lære, at slappe af, og ikke stresse så meget over alting. Det hele skal nok gå. Så ja, så langt, så godt! Det var vidst det, jeg havde at sige for nu.

Det vigtigste, jeg gerne ville sige, var sådan set bare, at mine hauls er forsinkede… for det går mig virkelig på, haha!

img_4063

Pletten kan ses på det her billede (der af en eller anden grund bare nægter at blive overført i den opløsning, det ellers er, så i forvejen er billedet fucking grimt, haha), men ja. I kan godt se, det slet ikke går, med sådan en plet, igås? Jeg synes i hvert fald det er helt galt! 🙁 Og det er desværre kun, når jeg er inde for at tage billeder… Fordi der er ingen pletter, når jeg bruger frontkamera, eller når jeg bare kigger på min telefon, det er simpelthen kameraet, der er i stykker 🙁 havde ellers været dejligt, hvis det bare var skærmen, så det lignede, der var en plet, men IRL når man uploadede billedet eller overførte det, så var det intakt… men desværre ikke. Øvøv. Anyway!

 

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg lært i ACT? #2