Tokyo 2017 - Dag 9 - Sunshine City & Shinjuku

Tokyo 2017 – Dag 10 – Odaiba

Velkommen tilbage på bloggen! På tiendedagende begav vi os mod Odaiba, fordi vejret skulle blive godt, og jeg troede lidt, der ville være noget… vand, den vej. Så vi gik en tur ned til Ginza, hvor vi skulle med BUS til Odaiba, og det var svært. Først fór vi vild en trilliard gange, da vi ledte efter busstoppestedet… dernæst kunne jeg ikke finde ud af, hvilken bus, vi skulle med, fordi alt (surprise) stod på japansk. At last lykkedes det mig dog – der var dog en sød, japansk herre i jakkesæt, der spurgte, om jeg havde brug for hjælp, og jeg forklarede ham lidt kejtet, at jeg troede, jeg havde fundet frem til, at vi skulle med denne bus og af på denne station, og han stirrede sært på mig, indtil han lige tjekkede efter, og gav mig ret i, at det var sådan, det skulle foregå. Vi takkede mange gange 🙂 Så kom vi om bord i bussen, og noget af det jeg elsker allermest ved Japan er (ej okay overdrivelse, der er så mange andre fede ting at elske), at der er FREE WIFI i deres busser! Der er free wifi på stationerne, men ikke i selve metroerne, men i busserne er der all around wifi, og jeg elsker det.

Vi landede på den station, vi skulle af på, jeg lige nu har glemt hvad hedder, og kun står i mine noter på japansk, haha, og vi døde nærmest bare af hede, allerede da vi trådte ud, så den stod på masser af vand, i samme øjeblik, vi kom ud af bussen! Derefter bevægede vi os langsomt i retning af det gigantiske pariserhjul.

tokyo-2017-5-009

Jeg tvang min lillebror til at tage et billede af mig i ægte japanese style (didn’t turn out as great as i expected but yanno), og selv at få taget billede, og han stod bare nEEEEJ, it’s too hot, i’m dyING i will lEAVE ur ASS on that stUPID brIDGE og stak af, mens han dramatisk ledte efter skygge xD

Jeg tog selvfølgelig masser af billeder, fordi… i was dying anyway, så may as well make the most of it, ikke?

tokyo-2017-5-001 tokyo-2017-5-005 tokyo-2017-5-003 tokyo-2017-5-004 tokyo-2017-5-006

Og jeg har lagt mærke til, at på de fleste af mine billeder, kan man ikke rigtig tell, hvor sun-shiny, det egentlig er, men i can assure you that it’s A LOT, okay. Jesus, det var så varmt!!!

tokyo-2017-5-019 tokyo-2017-5-020 tokyo-2017-5-022 tokyo-2017-5-025

Her ser vi så, hvordan lillebror og jeg kæmpede op af trapperne for at komme op i denne “tunnel” og gå, fordi vi troede den var indenfor og med air con… nej, der var hul i toppen, så der var ligeså terribly varmt, som udenfor… we died.

tokyo-2017-5-028 tokyo-2017-5-029 tokyo-2017-5-030 tokyo-2017-5-031 tokyo-2017-5-027 tokyo-2017-5-035

Og her ser vi så min lillebror teste et sidste, desperat forsøg på at få kulden, som jeg bad ham gøre – nemlig ved at skylle benene lidt under vandposten. Og let me tell u, it was worth it!

Så vandrede vi mod Palette Town og Venus Fort. Palette Town skulle være den her seaside amusement ting, hvor der var pariserhjul, spillearkade, og en masse andre cool ting, og Venus Fort var et shoppingcenter bygget i gammel stil, så det virkede lidt spændende. Off we went!

Men først skulle vi lige tisse, og jeg kunne altså ikke dy mig for at tage et selfie lol.

img_0616 img_0618

I was very cute in my lil summerdress, okay, don’t judge me.

img_0622 img_0625 img_0630 img_0629 img_0624 img_0631

We moved on til denne flotte… springvand og himmel-fidus, og jeg fik taget et billede med en Totoro i en mini Hayao Miyazaki butik, hehe. Hvilket var det mest spændende ved Venus Fort, fordi næsten ALLE deres butikker var røvkedelige. Hayao Miyazaki-butikken var fed, og det samme med den 100 yen store, de havde. Men alt andet suttede for hårdt, og alle deres caféer og ice cream shops var alt for dyre, og jeg var sulten, så we moved on… Palette Town var i øvrigt entirely fucking dead.

 

Så vi gik mod AquaCity, og passerede Decks Tokyo Beach på vejen, som vi også ville ind i… men lige nu ledte vi efter MAD, jeg gjorde i hvert fald. Haha.

img_0634

Ude foran AquaCity fandt jeg så det her skilt, og i laughed WAY HARDER than i should’ve, men jeg huskede bare så tydeligt Doge-memen, at jeg næsten begyndte at græde, haha.

Men we went inside og jeg blev næsten forelsket i doughnutsne fra Krispy Creme (ups), men vi ledte efter spisesteder, og jeg stod sådan,,, i could go for a uhm,,, taco bell maybe?? or a burger. Jeg havde fået VILDT trang til burger, efter vi havde været på Hard Rock, det var virkelig terrible. Så valget stod mellem Taco Bell eller Kua Aina, der var en hawaiiansk-inspireret burgerrestaurant, og nu har jeg været på sådan en på Hawaii, og amerikanske burgere er fucking killers, så jeg var bare all in! Så vi prøvede forvirret at finde til Kua Aina-spisestedet, men da vi prøvede, kom vi kun til Leisure Land, der åbenbart lå her og ikke i Palette Town (det stod der ellers i min brochure), og så var der spisesteder, men så skulle man gå igennem et andet spisested, og et vildt skummelt “kvarter”, og vi synes det var akavet at gå igennem det andet spisested??? Men det måtte vi så til sidst gøre, selv om det var awkward, og det var bare en helt ny verden… i’ll show pics later. Og så kom vi ud på den anden side, hvor vi kunne kigge direkte ned i en midlertidig Jump Shop (animé shop), og fortsatte forsigtigt videre, indtil vi for enden af centret, fandt Kua Aina (vi var i mellemtiden faldet over en frokost menu på en anden restaurant Zest Cantina inde i virvaret af restauranter), og Kua Aina var lidt dyr. Så vi besluttede at gå tilbage til det skumle restaurantkvarter og smutte en tur ind i Zest Cantina i stedet.

Men Kua Aina var… virkelig tillokkende.

tokyo-2017-5-043 tokyo-2017-5-040 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA tokyo-2017-5-039 tokyo-2017-5-044

Jeg mener, hvor amerikansk var Kua Aina ikke lige??? Så smukt. Og de havde deres egen lille frihedsgudinde! PS. broen er Rainbow Bridge, vi også tog herud for at se, hehe.

Nå, men vi gik tilbage mod Zest Cantina. De havde et frokosttilbud med en burger, unlimited fries, unlimited sodavand og en salat for 1200 yen… img_0636 img_0637

Billederne blev ikke så gode, og der var helt fyldt op, så turde ikke tage blitz på, haha. Men pomfritterne var SINDSSYGT gode, og burgeren var også ret god, bare ikke særlig stor 🙁 salaten var lidt underlig. Og hele tag selv sodavandskonceptet var også underligt, for man blev bare sendt op i baren, hvor man bare selv kunne tage enten iste, iskaffe, eller to-tre forskellige sodavand. Og sodavanene kom ud af sådan en af de der slanger, man bruger til at sprøjte sodavand ned i glas med på diskoteker og barer osv., det var totalt sært. Jeg kunne literally bare have taget alt det booze, jeg ville??? What.

Og med fritterne var det også sært. Hun kom over og spurgte inden vi fik vores burgere, om vi ville have fritter-refill, og vi blev enige om at sige nej, så vi ikke spiste os mætter i fritter, inden burgeren kom, men lillebror havde åbenbart skiftet mening og sendte mig BLIKKET da jeg sagde nej til fritter xD

Senere måtte vi så spørge hende, om vi kunne få flere fritter, så vi fik resterne (øv)… og så ville vi have flere, så jeg spurgte hende (før var det lillebror), om vi ikke kunne få flere fritter… og vi ville gerne have mere bagefter, men ingen af os turde spørge den fjerde gang, så vi blev enige om bare at betale regningen og dampe af… vi skammede os simpelthen for meget xD

img_0644 img_0643 tokyo-2017-5-051 tokyo-2017-5-056 img_0647 img_0646 img_0645 tokyo-2017-5-060 tokyo-2017-5-061 tokyo-2017-5-064 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og sådan her så nogle af de andre set-ups så ud. På sidste billeder gemmer restauranterne sig inde bag det “buskede” område og de hvide vægge. Supersært. Men også ret sjovt! Det gav en anerledes oplevelse, i hvert fald 😛

Så gik vi en etage ned, hvor jeg managede at finde Taco Bell, selvfølgelig, haha. Derudover fandt jeg også en Coca Cola shop! Jeg var meget hyped. Jeg syntes, det var så vildt, og jeg skyndte mig selvfølgelig ind og kiggede på alt deres cola merchandise, og lillebror stod bare “u need to stop being a nerd, du ved godt at købe deres tøj UDELUKKENDE er ekstra reklame for dem ikke??? du er så basic” stod han bare og trashede mig, og så var han alligevel selv ved at købe en forgyldt eller forsølvet colaflaske… dumbfuck, haha. <3

Så faldt vi over en Flying Tiger, og så er man, selvfølgelig, nødt til at gå ind…. duuh!

img_0648 img_0649 img_0650

Igen blev jeg ramt af en sær fæderlandsfølelse, da jeg gik rundt derinde i Tiger, og så alle da danske priser, og de dårlige, engelske oversættelser, og så det danske flag. It was all just too much…

T-shirten er fra Jump Shoppen… jeg synes t-shirten var VOLD fed, men… også akavet at skulle gå rundt med, så jeg sprang købet af den over, haha.

OG SÅ SPOTTEDE JEG NOGLE GÅ RUNDT MED DISNEYSTORE POSER, SÅ JEG SKYNDTE MIG AT LOKALISERE DEN DISNEYSTORE, OG HOLD KÆFT, DET VAR EN GOD DISNEYSTORE.

tokyo-2017-5-070 tokyo-2017-5-067 tokyo-2017-5-071 tokyo-2017-5-072 tokyo-2017-5-073 tokyo-2017-5-074 tokyo-2017-5-078 tokyo-2017-5-069 tokyo-2017-5-091 tokyo-2017-5-068 tokyo-2017-5-079tokyo-2017-5-087 tokyo-2017-5-089 tokyo-2017-5-090 tokyo-2017-5-081 tokyo-2017-5-080 tokyo-2017-5-082 tokyo-2017-5-083 tokyo-2017-5-084 tokyo-2017-5-085 tokyo-2017-5-086

Ærligt, just try to tell me this isn’t the cutest SHIT ever???

tokyo-2017-5-076 tokyo-2017-5-077OLYMPUS DIGITAL CAMERA img_0651

Og så var der de her søde ting derinde, bl.a. Oggg, jeg købte selvfølgelig også lidt sager med hjem, men de kommer i en haul, som jeg håber ikke bliver lige så forsinket som sidste år!

Disney Store var så great. Nå, men vi blev færdige her i Aquacity, og went on with our lives. Over mod Tokyo Decks Beach, som var et andet center, haha. WUHU.

 

tokyo-2017-5-092 tokyo-2017-5-094

Denne gang gik vi tvær over udenfor, så vi kunne se udsigten imens, hehe.

 

Og der var masser at tage fat på i Decks Tokyo Beach. MASSER. Jeg havde egentlig dedikeret resten af dagen (klokken nærmede sig vel 15-16 stykker) til lillebror og en tur i Legoland Discovery Center, men han syntes sgu, det var lidt dyrt, og klokken var mange, og det så lidt barnligt ud, så han ville ikke!

img_0652 img_0654

Personligt ville JEG gerne have været i Madame Tussauds, men det var også ret dyrt, og lillebror var egentlig ikke så interesseret, og igen, det var sent, og vi vidste ikke, hvornår de lukkede. Og jeg troede også, det var ret småt… så vi besluttede os for at lade være – men seriøst, hvis I er her, kan man SNILDT få en dag til at gå her i Odaiba med bl.a. det her! Også fordi Oedo Onsen ligger her, så der kan man altid tage ned om aftenen og tage en slapper. Det gjorde vi dog ikke fordi that time of month for mig, så det virkede lidt akavet at skulle varm-kilde bade med 100 andre kvinder, haha.

Men vi gik en tur på tredje sal, hvor der bl.a. var LAOX, som var en stor butik med souvenirs, t-shirts, osv. men intet interessant, og intet fucking Naruto merchandise… Der var I Love MJ Shop, så lød meget interessant, not because I care about Michael Jackson at all, men det gør min mor… det viste sig dog, at der (var stort fokus på MJ) også var andre ting. Bl.a. Pirates of the Caribbean 5 merchandise og Fantastic Beasts merchandise! Og så fandt jeg nogle klistermærker med Naruto og Nightmare Before Christmas, som jeg bare MÅTTE eje, i tilfælde af, jeg ikke faldt over andet Naruto merchandise xD

Så var der Dippin’ Dots, og en anden is butik, men det var ret dyrt, så vi sprang over. Så tog vi op på 4. sal, hvor jeg så at Haunted House lå!!!! I stedet for i Palette Town!!! WHAT. Haunted House her hed Daiba Kaiki Gakko. Jeg fik efter en rum tid overtalt min lillebror til at gå med mig ind i Haunted House… 800 yen pr. person… 50 kr… avs… der var også en spåkone heroppe, men jeg tænkte, det nok primært var japansk. Så her er billeder af Haunted House…

img_0660 img_0656 img_0659 img_0658 img_0657

Jeg ved ikke, hvor de fredelige “dette er et japansk hus” lige kom ind i billedet, lige ved siden af, men jeg syntes det var flot, så dem tog jeg også billeder af… nå, Haunted House.

Man kunne tydeligt høre folk SKRIGE HØJLYDT, mens vi stod i kø, og jeg begyndte bare mere og mere at fortryde mit valg. Efter jeg havde set the Grudge som ret ung, der triggerede en af mine angste til at eksistere, og nu gør jeg ikke kan deale med vådt, løst hår uden at knække mig, havde jeg et lidt stramt forhold til japansk gyser, men min nysgerrighed vandt over mig… og jeg kunne ikke få refunderet de 800 yen. Der var fordele og ulemper – fordelen var, at vi trøstede os selv med, at japanerne var lidt nogle babyer, altså, de skreg jo også som sindssyge i Disneyland, så… måske var det ikke så slemt… omvendt skulle vi udfylde en lang formular med betingelser fra stedets side af, inden vi måtte træde ind, og det virkede lidt voldsomt… JEG VAR BANGE. Nå, men vi fik vores mission, og det gjorde mig ikke mindre bange, for det viste sig jo så, at dette Haunted House gik ud på, at en rektor havde begået selvmord, og pludselig begyndte skoleelever at forsvinde og ja, dø. Døde børn var ikke liiige det, jeg havde mest lyst til at deale med… Vi skulle så finde en bunke nøgne Baby-Born-lignende dukker inde i Haunted House, og når vi gjorde det skulle vi råbe “REST IN PEACE” i kor. Easy. Damen mindede os om, at vi ikke måtte stoppe op under nogen omstændigheder, kun måtte lyse fremad, og ikke måtte slå fra os. Okay… Derudover skulle vi gøre os klart, hvilket “jobs” vi havde. Lillebror ville gerne have jeg holdt lommelygten, og han holdt i rebet, så den fordeling tog vi. Terrified gik vi ind… Det første der skete var, at vi kom ind i et klamt, kælderlignende rum, med en masse creepy ting, og en skrattende film, der vidstnok skulle forestille rektoren. Du ved, ur typical paranormal shit happened på den der video, og jeg gik så meget i panik, jeg bare måtte lukke øjnene, jeg magtede ikke! Jeg kunne simpelthen ikke se på, hvis der skete noget terrifying! Da videoen var færdig, skulle vi gå videre igennem. Da vi stod inde og så videoen, hørte vi en masse høje tramp og løb, og jeg troede bare, det var de andre i “huset” der løb rundt… nOPE, det var virkelig livlige simulationer. Jeg kan ikke huske, hvad det næste, vi kom ind til var… men at some point kom vi ind til et rum, hvor der bare hang skraldesække (sorte) ned fra loftet i begge sider i en LANG gang, og fuck fuck fuck, hvor var jeg bare terrified! Men jeg tog alting i stiv arm… jeg skreg kun én gang, og det var da et vindue smaskede nærmest op i ansigtet på mig og et “spøgelse” kom ud og sagde en høj lyd, hold kæft, jeg blev bange! Og der var fandeme mange jumpscares :(( at some other point råber min lillebror så bare “DET ER HER!!!” vores mission var byttet ud med, at når vi så en buket roser ligge, skulle vi sige rest in peace… og dér lå roserne altså. Så vi råbte lidt forbi hinanden, og jeg stod I KOR BRODER, og så talte vi ned og råbte, og kiggede lidt på hinanden, men så åbnede en dør, og så løb vi ud igennem, og det virkede lidt som om at “ånderne” derinde skulle forestille at være sure på os og jagte os, så vi spænede bare af sted, og wupti, så var vi sgu ude! Vi stod bare og kiggede på hinanden sådan virkelig :))) we lived :):)) we didn’t die :))) og rystede bare begge to HELT ENORMT. Vi diskuterede turen derinde, og fortalte om vores teorier og oplevelser, og det var bare lidt creepy, så resten af tiden på lige denne etage brugte vi på legetøjs- og slikbutikker, for at prøve at calm down the nerves.

Så gik vi så højt op, vi kunne komme, for at nyde udsigten, der i øvrigt var vild smuk, sådan som solen langsomt begyndte at gå ned!

tokyo-2017-5-104 tokyo-2017-5-105 tokyo-2017-5-106 tokyo-2017-5-108 tokyo-2017-5-113 tokyo-2017-5-107 tokyo-2017-5-109 tokyo-2017-5-112

Sværger, det var sååå flot. Billederne doesn’t do it justice!

Så smuttede vi lige ind i Legoland Discovery Centers Store ovenpå, hvor vi spottede Disneyslottet i lego. Det så faktisk ret fedt ud, just saying.

img_0665 img_0664 img_0666 img_0667 img_0668 img_0669

Jeg var stadigvæk ikke helt hundrede procent ovenpå, ovenpå vores Haunted House Experience (det kan varmt anbefales, hvis man er til sådan noget i øvrigt!), så vi smuttede også en tur i Daiso, hvor jeg fik shoppet en del ind (will i ever stop), haha. <3 Der var også et Trickster museum, men det kostede lidt, og vi orkede ikke rigtig, ovenpå adrenalinchokket. Derfra begav vi os over mod Fuji TV, for lige at se bygningen engang…

tokyo-2017-5-117

Men det var ret mørkt, så billedet blev ikke skide fantastisk… Afslutningsvis gik vi over i Diver City Tokyo, fordi det lå literally lige overfor Fuji TV, og vi skulle have noget aftensmad. Vi fandt dog intet interessant, til reasonable penge i Diver City.

img_0670

Til gengæld spottede jeg sådan en hér og blev igen overvældet af fæderlandsfølelse. We didn’t go in, men awhhh. Derudover havde de endnu en Daiso, en WEGO, en CUES character goods butik, Uniqlo, Hula Luna Hawaii, Café de Miki with Hello Kitty (why didn’t i notice da vi var der wtf det lyder sejt), Claire’s, dr. Martens, en Hello Kitty Japan, en Honolulu Coffee (literally det eneste på denne liste jeg så fandtes, da vi var der var Daiso, WEGO og Cues, og nu er jeg fucking annoyed over, at vi ikke startede herinde, for damn son, a lot of goodass stores), og det vi kom efter, en Krispy Kreme Doughnut butik. Men deres udvalg af doughnuts var ikke så stort, så vi opgav og vendte snuderne hjem i stedet, efter noget aftensmad… </3 vi var så trætte, og vi skulle op og i Disneysea dagen efter, så vi besluttede bare at tage hjem.

 

img_0674 img_0673 img_0671

På vejen hjem prøvede jeg at capture the beauty af aften-viewet, men det gik sgu ikke så godt :/

img_0675 img_0676

Og her er nogle selfies af et par trætte “børn” i bussen…. zzzzz… Jeg fandt i øvrigt HELT SELV ud af, hvilken bus vi skulle med! Var ret stolt. Det gik så op for mig da vi stod af, at vi bare kunne have taget den hele vejen til Tokyo Station og gået hjem derfra, i stedet for at skulle gå hjem fra Ginza i 32 grader, men ayy.

Så på vejen hjem, inden vi købte aftensmad, smuttede vi lige i Family Mart og købte en forfriskende is hver. Mums.

img_0677

Vi sluttede af med at købe noget mad fra Family Mart også, og så gik vi ellers på hovedet i seng, for vi var da godt nok trætte, efter sådan en lang, udmattende dag i solskin (også selv om vi havde gået indenfor i aircondition det meste af dagen) <3

Glem ikke at følge med på Bloglovin‘. Derudover vil jeg bare sige tak, fordi I læste med. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tokyo 2017 - Dag 9 - Sunshine City & Shinjuku