Tokyo 2017 - Dag 5 - Alene i Ginza

Tokyo 2017 – Dag 6 – Alene i Harajuku

Velkommen tilbage på bloggen, vi tager nu hul på dag 6! Endnu engang var jeg alene, og brorlille vågnede op sikkert mega tidligt et sted i bjergene, mens jeg lå og snoozede på hotellet i Kayabacho. Oh well.

Jeg kom op, I got depressed, I ate breakfast, I put on makeup, and I went out! Planen var at head for Shibuya og Harajuku, not necessarily in that order, og få shoppet lidt og set på, hvad der var af spændende sager 😀

img_0225 img_0224

Og selvfølgelig var jeg all dressed up i mit bedste emooutfit, fordi where else can u dress up socially acceptable andre steder end i Harajuku? Så I took the chance!

 

img_0226

Jeg tog lige det her billede nede i undergrunden…. dejligt med så hyppige afgangstider!

Men ja, I moved on, og jeg havnede på Ometo-Sando i Harajuku, som jeg gik ned ad. Betragtede nogle af butikkerne, var sågar et smut inde forbi M.A.C., men de var dyrere i Japan end herhjemme i DK, så jeg sprang over. Så overvejede jeg kraftigt en omgang Ben&Jerry’s… men jeg havde lige spist, så jeg ville vente. Billeder besluttede jeg også at vente med, fordi jeg skulle alligevel samme vej tilbage, når jeg skulle mod Shibuya senere.

tokyo-2017-4-001

Og der var ret mange mennesker i Harajuku i dag, vil jeg bare lige sige!

 

Første stop var ABC-Mart/Mark, eller sådan noget hed det, og viste sig at være en skobutik.

img_0231 img_0230

Jeg fandt de her CUTE AS FUCK Converse! Jeg var så tæt på at købe dem, men then remembered 1) de vejer næsten et kilo i kufferten, og jeg havde allerede købt en del…. og 2) de var faktisk ret dyre :/ og så meget ville jeg nok ikke komme til at bruge dem… jeg fandt dog også nogle almindelige, plain sorte til 4.500 yen, tror jeg, det var! Det er lige under 300 kr., det var MØGBILLIGT, 290 kr. for et par Converse! Men igen havde jeg lige vægtissuet, og det faktum, at jeg ikke vidste, om jeg turde tage chancen med de japanske Converse, så I moved on…

Næste stop var H&M, og der var 3-4 etager, så jeg fik gået en del, og prøvet en masse! Jeg kiggede dog primært i deres sales-section, fordi ellers var det nogenlunde samme pris som herhjemme… men jeg fik da fundet en del. Og var jævnt ulykkelig over at DENNE SMUKKE SAG udelukkende var der i en ekstra small, hvilket bare ikke var stort nok til mig :((

img_0236 img_0237

Jeg kunne ellers lige se mig selv i byen med et par sorte skinnyjeans med den på, men nej, sådan skulle det åbenbart bare ikke være :(( i will always love u…. Nå, men jeg fik købt nogle småting herinde, trods alt.

Jeg fortsatte ind i denne her lille thrift-shop butik, jeg var dog ikke klar over, det var sådan en, før efterfølgende, hvor jeg bare spottede at ALT derinde stod der “used” på, og det var også møghamrende dyrt. Men de havde de vildeste retroting!

img_0251 tokyo-2017-4-008 tokyo-2017-4-009

Det vildeste jeg fandt, var dog de her Ranma ½ plakater! Jeg var så ellevild! Desværre stod der ingen pris på :(( men fuck de var goals!!!

img_0243 img_0246 img_0245 img_0247img_0255img_0254

img_0242 img_0234

Derudover havde de et hav af fede t-shirts, jeg købte dog ikke nogen, fordi de både var netop dyre og brugte… men jeg snatchede et billede af mig selv inde i prøverummet hos H&M, haha.

 

Jeg gik videre til en butik kaldet WEGO, som jeg havde set var hvor nogle af tingene i thrift-shoppen kom fra. Det var en vild butik!

img_0257 img_0258img_0261 img_0260

For det første havde de DET HER henne ved deres makeup-section! HALLO??? Hvor cool ser det ikke lige ud???? IN LOVE????? 10/10 must own

img_0256 img_0262 img_0263 img_0264 img_0265

Derudover havde de DISSE Powerpuff ting! Altså jeg er ikke Powerpuff-fan (mere), men jeg synes bare det er så sjældent, at man ser sådan noget, så jeg blev helt blown away og forelsket! Jeg var meget tæt på at købe t-shirten, hold kæft den var goals <3

Men i stedet havde jeg fundet en sexy, sort croptop, som jeg ville afprøve, og blev sectioned over til mandeafdelingen for at prøve den??? OKÆ og se hvordan deres prøverum så ud:

img_0267 img_0268

Det var for grineren, seriøst. Desværre så croptoppen gross ud til mig, så jeg måtte gå derfra med en stor fed omgang ingenting…. men stadigvæk ret fed butik!

Jeg fortsatte videre til en anden lille butik, hvor de solgte Merchandise, og faldt over denne her søde taske:

img_0270 img_0271

Jeg købte den dog ikke, da jeg var lidt i tvivl. Jeg syntes, den var pissesød, men jeg ville gerne have en, hvor der stod Japan/Tokyo på, fordi der ikke er så mange, der måske ved hvad Takeshita Street er :/

All of sudden havnede jeg i DisneyStore, som jeg endelig havde managed at finde!

img_0275 img_0276

Der fandt jeg denne great Chip’N’Dale Rescue Rangers fidus, som jeg dog heller ikke købte. Men jeg syntes, den var sjov, fordi det også er en serie, man ikke ser så meget til i hverdagen! Og så kunne jeg ikke dy mig for at tage et billede med Klokkeblomst – if u look closely, u can see her i “spejlet”, haha.

img_0274

Jeg faldt også over en butik, hvor de solgte disse…. sko…. haha.

 

Jeg nåede enden af Takeshita Street, og smuttede en tur ind i Daiso, hvor jeg købte ind. Der begyndte det i mellemtiden at regne, og jeg pakkede alle mine ting forsvarligt ned i min taske, bevæbnede mig med min paraply, og realizede, at den ene halvdel af min taske blev drivvåd. Så jeg måtte søge ly ude foran en butik og pakke mine Conversesko ned, og tage mine ballerinaer på (da de tørrer hurtigere), hvorefter jeg skyndte mig at hoppe ind i Forever21, hvor jeg fik shoppet lidt, selv om jeg var drivvåd. Og med shoppet mener jeg kigget på en masse ting, og ende med at købe én croptop…

img_0277

Og så synes jeg det her var lidt sjov :///

 

Det regnede efterhånden bare helt vildt, så jeg blev enig med mig selv om, at det var på tide at tage hjem. Jeg kunne alligevel ikke have mere i rygsækken, og så sjovt var det bare ikke at shoppe i regnvejr, der gjorde en drivvåd, mens det tordnede og lynede.

 

Men jeg fik da et par billeder rundt omkring, inden det for alvor gik løs med tordnen!

tokyo-2017-4-010 tokyo-2017-4-012 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAtokyo-2017-4-013 tokyo-2017-4-016

 

Jeg kom faktisk lige i tanke om, at jeg trods regnen gik hele vejen til Shibuya, og så fandt jeg ud af, der ikke rigtig var noget der, jeg orkede alligevel, fordi jeg troede Shibuya 109 var én butik, og ikke en masse små butikker inde i én, og jeg kunne bare ikke magte det, så jeg tog metroen hjem i stedet, haha. På vej hjem tog jeg et smut forbi Lawson og købte aftensmad, og det var en weird affære. Jeg så de havde sådan nogle kødspyd, i den Lawson jeg var i, men jeg blev ikke lige klog på, hvad der var i, fordi det der var oversat var bare det japanske navn til du ved, de bogstaver vi bruger, så jeg stod lidt…. “okay what is this?” og der stod en fyr, sådan virkelig genert, og så kom der en dame over, og var all “it’s xxx (det der weirdass navn den havde)”, og jeg stod…. “i can see that, but what’s in it…?” og så hende der gik bare igen, og så stod ham fyren alene tilbage, haha. Og han fremstammede sådan “it’s uhm po… pork.” og jeg stod sådan “okay let me have one of those then”, og så stod han “no uhm it chicken” og jeg stod…. r u shitting me??? hahaha. “its okay i’ll still have one, and then one of those chicken-cheesethings”, og det fik jeg så, og han sagde noget med at spydet var koldt, fordi det havde ligget, og så troede jeg han sagde, at jeg bare kunne opvarme det i mikroen, så jeg var all “jaja”, og så smed han den ind i deres mikro <3 det var ret cute, så jeg fik varm mad.

Og så gik jeg med sagerne hjem, fik gang i et lille fodbad, kogte noget vand til de nudler, jeg havde købt i Daiso, og du ved, alt spillede bare:

img_0280 img_0281 img_0282 img_0283

En kende uhygiejnisk at spise hvor man bader, men altså, fuck it, haha. Og bemærk hvor meget flottere vandet var denne gang, haha. I øvrigt var spyddet ulækkert, det der grøntsagshalløj smagte klamt, og mine nudler havde en weird as fuck taste… men mine kyllinger svigtede ikke <3 og mens jeg så sad og åd nærmest fuldkommen nakey, ringede min mor så, fordi de var på besøg hos nogle venner, så jeg stod der og måtte cover up og bare :/// hey guys :/// mens jeg spiste mine kyllingefiduser, LOL. Amazing. Men vi sagde lige hej og sådan, og så lagde de på, jeg spiste færdig og smuttede I SENG! <3

Så det var det for denne dag. Håber I fortsat følger med, og glem ikke at følg mig på Bloglovin‘! Til vi ses igen:

– Cecilie x

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tokyo 2017 - Dag 5 - Alene i Ginza