Færdig i klinikken!

Sløveste blogger ever?

Hej guys! Nu er det efterhånden ved at være 2 uger siden, jeg sidst fik opdateret bloggen 🙂 grunden til dette er, at jeg har været på Bornholm – der vil komme et seperat indlæg om dette, når jeg engang får billederne derfra 😉 der er bl.a. billeder af mig med byeskydning og zip line, og de skal da med i indlægget! Så jeg må patiently vente, til mine forældre får nosset sig sammen til at sende dem (tæhæ).

Resten af tiden bruges på oprydning, chilling, forberedelse til Japan og tanker – mange, mange tanker. Tanker om denne her blog, og hvad der skal være på den… Tanker om mit studie. Tanker om mit forfatterskab, og om dette overhovedet bliver til noget?

Jeg har fået nogle slag undervejs, der har rykket en del til mit selvværd, og min motivation. Jeg gennemgik inden turen til Bornholm en UGE, hvor jeg bare græd hele tiden. Alt fik mig simpelthen til at tude, og min terapeut er på ferie, så der var ikke megen hjælp at hente.

Min motivation nu er også lig med nul. Det tog mig 1 time og 30 minutter, at få overtalt mig selv til at støvsuge, til trods for, der ikke er blevet støvsuget i 2-3 uger. Puh, livet er slet ikke til at overskue for mig lige nu 🙁 derfor står bloggen også stille.

MEN, hvis alt går som planlagt, får jeg smidt et indlæg op i morgen – og med lidt held, så får jeg også skrevet nogle kladder, jeg løbende kan smide på bloggen, når jeg ikke har tid til at skrive 😮 så kryds fingre for, at alt går vel, og så kommer der – forhåbentligt – et nyt indlæg på bloggen, der er lidt mere spændende end det her :p

image

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Færdig i klinikken!