Hvad har jeg lært i SFT? #22

Nytår, 2017

Hej bloggen, og velkommen tilbage.

Obviously kommer det her indlæg lidt sent ud, som I kan se, men jeg har bare haft lidt småtravlt. Men her er det så – og det handler selvfølgelig om nytår!

 

Jeg blev hentet, af nogle af mine forældres venner, og vi kørte så sammen hjem til mine forældre, hvor der var boller og kage, og vi fejrede min fars fødselsdag – som hvert år, den 31. Jeg var kommet i seng ved 5-6 tiden om morgenen, så da jeg blev kørt hjem igen, tog jeg en lur, inden jeg gjorde mig klar til nytår.

Min veninde, S, og jeg skulle i byen, men kunne desværre ikke nå at mødes inden… så jeg gjorde mig klar alene i min lejlighed, mens jeg hørte noget god musik, spiste noget hurtig aftensmad, og ellers bare trampede derudaf. I løbet af aftenen skrev vi også sammen, og sendte hinanden billeder og videoer, sådan “tjek min makeup er den god nok lol”-agtigt, haha. Det var grineren. Ofc hørte jeg tramp hele dagen. Jeg havde done og redone mine øjenbryn at least 15 gange, før jeg bare måtte give op og erkende, de simpelthen ikke blev bedre xD Jeg havde så ondt, det føltes som om, at jeg havde fået smækket syre på øjenbrynene, af alle de gange, jeg havde fjernet makeuppen igen, lol.

26755690_942636359226558_1386836601_n 26694477_942636305893230_1431387782_n 26647965_942636392559888_2122754539_n 26647919_942636319226562_1024598577_n

Menøh, her har vi så OOTD, eller nok nærmere OOTN. Man kan heldigvis næsten ikke se, hvor meget jeg roder xD Men ja, sådan så mit endgame ud, og at some point during the night, var der nogle fyre, der fik den geniale idé, at jeg skulle have en samling af knæklys rundt om mig, som et slags bælte, haha. Det blev selvfølgelig i lyserød, hehe.

Nå, men mens jeg gik rundt derhjemme og bare trampede, hørte musik, lagde makeup, drak, osv., blev jeg også lidt yderligere småsulten, så jeg tog en håndfuld mandler, som jeg spiste, mens jeg dansede rundt og sang, og at some point laver jeg lige sådan en – tror jeg selv – sexet twirl rundt, mens jeg synger, fortsat med mandler i munden, og what happens? Jeg kommer til at spytte mandler ud på mit fucking spejl. Flot. Jeg faldt på hug, fordi jeg grinede så meget over mig selv, haha.

Nu, da jeg ikke kan uploade videoer her til bloggen, kan I se dem på min instagram lige her (hvis I vel at mærke ikke er sarte)… og jeg har nogle flere selfies lagt op her, i tilfælde af, I ikke allerede syntes, jeg er narcissistisk nok, med dem, jeg kommer til at lægge op her nedenfor 🙂

26697015_942636325893228_1870317384_n 26648318_942636335893227_1005804677_n

Ærligt, jeg havde den sygeste føler med det her outfit! Skudud til Boohoo.com og H&M, lol.

 

Nå, men at some point kom min veninde, og jeg mødtes med hende nede i gangen, hvor vi så tog bussen mod Helsinge (klubberne åbnede først klokken 23, og hvis vi ikke ville stå udenfor og vente i en time, måtte vi tage en gigantisk omvej til vores destination). Jeg havde selvfølgelig min trådløse JBL GO højtaler med, så vi kunne sidde og jamme i bussen… det tog godt og vel en times tid i bus, tror jeg, og jeg havde det FUCKING fedt. Vi skulle skifte bus midt i det hele, og jeg jammede bare elegant videre på busstoppestedet, mens jeg tissede omme bagved (hvis man skal, så skal man)… en fyr gloede på mig fra sin bil :))) selv om jeg stod bagved busstoppestedet og han barely kunne se mig??? wtf dude, er du ok

Men ja, vi kom ind i næste bus, og jeg jammede lykkeligt videre, og pludselig siger S så til mig “skal vi ikke stå af ved centeret, hvis der er åben, kan jeg jo lige låne deres toiletter, for jeg KAN ikke tisse udenfor, og jeg skal virkelig?”… det siger jeg så ja til, og i min KOGER, så trykker jeg jo så stop 2 km før centeret, hvor jeg nærmest flyver ud af bussen??? så vi stod dér, 3 km fra klubben, og vi skal begge tisse HELT vildt.

Jeg får jo så den blændende gode idé, at tisse udenfor… foran Stark byggemarked. Fordi why not? Så det gør jeg… min veninde manager også at få tisset, så all is good, og jeg havde både papir og sprit med, så alting kørte bare, men idet, jeg havde trukket mine bukser på plads igen, kigger jeg bare på min veninde med sheer terror i øjnene, idet jeg udbryder “JEG GLEMTE AT TØRRE MIG!” og hun flækkede bare af grin, inden hun rakte mig noget papir… #kikset. Min næste kommentar var bare “godt jeg ikke skal have sex i aften hvA” og hun flækkede yderligere. OHWELL.

Vi påbegyndte så vores vandring mod centreret, og der var bare vådt og smattet. S tog den kloge løsning og gik op mod vejen – jeg gik på en mudret sti i stedet for, fordi jeg åbenbart er dum i hovedet?

Men altså, vi fortsatte jo så. Jeg havde puttet shots i mine sko, og de gnavede lidt og gjorde ondt, men jeg tænkte ikke så meget over det… jeg tog bare ét ud af de tre shots, jeg havde i skoene, og gik videre, mens jeg selvfølgelig i min fucking koger, hvor jeg synes alting bare er hilarious, skriver til en :)) dumme Cecilie.

… og fordi jeg gik og ventede på hans svar, så gik jeg bare careless rundt, og så gjorde S noget på den anden side af vejen, der fik mig til grinende at gå baglæns, og what happens? Jeg slår hovedet direkte ind i en lygtepæl??? :))) det gjorde lidt av. Men jeg grinede selvfølgelig bare og moved on, med kommentaren til ham jeg skrev med, om, at jeg nok havde brug for en støttepædagog. LOL.

Da vi nåede klubben, skrev jeg også denne gyldne besked:

Mig for en time siden: “har ikke nok shots med”.

Mig nu: “bror, hvorfor så mange shots” 

Jeg FLÆKKER stadigvæk af grin, når jeg læser the beauty that is that message.

Anyway, vi kom ind på klubben, alt var nice, vi fandt the dancefloor, og some guys quickly joined os. Begge to englændere… forstår ikke. Men ja, dem hang vi ud med, og jeg var så stegt, at jeg ikke engang opdagede, at det var nytår 🙂 #godtnytår og min cute boi skrev også godt nytår til mig, og jeg var så langt væk, at jeg ikke engang realizede det… amazing.

Men vi fik gratis champagne, hvilket jeg heller ikke tænkte over??? jeg dansede lystigt videre, og havde en fæææst.

 

Vi tog senere med fyrene nedenunder, hvor vi spillede beerpong, although jeg hurtigt, inddirekte blev smidt af holdet, fordi jeg var for stiv til at ramme noget som helst. Smuuukt. Jeg fandt dog en lille svagpisser af en fyr på 18, der allerede havde fået for meget at drikke, så han blev mobbet grusomt :)) hahahahaha. Ej, vi hyggede os. Han kunne jo godt se, at jeg også selv havde fået lidt for meget, ikk :))

At some point sidder vi i rygerrummet og ryger #sorrymom&dad, og puster af en eller anden årsag ned i askebægeret, og får alt det der lorteaske i øjet??? fucking skyd mig??? DET GJORDE SÅ ONDT. ALTSÅ VIRKELIG. I cried

Så vi gik ned på toilettet, hvor jeg først tissede, og så min veninde, og jeg syntes åbenbart det var svært at få mine bukser på, for jeg slog hovedet mod døren, for at holde balancen, idet lortet åbner og jeg næsten flyver ud??? jeg flækkede af grin, for det viste sig, at lille S ikke havde låst døren, da vi gik derind xD

Senere gik vi så op igen og dansede videre, denne gang – på min request – på bordene, hvor jeg havde det amazing. Vi fik også free alcohol, så all was good. Haha.

 

Da klokken nærmer sig 3, begynder jeg langsomt at smelte hen… det, at jeg ikke spiste den store mængde aftensmad, begyndte at bide mig bagi… jeg var så sulten, at jeg var ved at DØ.

Så vi besluttede at smutte fra klubben, og head to det nærmeste pizzaria, der var godt og vel 30-45 minutter om at servere vores fucking lortepizza??? :))) og totalt forskudt, så jeg nåede at spise min pizza, inden S fik hendes… på trods af vi bestilte literally lige efter hinanden. Jeg var ligeglad though, jeg var så sulten, jeg bare skulle spise. Så jeg spiste en hel salatpizza. No ragrets. Da jeg havde spist den og var ved at dø af kvalme, gik det op for mig, jeg også havde kransekage i min taske. Vi blev dog enige om, ikke at spise kransekagen nu xD

Jeg tog også shotsne op fra mine sko, og guess what? Lortet havde kraftedeme boret sig ind i mine fødder, så jeg har fine sår på anklerne nu :)) øv. Det sker ellers aldrig for mig, rip.

Jeg ringede så til min farfar og sagde, vi gerne ville hentes, og vi skulle så gå over til centeret.

Tror I selv frk. dum her kunne det? Nope.

Jeg havde så ondt i fødderne, at jeg fik den geniale idé, at for at gå lidt hurtigere, tog jeg da bare skoene af? Og gik? Så det gjorde jeg, gik på strømpesokker, og i swear, jeg havde kun lige sat fødderne på jorden, da jeg realizede, det var en dårlig idé, men der var da bare 2 late. Mine sokker var gennemblødte. Jeg kunne umuligt stikke dem tilbage i skoene. Everything hurt. All was cold. Mine tæer frøs til is. Jeg havnede i adskillige vandpytter. I was dead.

26648177_942636405893220_1189702082_n 26694224_942636332559894_1790570887_n

Aftenen sluttede med, at min veninde blev kørt hjem, og jeg blev kørt hjem, og så lå jeg på gulvet et kvarters tid, almost naked, fordi jeg var for doven til at rejse mig xD alt i alt en meget vellykket nytårsaften, haha. Ikke ligefrem en aften, jeg er stolt af – jeg traf mange dumme beslutninger – men sådan kan det gå xD Og jeg havde det sjovt, så jeg har ikke tænkt mig at sidde, og dvæle ved det. Shit happened, life moved on, du ved. Så… ja. Alt endte godt, og jeg kom i seng!

Håber I havde et fantastisk, og måske lidt mindre reckless nytår, end det, jeg havde. Kyskys <3

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg lært i SFT? #22