Sygeplejebøger, jeg har været glad for

Jordbær-shake & rugbolle pizza

Hej på bloggen!

Her i går, eksperimenterede jeg lige lidt, med henholdsvis en shake, og noget pizza.

Jeg cravede pizza helt sindssygt, så vi havde nogle rugboller liggende… og klog som jeg er, kan man jo lave pizza ud af hvad som helst. Så det gjorde jeg.
Opskriften er ganske enkel: en bolle, behøver ikke ligefrem være en rugbolle, ketchup (som tomatsauce), basilikum for at give lidt ekstra smag, og flødehavarti 38% – dette er fordi der nærmest ikke er en bedre ost, når den er smeltet, end den fede flødehavarti, sorry not sorry! Jeg lavede min med 3 skiver flødehavarti, fordi jeg er liiidt en gris, men man kan sagtens nøjes med 2!
Det eneste, der skal gøres er, at skære bollen over, smøre ketchup på, drysse basilikum på, smide ost på, og derefter ind i mikroovnen i 30 sekunder – færdig!
Resultatet var således, mmh…

image

Det totale kalorieindhold for sådan en basse ligger på ca. 387 pr. bolle med 3 skiver.
Hvis man nøjes med 2 skiver, falder kalorieindholdet med 65 kalorier.


Herudover fik jeg sådan lyst til en smoothie, så jeg tænkte, jeg ville lave en. Min søde farmor gav mig en smoothiemaker, eller blender, sidste år til jul, sådan en Smoothie Twister, mener jeg, den hedder. Hvor man blender direkte i en kop 🙂 Megasmart, fordi den er nem at have med på farten…. nok om det!
Jeg havde netop købt noget slankepulver fra Bilka, og tænkte, at jeg skulle prøve det, så det gjorde jeg.

Jeg hældte 1 pose vaniljeslankepulver fra Vores i min “kop”, fyldte den halvt op med vand, og puttede ca. 7 store, frosne jordbær i, og blendede. Jeg puttede 4 jordbær i først, blendede, og så 3 mere i, og blendede.
Det færdige produkt blev så fin en lyserød, helt babylyserød, og det smagte som jordbærmilkshake – så hvis man er interesseret i den slags, burde man da helt klart prøve det af!
Grunden til, jeg bruger slankepulver er, at det kostede 25,- for en pakke med 10 poser i, og jeg har længe ledt efter noget energipulver, som jeg synes er viiildt dyrt, til at give lidt smag i mine smoothies… så prøvede det af, og jeg synes, det fungerer rigtig fint. Smoothien indeholdt ca. 200-240 kcal, og mætter meget godt! Måtte smide halvdelen af min ud 😮
Se hvor fin den er….
IMG_8050   IMG_8043

Smid et like, hvis det har inspireret lidt/lukket op for nye idéer, man ikke lige havde tænkt over.
Følg mig gennem Bloglovin’! Enten med mail, facebook eller Bloglovin’ profil 🙂

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygeplejebøger, jeg har været glad for