Benefit Cosmetics!!

Reflektioner

Jeg har i løbet af de sidste par dage – okay, to uger – været i konflikt med mig selv, og de fleste af de mennesker, der er omkring mig. Jeg har svært ved at føle følelser, og være i de følelser, jeg har.

Jeg har et meget negativt syn på mange ting, og det er ikke noget, jeg lige umiddelbart går og tænker over i min hverdag – i hvert fald ikke indtil, at en veninde gjorde mig opmærksom på det. Jeg er ikke god til at skelne mellem fortid, nutid og fremtid. Jeg er ikke god til at aflure, hvordan man taler med andre mennesker, og formulerer sig – og nej, jeg har ikke tænkt mig at stoppe med at sige lmao, wallah, what the fuck, og hvad jeg nu ellers render rundt og siger. Det er ikke denne type formulering, jeg snakker om, lmao, fuck.
Jeg har levet meget af mit liv i skræk for omverdenen, og andre mennesker, og det reflekteres rimelig tydeligt i det sprog, jeg bruger, når jeg snakker eller skriver med folk. At skrive har altid været min store passion, og det kan ses, idet jeg skriver med andre og snakker med andre – jeg skelner ikke mellem en måde, at fortælle en historie på, som jeg har oplevet, og en måde at fortælle en historie på, som jeg har opdigtet. Ikke, at jeg render rundt og lyver, men jeg er så god til at sætte følelser og kraft på de ting, jeg siger og føler, fordi jeg er vant til, at det jeg skriver, skal få folk til at føle noget, når jeg skriver i min fritid – men det skal det ikke, når jeg skriver med venner og veninder, og det har jeg svært ved at skelne mellem. Når jeg snakker eller skriver, er det altid meget livagtigt. Som var man selv til stede. Og det er jeg blevet gjort opmærksom på, faktisk kan være rimelig ubehageligt for andre, hvilket jeg ikke har tænkt over før. Hvilket jeg er nødt til at ændre på.

 

Derudover har denne veninde altså taget fat i mig og har sagt, at jeg er okay, som jeg er. Jeg er den jeg er, og det er der ikke noget galt i. Jeg opfører mig, som jeg gør, handler, som jeg gør, siger, som jeg gør, tænker, som jeg gør, føler, som jeg gør, udtrykker mig, som jeg gør – og vi er alle forskellige, vi handler forskelligt, tænker forskelligt, er til i verden forskelligt… og vi er alle sammen lige meget værd. Der er ikke noget i vejen med os som personer, uanset hvordan vi tænker om noget, eller om os selv.
F.eks. har jeg altid syntes, at det var mærkeligt, at jeg skulle have min vandflaske med mig, selv om jeg ikke drikker vand, fordi jeg ellers vil gå i panik. Og ja, det er måske mærkeligt for andre, men det er nu engang sådan JEG er, og det MÅ jeg gerne, og det er der IKKE noget galt i – jeg er stadigvæk MIG, og det er OKAY. Dette er vidst en mind-exercise, jeg skal træne utrolig meget. Jeg har altid fået at vide, at jeg da også bare er underlig og unormal… men nej, det er jeg ikke. Jeg er lige netop mig, og det har jeg ret til at være, og det har jeg endelig indset.

Jeg er mere værd, end de tanker, jeg gør mig om mig selv, for jeg er den eneste, der har netop de tanker – og de definerer ikke mig. De handlinger, folk gør overfor mig, definerer ikke mig. Jeg definerer mig, og ingen andre. Og det bliver utvivlsomt svært at lære, når jeg har haft andre vaner, de sidste 6 år af mit liv, men jeg skal ændre mig, og jeg skal blomstre, og jeg skal lære, at udtrykke, dyrke og være mig, fordi der er ingen bedre mig, end mig.

Og jeg vil kraftigt opfordre til, at andre også reflekterer over sig selv, da dette faktisk kun er sundt. Jeg skal lære at tro mere på mig selv, og dyrke mig selv, og gøre op med de løgne, mit hoved har spundet, om hvem jeg er. Hvis folk ikke kan lide mig, er det ikke fordi der er noget galt med mig, selv om det er det, mine tanker siger. Mine tanker skal begynde at sige, at sådan er det, og det er okay – og jeg fortsætter med at være mig, for der vil utvivlsomt være nogen, der synes, at mig er god nok, og det er disse mennesker, jeg skal holde fast i, i stedet for andre, der ikke kan se mig, for den jeg er. Og intet af det, jeg har skrevet giver nogen som helst mening, det gør det heller ikke overfor mig selv, men jeg må også ærligt bare indrømme, at jeg er forvirret over mig selv, og forvirret over det, jeg har lært – men jeg prøver at tage det til mig, og prøver at ændre mig.
Jeg vil nok hele tiden sætte baren lavt, for ikke at skuffe andre, og jeg vil nok hele tiden trash-talke mig selv, fordi sådan er jeg altså bare. MEN, det betyder ikke, at jeg ikke er okay. Jeg kan sagtens være trash og være perfekt trash, og det har jeg det sådan set fint med – og det har andre også bare at være. Fuck, jeg giver bare nada mening, ohwell.
– OKAY, jeg ved ikke, hvad jeg laver… så lyt til Rolfie, han ved, hvad han taler om, kyskys.

e3702e66ccd542738576f68dea44ec39

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benefit Cosmetics!!