London 2018 - Dag 5 - Knightsbridge & mere Oxford Street

London 2018 – Dag 6 – the Making of Harry Potter

Hej bloggen, og velkommen tilbage til endnu et London-indlæg! Vi lakker langsomt mod enden her, øv!

Men for nu, er vi nået til dag 6, og den stod på indfrielse af min og lillebrors fødselsdagsgave, fra vores forældre, som var… EN TUR I THE MAKING OF HARRY POTTER (og en af de primære grunde til, at vi virkelig, virkelig gerne ville til London). Så derfor vil jeg allerede gerne nu sige SPOILERALERT. Hvis du ikke ønsker, at få brudt magien ved Harry Potter, hvis du ikke ønsker, at se billeder fra studiet, fordi du gerne så vil derover, whatnot, så DON’T KEEP SCROLLING! For jeg vil reveale ALLE de billeder, jeg fik taget derinde (og folks, it’s a lot, let’s be honest here). Så ja – hvis du ikke vil vide, hvad der gemmer sig i Making of Harry Potter, så stop med at læs nu. Hvis du på den anden side er supernysgerrig, eller blot vil genopfriske dine egne minder derfra, så læs endelig med. Det var en VILD tur.

 

Let’s get started!

Som man kommer ind i selve Warner Bros Studios, er der en gang, der fører ned til Harry Potter delen, og den gang er fyldt med citater derfra. Jeg fik taget billeder af dem, jeg elsker allermest. Min lillebror var ikke fan af at være min kameramand, og han ditchede mig også ret hurtigt… bah. Ved det allerførste, var han bare sådan: “Ja okay, og så ligner du bare en uskyldig skolepige”, ohwell. Men hallo, vi var KUN LIGE kommet, og magien var allerede startet? Fucking amazing.

Så kommer vi indenfor, hvor der er en lille café/restaurant, et sted, hvor man kan hente audioguides, en garderobe, og selvfølgelig en indgang til selve studios.

I køen, for at komme ind (den kø, der på daværende tidspunkt ikke eksisterede, og jeg blev bedt om at skynde mig af manden, der tog i mod billetterne, fordi de var ved at lukke for denne omgangs indlukning – nåede jeg lige at knipse et billede af “Under Trappen”. Nostalagi much?

Vi kom ind i et rum med masser af skærme, hvor der blev fortalt om, at Harry Potter blev gjort til, selve Potter-fænomenet, osv. Derefter blev vi lukket ind i en minibiograf, hvor især skuespillerne fortalte, om deres oplevelser på settet, og introducerede os til det, vi ville møde. Som tæppet gik op, blev følgende revealed:

DEN FUCKING RIGTIGE INDGANG TIL STORSALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHHHH

Needless to say var lillebror og jeg SHOOK, sammen med de mange andre deltagere, som vi trådte indenfor, i den fantastiske, verdensberømte GREAT HALL. Dream come true, bitch.

Langbordene…

Gargoilerne…

Mig, der forsøger at få foreviget et øjeblik, hvor jeg peger på en hængende gargoil, og min lillebror, der as per er træt af mit bullshit, og doesn’t bother to take a proper picture, idet han totalt ignorer den gargoil, jeg forsøger at pege på. Tak søde.

 

Jeg dør bare lige, oki.

Et smukt setup for enden af det hele.

Resultatet af at snyde sig til en plads i den Magiske Trekamp.

Mig, der lægger ekstra vægt på, at jeg reelt faktisk VAR der.

Gargoile close-ups fordi LOVE.

Og døren ind til “muséet” åbnede sig, som vi skulle ud af – kan afsløre allerede nu, den er fyldt med facts, rekvisitter, sets, osv… mere om det, nuuu:

 

Dør bare lige så stille, ikk? Det var DRØMMEN at bære Hermione Grangers “prom” dress. Den er lige så flot IRL, som på skærmen. Græder for evigt.

Jeg hænger bare lige ud på the Leaky Cauldron ¯\_(ツ)_/¯

Lidt mere cool-io til samlingen. Er ærligt vild med prefekternes badeværelses-rør. Would die happy, hvis jeg havde sådan nogle. Og et badekar.

Et stykke svævende trappe. Luksus.

Gryffindor-drengenes sovesal. Og bare lige, hvis I havde glemt, hvem der var her. I Making of Harry Potter. I England. Det var mig. Jeg var der. Vigtigt. xD

Det er ikke fordi, jeg er ultrafan af den Magiske Trekamp. Meeen… gotta admit. Den Ungarske Takhale er ret cool.

Fortuna Major(???).

Hogwarts denne vej! Og mystiske Sirius Black (jeg skrev totalt meget ikke Serious først, goddamn u grimme joke… yanno, den her). Anyway.

Hogwarts uret. I was there. Me. Jeg er så glad. Can u tell?

Gryffindors opholdsstue. Beautiful. Ya’ll can’t tell fra de her billeder, men øverst oppe på trappen, mellem sovesalene (man kan faktisk skimte Hermiones Sweater på billede 3 allerøverst), står 1. års eleverne, Hermione Granger, Ron Weasley og Harry Potter. Ret cute. Og læg venligst mærke til på billede 4, at på den anden side af pejsen, ved vinduet, er der puder??? I never realized, og jeg er fucking jaloux nu, fordi vil bare derover og putte!! Det må være fucking rart, ærligt.

 

Nååå. Men hvor mon jeg så nu skal hen?

Anyone???

Yup! Dumbledores kontor! AH. Det var seriøst fascinerende at se live. Perfect.

Moving on til eliksirlokalet… Den grønne kedel på billede nr. 2 rørte rundt af sig selv, og jeg er totalt fascineret af den mørkere side af eliksirrummet på billede 3-4. Beautiful.

Så tog jeg lige et kig på Hagrids Hytte. Der var ret spændende og hyggeligt :((

Så har jeg diverse videoer af mig, der griber en kost, specialeffects, vores møde med Aragog, osv., men jeg må ikke poste videoer på bloggersdelight 🙁 eller, det kan jeg så godt nu, men så åbner den et link, så videoen downloades til jeres computer, og det synes jeg frankly bare er lidt creepy, så… I må nøjes med et billede :/

Så ja, mig der holder en kost, efter jeg har fået den til at flyve op til mig! :’) og lillebror ved Salazar Slytherins port ned til basilisken, dam-dam-dam!

Vores allesammens yndlings gadgets fra filmene…

Her havde jeg faktisk et videoklip, der viste, hvordan det hele hang sammen, men ja… må få uploadet dem på min instagram en dag (følg mig her).

Hygge hos Weasley’erne.

Kunne ikke vælge, hvilket der var bedst, så I fik begge. Vi leger, vi er voksne mennesker og drikker butterbeer. <3

Fordi min dræbende emoside også skulle se lyset… goddamn.

COME COME KITTY KITTY UR SO PRETTY PRETTY COME COME KITTY KITTY STAY WITH ME *indsæt mere Avril Lavigne her* sig hvad I vil, men Nidkjærs kontor var faktisk jævnt cute. Hendes tøj var awful though. Og hendes personlighed. Funfact: tallerkenerne havde greenscreen i midten, da scenerne blev filmet, og derfra satte man så filmklip af katte ind under produktionen.

Igen… emoen i mig kan simpelthen bare ikke lade være. Jeg måtte sgu have både selfies og billede taget her. Altså hvad helvede.

 

Herefter begav vi os mod Den Forbudte Skov, og mødte Hagrid på vejen!

Efter de første to billeder blev taget, døde min telefon. Poof. Batteriet gik dødt. Det var fucking akavet. Så jeg måtte smide alt på jorden og finde min powerbank, så jeg fortsat kunne tage billeder af Stormvind. Jeg fortryder intet.

Mødet med Aragog (kan ses på en video, som jeg ikke kan sætte ind her fucking ajfakfraj), var traumatiserende og hårdt, men… her er han så, sammen med min frygtløse lillebror.

Patronustid! Funfact: De lavede den her LED-vest til hjorten (og den her hund clearly), og så filmede de en real life hjort, der løb til Harrys patronus, og så senere redigerede de videre på det. Ret cool.

 

Så ankom vi til Perron 9-en-trekvart, og som altid er min bror semidårlig til at sikre sig, at billederne bliver gode. Ohwell.

 

Nogle af de her “gæt hvilken troldmand/heks dette er”, er lidt… afslørende, når initialerne står på kufferten, men yanno. Min lillebror har forever haft et kæmpe crush på frk. Emma Watson, så derfor måtte billedet jo tages. Along med et billede foran Hogwarts Expressen!

Vi er i øvrigt på vej gennem perronen med vores baggage, hvis nogen skulle være i tvivl.

Jeg ville gerne købe Multismagsbønner til mig selv, og peppermint toads til min mor, men priserne var SINDSSYGE, så… jeg opgav, og tog bare billeder i stedet #itcounts.

Vi stiger hhv. ombord og af Hogwarts Expressen *indsæt toglyd her*

Et lille udpluk af togkupérne, og vinduerne fra hhv. Fangen fra Azkaban og Half-Blood Prince.

 

OG HEREFTER FULGTE EN FROKOSTPAUSE.

Vi bestilte begge to burgere med fritter. Og det smagte LÅGSUS. Jeg ville gerne have smagt butterbeer, men jeg troede faktisk, det kunne købes ved udgangen også… og det kunne det ikke :((( så jeg missede min eneste chance, for at smage fucking butterbeer, needless to say, jeg var lidt skuffet over mig selv.

MOVING ON…

 

Vi så på nogle af tingene, der var udenfor, hvor vi også spiste, hehe.

Først er der selvfølgelig den ULTRASEJE Natbus. Efter at have kigget indenfor, er det simpelthen drømmen at få lov til at sove der. Og se lige det søde, lyserøde sengebetræk! <3

Og så skulle vi selvfølgelig ind på Privet Drive nr. 4. Jeg forelskede mig i setuppet med brevene, det var simpelthen SÅ gennemført.

Er i øvrigt også forelsket i Potter-familiens hus i Godric-dalen. Too cute.

Hogwartsbroen <3 På sidste billede, var der en mand, der gik til siden, fordi han troede, jeg var i gang med at tage et billede fremtil… stod lidt akavet og bare sådan: “no, it’s okay, i’m just taking a selfie”…

Okay, jeg siger det bare nu: Jeg ser mega godt ud på Hagrids scooter! I bil? Not so much!

Cursed Image, fordi jeg er så pissebleg, altså, hvad h e l v e d e sker der? Men jeg ser cute ud, så det er okay… det er okay… ft. min lillebror, også bleg, men noget mere normalt bleg.

Hvem elsker ikke de her gigantiske skakbrikker? Spørger for en ven.

 

Så gik vi indenfor, til specialeffects.

Næsten Hovedløse Nick gav mig totalt kuldegysninger, han er så pissegodt lavet. Og hvem elsker ikke Tante Marge?

Monsterbøgerne og en Dementor.

Fawkes og vores allesammens dejlige, dejlige Dobby.

En vareulv kaldet Remus Lupus, og en sød hund kaldet Sirius Black (var kraftedeme ved at skrive Serious igen man).

Et Ungarsk Takhale hoved, og et Basilisk hoved. Interessant.

Samt meget mere Stormvind, HEHE. Vær min ven pretty please.

 

Og nu, til noget af det bedste. Diagonalstræde!

Billederne taler vidst for sig selv… her var MAGISK. Det må jeg sige. Virkelig fantastisk at gå her. Jeg savner det. Rip.

 

Og så nærmede vi os slutningen af vores tour 🙁

Et fucking miniature (som dog alligevel var pænt stort) HOGWARTS. Og her kommer en funfact: nogle af overhead scenerne fra filmene, hvor man kan se slottet i dets fulde pragt osv… er faktisk baseret herpå, og filmet over denne her “miniature” bygningen af slottet. Hvor sindssygt er det ikke lige? Og endnu en ting; som vi kom ind i rummet, hørte jeg en pige sige noget alla: “my dream is finally coming true, ohmygod i’m crying i can’t stop crying” og wow, what a moodt, var?

Og slottet er skam ikke kun pænt, og fascinerende sådan her… nejnej.

After dark, så det sgu også ret vildt ud…

 

Vi nærmede os slutningen af vores tour, sådan for real.

Det sidste, jeg har billede af, er pokalen fra den Magiske Trekamp. Og så et billede fra, da man kom ind, hvor jeg prøver kræfter med Emma Watsons håndaftryk – hun har meget små hænder.

Ved ind/udgangen, var der også mulighed for at se kostumer og lidt fra Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Afslutningsvis, et kæmpe portræt af coveret til den første film, uden alle ansigterne på (men til gengæld mig, der ser pissesød ud). Udenfor var der nogle forskellige avisposters, og til vores held, var der faktisk ingen kø til at få taget billeder, selv om klokken var 14-15 stykker! Så dét skulle vi da ha’.

Også mig, også mig!! Sammen med vores souvenir guidebøger, som vores søde forældre også havde betalt for, sammen med vores billet. Hvilket var et held, for alt i deres giftshop var sindssygt dyrt! Så selv om vi ikke købte reelle souvenirs, så fik vi alligevel en bog med, som souvenir, which was cool.

 

Vores tour var slut, og det betød, vi skulle med shuttlebussen tilbage til Watford and Junction togstationen, og derfra videre mod en eller anden station, jeg ikke lige kan huske navnet på. Det skal lige siges, vi havde MASSIVE problemer med vores transport hen til Warner Bros Studios, men turen tilbage gik rimelig smertefrit (og billigt, i forhold til udturen).

Vores forældre mødte os på den metrostation, som jeg ikke kan huske navnet på (og som egentlig var en togstation), og derfra bevægede vi os mod Camden Market, som havde været en af mine store ønsker, at komme til igen (da jeg var der i 8. klasse, nåede jeg aldrig over broen til Camden, da vi blev shanghaiet af nogle, der skreg “do you guys want a free haircut!?” og mit hår var pisselangt, og jeg tænkte fuck ja, og det endte med at tage all day, så ja… emo Cecilie missede simpelthen at komme til Camden Market, dengang hun var virkelig fucking emo).

Vi startede med en tur på Starbucks, da det var pikkevarmt, og jeg godt kunne tænke mig noget køøøligt at drikke. Så jeg snuppede en kæmpe chokolade frappucino (billede kommer senere, lol). Her fandt jeg også ud af, at den salon, der shanghaiede mig, var HOB Salons, som egentlig ligner et meget fancy sted, så jeg vil bare på vegne af 14-årige mig sige MANGE TAK.

Herefter gik vi over til…

Endelig! A dream come true! Jeg skulle endelig reelt til Camden! Viiildt.

Der var mega mange cute butikker med nice ting, men mange af sælgerne virkede meget presserende, og meget… ubehøvlede, så jeg havde faktisk ikke rigtig lyst til at købe noget, selv om de havde cool ting?

 

Vi gik lidt rundt, og faldt over den her (eller, rettere, min far fulgte min bror og jeg derover), japanske shop, hvor de bl.a. solgte mangaer (dog ikke nogen, jeg var interesseret i, med undtagelse af Naruto, men så meget samler jeg ikke på Naruto, så for mig var det ligegyldigt). Men de havde til gengæld Pocky i en masse forskellige afskygninger, og Ramune sodavand. Der var 6 eller 10 for 10£, og jeg var så tæt på at købe, men huskede så, det var = 90 kr., og tænkte “arh, det er i overkanten”. Vil gerne sige nu, at jeg fortryder. Why did i not just do that. Why am i so dumb.

Vi kom ind i en rigtig fin “canvas” butik, hvor de solgte lækre art designs til at hænge op. Red Art.  Jeg overvejer at købe noget der online, hvis det kan svare sig, for fuck det var lækkert.

Og sidst, men ikke mindst, var vi i Millennia, som er en superhelte-comic-shop. Også rigtig fed! De havde alle mulige fede gadgets, og en masse Harry Potter! Jeg købte næsten et trivial pursuit lignende spil med Harry Potter spørgsmål, men bakkede ud ved tanken om, jeg måske ikke var Potterhead nok, til at kunne besvare dem :)) fortryder i skrivende stund også dette.

Nogle gange skal jeg bare blive bedre til at hoppe ud i det.

Anyway. Det var det, og så en masse fede emo- og animébutikker med designs af det, men dyrt, og som sagt, fandt jeg sælgerne ubehøvlede på den ene eller anden vis, eller bare plain irriterende, og købte derfor ikke noget, og anbefaler heller ikke nogen særlige butikker. Men ovenstående var lækre, og anbefaler jeg at gå ind i, hvis I er i Camden!

Herefter gik vi langs en kanal(?) hjem til Paddington, og kom bl.a. forbi Zoologisk Have. Ret hyggeligt at betragte den nedefra, haha.

Vi kom hjem, og skulle selvfølgelig spise Fish&Chips, som jeg havde glædet mig rigtig meget til! Vi valgte en lokal, 5 minutter fra vores hotel – Micky’s Fish and Chips. Og dette kunne VARMT anbefales. Det var pissegod mad, og priserne på diverse var enormt billigt. Husker ikke prisen for den store fish&chips, men det har vel været 10-12-15£, ikke mere. Og en dåsesodavand kostede lige under 1£. Så det kunne slet ikke klages over. Look at the beauty (og min Starbucks):

Superduper-luksus. Jeg var STOPMÆT, da jeg gik derfra. Puha. Aldrig igen xD men det smagte fantastisk.

Vi gik tilbage til hotellet, og vores udsigt så sådan her ud:

Virkelig hyggeligt at kunne kigge om til “baggården”. Desværre hørte vi ikke live Bruno Mars koncert fra Hyde Park, som mine forældre gjorde (da vi boede så tæt på, at man kunne høre det fra hotellet). Ohwell. Vi fik sovet, og gjorde klar til en ny dag!

 

Jeg håber, I har nydt indlægget. Jeg har brugt rigtig meget tid på det, så jeg håber, det var det værd! Ellers er der bare at sige tak, fordi I læste med. <3

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London 2018 - Dag 5 - Knightsbridge & mere Oxford Street