Forfatter?

Modul 6 studerende – første uge

Fra i mandags, d. 6. februar kunne jeg officielt kalde mig Modul 6 sygeplejerskestuderende. Dette modul drejer sig om kroniske syge, og foregår i primærsektoren. Så jeg er på et plejecenter i min egen kommune. Det er dejligt, at transporttiden ikke er helt ligeså lang – selv om den stadigvæk er et godt stykke. Stedet er 15-17 km fra mit hjem, og alligevel tager det 45 minutter at komme af sted om morgenen, og det er selv om alting passer! Det tager længere tid, når jeg skal hjem. Utroligt.
Selve modulet har jeg overhovedet ikke set frem til, så det er terrible. Men jeg tager det med oprejst pande, og siger til mig selv, at det “bare” er 10 uger, og at de er nødvendige for at komme igennem studiet – og det er jo sandt, hæhæ.
Jeg føler mig på plejecenteret meget… mærkeligt tilpas som sygeplejerske, fordi vi får en masse opgaver, der intet har med sygepleje at gøre, f.eks. vaske tøj, lave mad, vaske op, rydde op, osv. Det synes jeg slet ikke er opgaver, der kommer mig som sygeplejerske ved, og jeg synes det føles meget forkert, må jeg nok erkende. Men jeg må se, hvad der kommer til at ske i de næste par uger. Så ja.
I denne uge har jeg været på skole – hvilket i øvrigt er en mega underlig sammensætning af modulet, at vi tager en uge i klinik, så en uge i skole, så tre uger i klinik, så en uge i sundhedspleje, en uge i skole, og to-tre uger i klinik? Weiiird. I denne uge har jeg derfor været i skole, og er blevet undervist 🙂 Så det var egentlig en lille opdatering på, hvordan mit første møde med primærsektoren forløb.
Derudover skulle dette indlæg være udgivet i onsdags, da jeg skrev det, men bloggersdelight gik ned og slettede hele indlægget, så jeg måtte starte forfra, haha.

Nu vil jeg så se resten af Disneysjov færdig, hvorefter jeg skal ind og hygge med min familie og se xFactor. God fredag <3

unavngivet
Glem ikke at følge mig på bloglovin‘ <3
– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfatter?