Påskeferie 2018, del 1

Påskeferie 2018, del 2 – Hamburg

Hej bloggen – her kommer så del 2 af min påskeferie i år.

 

Torsdag tog vi jo så til Hamburg. Det var tidligt op, vi skulle være klar klokken 7, og begyndte ellers at køre. Vi pitstoppede i Fredericia, hvor vi svang ind forbi min “storebror”. Egentlig er han bare en jyde, der flyttede til Sjælland for nogle år tilbage, for at prøve lykken der, og han havde ikke rigtig nogen familie på Sjælland, men arbejdede samme sted, som min farfars kone, og inden vi fik set os om, så var han bare en integreret del af familien. Han fik dog nok af København, og flyttede tilbage til det jyske, hvor han endte med kæreste og barn. Jeg savner ham en del, for han var blevet en stor del af mit liv efterhånden, så det er stadigvæk mærkeligt, at han ikke er så tæt på os mere. Men det var dejligt at se ham igen, og vi fik hurtigt sjusset os frem til, at vi skulle have noget buffet og hygge sammen, også med kæresten og barnet. Så det var bare nice. Efter det, kørte vi videre mod Hamburg.

img_2746 img_2758

Det er jo ikke en rigtig tur, hvis man ikke indleder den med at tage selfies. Så her er jeg 😛

 

img_2749 img_2751 img_2755 img_2756 img_2757

Vi boede på et fint lille hotel, med et passende størrelse badeværelse, omend lidt mærkeligt designet, idet man sad nærmest i en skammekrog, når man var ude på toilettet. Personligt er jeg ikke stor fan af mit eget badeværelse, fordi væggen er så tæt på toilettet, så man er helt spærret inde… det var det samme her. Ikke så behageligt, efter min mening, men sårn er det jo 😛 Der var i stedet for chokolade, små hariboposer på vores seng #winning. Vi boede på Select Hotel Hamburg Nord, som ligger lidt ude fra selve Hamburg.

Jeg vil selvfølgelig gerne bo lidt længere inde i byen, så det er nemmere at komme til og fra butikker lol, men det lå fint nok. Det tog en lille times tid at komme ind til byen med det offentlige, som vi endte med at gøre #spoileralert.

 

Da vi ankom, lå vi lige og chillede en times tid på hotellet, hver for sig. Min farfar og hans kone havde et værelse på fjerde sal, min lillebror og jeg havde et på tredje sal. Jeg var stadigvæk stopmæt fra buffeten tideligere, selv om klokken var begyndt at nærme sig 17-tiden.

Da vi mødtes, lå vi og chillede oppe på farfar og co’s værelse, og snakkede om, hvad vi skulle resten af dagen, og hvad vi skulle de følgende dage. Vi endte med at begynde at gå en tur, for at finde noget aftensmad, her i vores bydel. Der var tilsyneladende masser af restauranter, så det var bare at tage for sig.

Jeg blev ramt af en enorm mavepine og kvalme, ret randomly, så jeg havde det ikke pissegodt… Men det var der bare ikk noget at gøre ved, af sted, det skulle vi, så det kom vi – og jeg tog selvfølgelig kameraet med. Jeg havde spottet, det var en lidt ældre bydel, vi var havnet i, og jeg ELSKER at fotografere bygninger, jeg enten bare synes er flotte, ser gamle og historiske ud, eller som jeg har lyst til at bo i selv, in case, at I ikke havde opdaget det endnu. Så incomming billeder!

p1011051 p1011054

Først conquered vi dette lille, fine hus. Det ser altså bare hygge ud, såååå.

p1011052 p1011055

Dernæst spottede jeg min glade lillebror, og de her hyggelige små… ja, hvad hedder sådan nogle egentlig? Det er jo ikke en altan, det er vel nærmere sådan et… ja, jeg kan ikke lige huske ordet, men fuck det må være hygge at sidde ved, når det sner udenfor med en god kop te??

p1011057 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den her bygning var bare lidt sjov, og så syntes jeg også, det fortov, vi på et tidspunkt havnede ved, var lidt sjovt – det var meget småt i hvert fald!

p1011061 p1011062 p1011070 p1011078 p1011080

Jeg er især vild med huset her, og de blå vinduer… gimme.

p1011072 p1011075 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nogle lidt ældre bygninger, og en hyggelig altan… amazing.

p1011067 p1011068 p1011069

Sidst, men ikke mindst, har vi denne kagebutik, hvor man kunne lave sine egne kager! I won’t lie, troede det var en is- eller candyfloss butik, da jeg så den, men tog clearly fejl. Kunne måske også bare have læst, hvad stedet hed eller kigget på muffinen på skiltet, men nejnej… FUCK den er cute. Dør bare lige lidt. Vil gerne arbejde her, ville være glad 24/7. Promis.

 

Anyway, vi gik lidt videre, og til sidst havnede vi ved den her græske restaurant. Omyros, hed den. Vi besluttede at gå ind, og selvfølgelige serverede de ouzu, efter vi havde bestilt mad. Jeg gik i den tro, at jeg havde bestilt en wienerschnitzel med ost. Det havde jeg ikke…

img_2763 img_2767 img_2769

Jeg havde bestilt svinefilet druknet i ost. Dem, der kender mig ved dog, at det ABSOLUT!!! ikke er et problem. Jeg er SÅ ked af, at jeg havde kvalme, for det smagte fandeme godt. Det smagte enormt lækkert, det var bare druknet i ost, med lidt peberfrugt i og sårn, og fuckfuckfuck, marry me, det smagte fantastisk. Jeg er en ostepige, jeg kan leve af ost, wow. Glad-glad-glad.

Jeg kunne ikke spise alle pomfritterne, men jeg fik tvunget min ost ned. Gik derfra meget tilfreds. Da vi var færdige, gik vi lige ind i et supermarked, hvor jeg købte en chokoladepåskehare, fordi duuh, påske. Og nogle affaldsposer og plastre #adultlife.

img_2842 img_2875

Og det skulle selvfølgelig være Kinder. Jeg fortryder intet. Jeg spiste den dog ikke selvsamme aften, da jeg jo havde kvalme. Men jeg spiste den en af de andre aftener, og absolut no regrets. Den var fandeme lækker.

 

***

 

Nå, første reelle dag i Hamborg. Vi stod op, gik ned til morgenbuffet (LOL). This girl can eat.

img_2847 img_2850

Jeg spottede hurtigt, de havde Froot Loops, så det måtte jeg da ha’! Jeg elskede Froot Loops, da vi rejste rundt i USA, så… jeg spiser dem, når jeg kan. Ikke fordi de er overdrevent superlækre, men bare fordi jeg får dem så sjældent, hehe. Jeg highjackede også lige en chokoladehare fra bordet. Derudover selvfølgelig ost, smør og æg! Derefter to store portioner chokolademusli med mælk. Needless to say, så var jeg mæt bagefter!

img_2858 img_2869

Når jeg er på ferie, kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af mit udseende. Men det betyder også, jeg får taget lidt ekstra selfies. Haha.

 

img_2901

Nå. Vi tog med det offentlige ind mod Hamborg! Her medfølger et billede af min farfar og lillebror. Det er sløret, men det viser vidst meget godt, at de havde gang i lidt BALLADE. 😛 Derudover elsker jeg bare oprigtigheden i farfars grin, og antydningen af et grin, man kan spotte på min lillebror, hæhæ.

 

p1011086 p1011085

Tror det er meget hyggeligt at sidde dernede og spise? Det var det i hvert fald i Tokyo. Læs mere om det her.

p1011088

Tror nok det her var rådhuset? Funfact: Vi var også i Hamborg engang til julemarked, hvilket i øvrigt kraftigt kan anbefales!!! Det var enormt hyggeligt. Men det var også heromkring, vi var bosat, da vi var på julemarkedet, så det var ret spændende at vende tilbage hertil. Som vi gik rundt, fik jeg faktisk spottet en del, som jeg huskede fra tideligere.

p1011089

Det var nok påskerelateret, at der var en panda og en minion omkring rådhuset??

p1011092

Jeg elsker Starbucks. Mere specifikt elsker jeg deres chocolate chip frappuchino. Men ovenpå den morgenmadsbuffet, jeg havde spist, så kunne jeg sgu ikk lige overskue Starbucks, haha. Trist nok, egentlig.

p1011097 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inde bag rådhuset var der rigtig flot. Der var ikke noget vand i springvindet, men jeg syntes udsmykningen var enormt smuk – og jeg elskede faunen, der lige gemte sig. Fuck, har lidt lyst til at se Narnia nu???

p1011101 p1011102 p1011106 p1011108

Vi gik videre ned mod havnen, og min obsession med altaner og cute huse stopper heller ikke i dag. Dejligt. Tilfredsstillende. Vi gik hen mod miniatureland, fordi vi overvejede, om det måske var det, vi skulle få dagen til at gå med. Vi var ude at gå om fredagen, så mange butikker osv., var lukkede, da det var helligdag. Men da vi kom derhen, var der knapt en times ventetid, og det var guidede ture. Så det lod vi pænt være med, og fortsatte i stedet ned mod den modsatte ende at havnen.

p1011113 p1011112

Funfact: Jeg har også en weird obsession med kirker??? Ja, jeg er sær.

Moving along…

p1011116 p1011117

Hvor sejt er det her ikke lige!? Altså count me the fuck in, gad fandeme godt sidde der(inde??) og se ud!!

p1011118

Synes det var lidt cute, de viste Løvernes Konge, så det måtte jeg også lige have et billede af. Ved siden af havde de et andet teater/operahus, der hed Mary Poppins. Det var lidt sjooov.

 

Vi fortsatte længere ned ad havnen, ned mod Hard Rock Café, der dog var pænt proppet. Mig gjorde det ikke noget, for jeg var bare instantly IN LOVE. En anden svaghed jeg har, er definitely Hard Rock Café. Deres burgere er fucking bomb, og atmosfæren er bare guld værd. Jeg elsker, elsker, elsker det. Er meget taknemlig for, at mine forældre har taget mig med, siden jeg var helt lille. Men farfar syntes der var for proppet, det gad han sgu ikke, så vi gik tragisk nok videre :/

p1011120 p1011121

Jeg spottede så denne her cute lille beach bar. Det ser faktisk ret hyggeligt ud, lige dér i solen hva’? Kan afsløre det stadigvæk var jævnt koldt, men faktisk var vejret ret godt.

p1011122 p1011124 p1011123 p1011125

Nu er det ikke fordi jeg er ved at efter at være hjemløs, vel… men hvis jeg skulle være, så ville jeg fandeme gerne bo her? Jeg fandt det sært tiltrækkende. Ærligt, det ser jo pissehyggeligt (og uhygiejnisk) ud?? Ej, vi går videre nu, for jeg kan sikkert godt tale om det her i evigheder, og tilknytningen til det her sted bliver bare gradvist stærkere (CECILIE NEJ).

 

Vi gik videre, ledte efter et sted, hvor vi kunne slå os ned, og få lidt varmt at drikke, nu Hard Rock var off the table. Eller basically bare et sted, hvor vi kunne få varmen. Vi havde også kigget lidt på en ubåd, men det var ret dyrt at komme ind og kigge, så det gjorde vi ikke. Til sidst havnede vi på en lille café, Oh it’s Fresh!. Egentlig gad jeg godt have været på caféen overfor, hvor man kunne se udover havnen, men der var bare voldmange mennesker, så ja. Vi slog os ned her, hvor vi fik noget varm kakao og en kage.

 

img_2908 img_2917 img_2912 img_2914

Det smagte fint nok, men vil ikke rigtig anbefale det. De lavede kakaoen på pulver, og selv om jeg er glad for det kaloriemæssigt (fordi jeg nok havde spist minimum 2.000 bare til morgenmad), så synes jeg ikke rigtig, at det er det, man burde gøre. Enten er det chokolade på en pind, og ellers er det kakaomælk der varmes op. Det skal være ordentlig kakao, og ikke bare pulver – det kan jeg sgu også lave derhjemme :/ Derudover var min brownie tør, rip rip rip. Jeg var sgu lidt skuffet 🙁

Efter at have sundet os lidt (og jeg havde fået skrevet lidt med kæresten tihi), gik vi videre mod en togstation, for at komme ind til Hamburg igen. Vi havde allerede gået en 8-10 km på vej gennem Hamburg, så vi var lidt trætte i benene.

 

p1011126 p1011129 p1011128 p1011131 p1011132 p1011133

Selvfølgelig slap I dog ikke for lidt flere billeder, for vi så det lidt på vejen også! Jeg synes børneværelset (gætter jeg på), man kunne se i vinduet var megacute, og jeg elsker de der ud-vinduer, kan ikke huske ordet omg. Og hvorfor minder det mig om Narnia igen, wtf? #måvidsthellereseNarniasenere

Vi gik videre, som vi ledte efter en togstation, og gik egentlig bare og snakkede og hyggede på vejen.

Da vi kom ind til Hamburg bymidte igen, gik vi ind i en Rossmann og købte lidt ting og sager, og gik ellers bare rundt lidt, inden vi slog os ned for at få noget aftensmad – samme sted, som sidst vi var i Hamburg 😛 Ved godt jeg veksler lidt mellem at skrive Hamburg og Hamborg. Det er lidt fucked op, sorry, haha. Og hvad der er mærkeligere er, at når jeg skriver Hamburg, rammer jeg altid et h til sidst, så der står Hamburgh, men når jeg skriver Hamborg, så har mine fingre ikke den weird need til at trykke på h’et. Sært.

 

NÅ.

Restauranten, vi havnede på var simpelthen Schifferbörse, som jeg allerede nu vil rekommendere 10/10, udelukkende på grund af udsmykningen i restauranten. Der er simpelthen SÅ smukt.

img_2927 p1011136

Forrest i restauranten, for enden kan ses indgangen.

img_2933 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA p1011145

Rundt om til den ene side, fra hvor vi sad.

img_2928 p1011149 img_2929

Rundt fra den anden side, fra hvor vi sad.

p1011137

Bagvæggen af restauranten. Det er sgu da for awesome!?

Jeg skulle så lige ned og vaske hænder, og selv toiletterne var flotte. What the heck.

img_2938 img_2940 img_2945 img_2951

Altså, damn bitch.

Jeg cravede enormt meget wienerschnitzel, men jeg sagde til mig selv, at det kunne jeg altid få derhjemme. I går gik det så godt, med at prøve noget nyt (selv om det ikke var planen), så jeg ville prøve noget nyt igen. Det blev til en Schifferbörsentopf, med okse, gris og kalkun, brasede kartofler, bernaisesovs, og grøntsager. Det lød ret lækkert.

img_2962 img_2961

Ved godt ingen af mine madbilleder ser topdollar ud, men jeg kunne ikke lige overskue at sidde derinde og tage billeder med blitz på. Folk ser allerede mærkeligt på mig uden blitz xD så bare vid, det så mere lækkert ud i virkeligheden. Det smagte rigtig godt. Dog var der ikke ret meget sovs, og jeg var ked af, der kun var ét stykke af hvert kød. Synes godt de kunne have puttet flere små stykker i, men det er nok bare mig, hehe.

Da vi havde spist færdigt, begav vi os hjemover, og smuttede derefter hver til sit. Jeg brugte aftenen på at læse og skrive noter, til noget jeg var bagud med på studiet #kedeligt.

 

***

 

Anden dag i Hamburg, endnu en morgenbuffet.

img_2974

Denne gang med guldkorn, lidt bacon og æg. Brødet var møgtørt, desværre. Det smagte godt, og selvfølgelig to portioner chokolademusli ved siden af 😛

img_3020 img_3002 img_3021

Flere selfies, i den blødeste satanisttrøje fra Killstar 😛 den matcher mine øreringe #win

img_3033

Og selvfølgelig et selfie med lillebror <3

 

Dagen blev brugt på at tage ind til Billstedt Center, hvor jeg selvfølgelig skulle shoppeamok. Og ja, der kommer en haul, når jeg lige får taget mig sammen 😛

Først ville jeg dog gerne i DM, Drogier-Markt, fordi jeg gerne ville shoppe makeup. Så vi tog et stop længere, og gik efter DM, som dog i mellemtiden… ja, enten ikke har eksisteret, eller i hvert fald ikke gør det mere, for vi vadede rundt i regnen, uden at finde det mindste spor af den, og da vi endelig fandt adressen, var der altså boligblokke på den… så vi tog mod Billstedt bagefter.

Jeg fik købt makeup i Rossmann i stedet for så, og lidt i Douglass, og derefter skulle jeg ellers bare i Primark. Jeg fik 3-5 timer til at gå i centeret, inden jeg blev hentet ud af min familie, der ikke gad mere xD #jajegbrugerlangtid #fordijegskalkiggepåalt

 

Vi tog metroen hjemover igen, men i stedet for at tage helt hjem, tog vi hen til Jok’s Landhaus, som var en steakrestaurant i vores område, som farfars kone havde læst om på nettet. Igen, rekommenderer pga. udsmykningen 😛

img_3040 img_3041 img_3043

Jeg havde faktisk et ret godt billede, men min farfar photobombede det, og af respekt for ham, så tænker jeg, jeg ikke lige lægger det op her på bloggen 😛 han er sgu dejlig.

Udover udsmykningen, var maden også tiptop, og jeg fik en burger, som jeg længe havde ventet på #blessed.

img_3045 img_3051

Mums <3

Efter maden tog vi hjemover, og gik igen hver til sit. Jeg tog en tur i bad, hvorefter jeg igen satte mig til at læse og skrive lidt noter. Der var kun tysk tv :/

 

***

 

Søndag skulle vi hjem.

img_3060

PS. Mere buffet!! De havde den gode bolle denne her gang, så jeg nuppede en bolle med ost, bacon, og æg, og selvfølgelig mine kære Froot Loops, for så fantastisk synes jeg ikke guldkornene var (selv om jeg elsker guldkorn??), og selvfølgelig to portioner chokolademusli. Ved godt musli er med y, mysli. Men nu har jeg stavet det forkert to gange før, og jeg vælger at være #consistent i min tastefejl. Deal with it.

img_3084 img_3093 img_3103 img_3096

Masser af selfies yet again! Jeg købte en ny øjenbrynspen, men jeg kan ikke helt beslutte mig for, hvad jeg synes om den. Hmm. Den her dag følte jeg den hundrede procent, men siden er jeg blevet lidt mere tvivlende om, om det er en god farve til mig. URGH, hvorfor betyder øjenbryn så latterligt pisse fucking meget… haha.

img_3116 img_3118

Selfies med lillebror, som han TYDELIGVIS IKKE GIDER VÆRE MED TIL. Men bare ærgerligt, for det skal han 😛

På vej hjemover, skulle vi selvfølgelig over grænsen, og inden vi passerede den, smuttede vi lige en tur i Fleggard, Fakta og Scandinavian Park. Jeg brugte samlet set 4.000, hvis ikke mere på den her tur, ya’ll. Jeg er BROKE as shit lige nu. Haha.

 

På turen tilbage spiste vi McDonald’s. Jeg blev sat af derhjemme, og familien hjalp mig med at bære samtlige otte rammer, og alt det andet bullshit, jeg havde købt, med op i min lejlighed. Jeg bor på 2. sal, så er meget taknemlig xD Og en times tid senere ankom min kæreste (kæreste, KÆRESTE, sch, har aldrig haft sådan en, så jeg vil misbruge ordet for sYGT), som jeg havde savnet terribly meget. Det var som om, at fordi jeg var langt væk, og vi ikke bare havde mulighed for at ses, så savnede jeg ham bare mere. Så det var megadejligt, han lige kom forbi 🙂 #gladpige. Alt i alt en dejlig afslutning.

 

Mandag fik jeg taget billeder til min haul, så nu mangler jeg bare at skrive den. Stay tuned. Tak fordi I læste med <3

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie 2018, del 1