Introduktion til ACT

Påskehaul fra Tyskland

Hej bloggen, og velkommen tilbage.

 

Som nogle af jer ved, var jeg i Tyskland henover påsken. Det kan I læse om her, og i den forbindelse har jeg besluttet mig for at lave en HAUL over alt det, jeg købte. Så jeg håber, det falder i god jord!

 

Det, der nok vækker størst interesse, må være min Primark Haul. Som mange andre piger, er jeg vild med Primark, da jeg syntes, de ofte har nogle lækre sager, og til knivskarpe priser. Jeg tænker at gennemgå tøjet, jeg købte derinde først.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har prøvet noget nyt, nemlig at tage billederne med et rigtigt kamera, frem for min telefon. Ved ikke lige, om jeg synes det adder noget, men sådan er det blevet.

Først har jeg en morgenkåbe, som jeg faktisk troede var lidt længere, men altså. Den er dejlig blød, så jeg glæder mig, til næste gang jeg har hvid vask, så jeg kan få den i brug. Tror den kostede 10€. Dernæst har jeg jakken, den er ULTRAtynd, og jeg havde oprindeligt valgt den i en meget lys babypink, men fik et input om, at det skulle være den her farve i stedet, så jeg snuppede den – og glemte meget elegant lige at kigge på størrelsen, så jeg fik den hjem i en størrelse S. Ville ellers godt have haft den i M. Men sådan er det jo. Tror den kostede 12€.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så har vi en top, som jeg har planlagt at bruge til, hvis man f.eks. skal på stranden eller ligende – det passer den perfekt til, med mine sarte, solforskrækkede skuldre. Den kostede vidst 7€. Derefter har jeg en hættetrøje, bare fordi jeg er en fucking slut for hættetrøjer, og jeg synes denne her var virkelig cute, fordi den også var lidt lang… 11€.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så har vi en sort top, som jeg tror har kostet mig 6€, uden at være helt sikker? Og en plain sort trøje, fordi dem kan man aldrig få nok af – og slet ikke, når de koster 3-4€.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så kommer vi til bukser, som jeg også lige måtte have lidt af, og jeg tror de sorte kostede 8€, og de lyse jeggings 7€. Jeg er ikke ret meget for rigtige denim bukser, så jeg køber ofte jeggings, og de sorte harems-lignende bukser kunne jeg bare ikke stå for – elsker taljehøje bukser, sorry not sorry!

p1011377 p1011373

Så købte jeg lidt undertøj. Der var 3x g-strenge for 3€, så dem smuttede jeg to af. Jeg synes de sarte/lyse farver var rigtig fine, og altså, sort går man bare aldrig rigtig galt med, vel? Så var der nogle lidt dyrere trusser, men de var simpelthen så cute, og de stod til 7€. BH’erne stod også til 3€ hver.

p1011350

Strømper og footsies kan man altså bare ikke få nok af, og jeg ELSKER arch support (nr. 3) sokkerne. Dog har jeg fundet ud af, at nr. 2’erne også fungerer helt fint, så det er dejligt at vide, da arch’erne er lidt dyrere. Anyway, fra toppen.

7 forskellige neonfarvede ankelsokker, 3,5€. 7 sorte ankelsokker, 3€. 5 par arch support sokker, 3€. Og to par lace footsies, 3,5€.

p1011369

Strømpebukser kan man heller ikke få nok af. Jeg håber, nr. 2 er i min hudfarve, ellers bliver jeg ked af det… men 2 par sorte netstrømpebukser, 4€. Gennemsigtige (forhåbentlig) nylonstrømper, 2 par, 3€. 5 par sorte nylonstrømpebukser, 4€. Og til sidst, bare normale, sorte strømpebukser, 3 par, 4€.

img_3352 img_3350

Så snuppede jeg nogle sko, der vidst kostede 4€? Og en sød lille Stampe, der kostede 3€. Jeg ved godt, den er lidt kliché, men jeg prøver at omgive mig med positive ting, og altså… den er positiv, og ret cute, så jeg synes, at det er okay. 😛 p1011236

Og så har vi her, lidt forskellige beauty-lignende produkter.

Jeg har 3x makeupwipes, hvor der er 50 stk i, til 1,5€ stk. Så har jeg et bundt hårelastikker, 30 stk, superstretch til 2€. 300 stk små gummihårelastikker, til 1,5€. En micellar water til 3€. 4 mini tweezers til 2€. Og en smokey eye brush til 2€, og en eyeshadow/concealer brush til 1,5€.

p1011264 p1011266

Lige et closeup af hhv. halskæderne til 4€, og armbåndene til 3€.

 

Så ja, det var alt for Primark! Derefter smuttede jeg i Rossmann. Jeg ville oprindeligt have været i en DrogierMarkt, for at shoppe makeup derinde, men det blev sgu en Rossmann i stedet, da de ikke havde en DM i det center, jeg var i. p1011170p1011165

Jeg snyder lige lidt, fordi NYX-øjenbrynspennen er købt i Douglas, til 13€. Sikkert dyrere end herhjemme, men hende damen i butikken var fandeme så sød ved mig, så jeg syntes, jeg var streng, hvis jeg ikke købte noget, haha. Og vatpindene og bikini-skraberne er købt i Müller, til hhv. 0,25€ og 1,75€.

Men resten er købt i Rossmann, haha. Jeg valgte en FitMe concealer fra Maybelline. I shade 10. Som jeg så fandt ud did not fit me. Den er for orange til mig rip rip rip. Men den kostede altså 5€. Så… sådan er det jo nogle gange.

Så købte jeg noget alla en precision beauty styler, da jeg syntes den her fra veet, var lidt dyr, men jeg godt kunne lide konceptet med sådan en… så kan jeg altid prøve det af, og se, om det er noget for mig! Og hvis ikke, så kostede den 8€, så det overlever jeg jo nok.

Bag vatpindene gemmer der sig to stk rensemasker, til den nette sum af 0,5€.

Så har jeg en varm-voks roll-on ting, igen fordi jeg syntes den fra veet var dyr (synes godt veet kan sponsorere mig, kom nuuuu??? pls). Min er godt nok så ikke elektrisk, ligesom deres… men den kostede også kun 5€ 😛

Så har vi en hårfjerningscreme, igen fordi jeg syntes de var dyre herhjemme, og når man ikke ved, om det er noget for en, så gider man bare heller ikke bruge alverdens summer af penge på det, vel? Den her kostede 2,5€, og det var vidst meget godt, for jeg tror ikke, jeg får den brugt! At der var noget syreværk i skræmte mig sgu ærlig talt lidt… så dum i hovedet, jeg er, skal jeg vidst ikke håndtere den slags… jeg ender utvivlsomt med at fucke noget op.

Puddere, to stk. Foundation. FORHÅBENTLIG min farve. Har ikke testet dem endnu, men nede i butikken virkede de fint, så nu må vi se. Men hvis ikke, så overlever jeg nok lige… de kostede 3,8€ pr. stk.

Så er der en after shave balm, til 1€. Jeg har brugt den, og jeg er VILD med den! Bruger den til efter barbering i mere sensitive/sarte områder, fordi jeg synes den fra RFSU var ret dyr. Den her er dog ikke specialdesignet til intimområder el. lignende, whoopsie, det glemte jeg lige at tjekke, men altså, jeg synes den fungerer fint, fordi den køler godt! Og altså, så billigt er det jo et fund… haha.

Så har jeg en håndcreme, til 0,9€, fordi jeg havde købt en anden på et tidspunkt med kamille, og den elskede jeg, så nu prøvede jeg den her med kamille, så må vi se, om den er lige så god.

Og sidst men ikke mindst, en granatæble roll on deo til 1,35€, nogenlunde samme pris, som de fleste herhjemme koster på tilbud. Jeg havde oprindeligt købt den her i spray, men jeg har ikke fået brugt den, fordi jeg sjældent bruger spraydeodoranter. Så da jeg spottede, den fandtes som roll on, måtte jeg jo lige have en med, for at teste!

 

PHEW.

Så langt, så godt. Jeg har fandeme brugt mange penge, da jeg var af sted. Altså, det er jo billigt nok, men når man køber så meget, som jeg gør, sååå… løber det altså op! Men ja. Lad os ile videre til grænsebutikkerne, som jeg bare gennemgår real quick.

p1011278

2 rammer pepsi max, 2x m&m’s hhv. med peanut i og uden, noget frugtfarve i de farver, der var, noget salmiakpulver (tænker jeg kan bruge det i bagværk eller chokolader???), noget bland selv slik (jeg er en sucker for bland selv slik), nogle Djunglevrål på kærestens opfordring (jeg er fandeme sød hva), og så noget stevia strøsukker (som jo så ikke er sukker). Tror der er 150 g i en pakke, der koster 4€. Til gengæld er der 0 kcal pr 100g, så perfekt som topping oven på ens havregrød, hvis man gerne vil have, den smager lidt sødt. Har købt noget lignende før, bare fra DM, tænker det her smager ligedan – og det var en succes før, så mon ikke, det er det igen! De her er fra Rossmann. Det samme gælder proteinbarerne på toppen af pepsierne – de kostede 1€ pr. stk, der er 50 g i og 25g protein, så det kunne ikke være bedre. Derhjemme har de fleste proteinbarer 20-24 g protein i, ofte ser jeg “PROTEINBARER” med sådan… 14-18 g protein i, hvor jeg bare tænker… bitch??? Så derfor hapsede jeg de her, da der er en god del protein i! Jeg er ikke vild med cranberry yoghurt smagen, den er faktisk pisseulækker, godt jeg kun tog 5 af den. Til gengæld er cookiedough smagen enormt lækker (god bless jeg snuppede 10), og den sidste var noget chokolade af en art, og dem har jeg ikke smagt endnu.

p1011270 p1011325

Og her har vi så… to meget forskellige ting. Fra en yderlighed, til en anden. Masser af booze, øllerne fordi det vidste jeg kæresten plejer at drikke (den slags dér), og så tænkte jeg why the fuck not, så er der altid nogle, hvis man lige har lyst til at hygge sig en given dag. Cultshakerne er mig, og kun mig, lol, og ja, den blå, Tropical Sourz eller hvad den hedder, den smager mega godt. Det husker jeg den i hvert fald som, at den gjorde, så jeg glæder mig til at smage! Og granatæblerne er også helt okay. Der var 2 kg mandler for 120 kr., så my ass skyndte sig at købe de 2 kg, og derudover er jeg blevet enormt glad for cashewnødder, så sådan nogle skulle jeg da ha’!

p1011328

Afslutningsvis, ville jeg gerne have købt påskeæg til mine forældre. Jeg elsker dem, og jeg elsker at forkæle dem lidt, når jeg kan, som tak for alt det, de gør for mig. Jeg ved, min mor elsker oreos, og hun elsker kinder, så jeg ville gerne have fundet en af delene i et kæmpe påskeæg. Og min far skulle jeg nok også finde noget fedt til, hvis det var. Men da vi nåede grænsebutikkerne, hvor planen var at købe det, så havde de kraftedeme ingen påskeæg! Og det var søndag, så de fleste dagligvarerbutikker, vi kom forbi, var lukkede! Men jeg gav ikke op, noget skulle de have, og min sted-farmor fortalte, at min far godt kunne lide de her likørchokolader, og jeg ved min mor godt kan lide bounty, mars, snickers, osv. (og det kan min far egentlig også), så jeg tænkte, at det var næstbedst. Så sådan blev det. De blev heldigvis glade, så det var jo godt! <3

 

Det var det. Jeg har ikke mere fra min sære Tysklands haul. Jeg købte også lige et par plastre og nogle affaldsposer #manervelvoksen. Jeg syntes, de 4.000 kr gjorde avs i pengepungen, men når jeg tænker over det, er det jo ting, som jeg skal bruge, meget af det. Barberskrabere skulle jeg have alligevel, vatpinde skulle jeg have alligevel, creme skulle jeg have alligevel, makeup skulle jeg have alligevel, for jeg manglede en pudder, makeupwipes bruger jeg alligevel, proteinbarerne køber jeg alligevel herhjemme… så hvorfor ikke købe det, når jeg kan, og det er billigt? Så selv om det gjorde nas, så ved jeg også godt, at så galt står det ikke til, for jeg har sparet penge på den anden bane.

p1011159

Her er et billede af hele herligheden, flot parkeret på mit stuegulv, inden jeg begyndte at pakke ud #sådankandetgå. Så nu er der ikke andet at sige, end tak fordi I læste med, og vi ses snart igen til et nyt indlæg om ACT. <3

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Introduktion til ACT