Hvad har jeg lært i SFT? #24

Hygge-shopping

Hej bloggen, og velkommen tilbage!

27658722_955303624626498_712556922_n

For lige at afvige lidt fra SFT-temaet, har jeg tænkt mig lige at lave en minihaul, med lidt lækkert, jeg fandt i H&M’s salesafdeling. Mine forældre og bedsteforældre gav mig et gavekort til en masse forskellige butikker/caféer, og det gælder bl.a. til H&M, og jeg manglede noget undertøj. Jeg er meget picky med, hvilket undertøj, jeg køber – og hvor meget det koster. Sååå, derfor jeg primært spankulerede rundt i sales-afdelingen og kiggede 😛

img_9827 img_9830

Først forelskede jeg mig i denne her søde bralette. Jeg har bare en ting for sorte braletter, okay? Eek. Og den er sgu da cute!? Desværre havde de den kun i small, så den er lidt for lille til mig, meeen, jeg er ligeglad. Det går nok 😛

img_9820 img_9826

Derefter var der denne her røde bralette – den syntes jeg altså også bare var hammersød (og julet!). Og jeg kunne simpelthen ikke stå for sløjfen bag på… altså! Jeg er en sucker for den slags.

Jeg fandt også en rigtig cute, sart pink bralette, der var det SØDESTE, jeg nogensinde har set, men det var også en størrelse small, dog kunne man TYDELIGT se, at den var for lille til mig, da jeg havde den på, så den kunne jeg ikke få med… øvøv!

img_9834 img_9833

Herefter fandt jeg nogle børster, der var sat ned. Jeg fandt faktisk tre, men inden jeg købte alle tre, tog jeg mig selv i nakken, og sagde: “Cecilie, nu tager du dig fandeme sammen.”… så det blev til to! Da de havde to for éns pris, haha. Det er en brow shaping brush og en straight defining brush.

p1300070

Sidst, men ikke mindst, faldt jeg over denne her neglelaksfjerner, og da jeg flyttede hjemmefra, fik jeg ikk lige sådan en med, sååå… jeg tænkte, det måske var meget rart at have en, og til en tier, så overlevede jeg jo nok!

Så alt i alt:

p1300046

Lille mini H&M haul, til den nette sum af… 80 kr!

Jeg var blown away, da jeg hørte det (og så kunne jeg jo godt have købt en børste mere!). Den ene bralette kostede 70 kr, og den anden 50, men der var 2 for 1, så… jeg regnede med, at prisen ville blive 70 for de to. Så var der 20 kr pr. børste, og neglelaksfjerneren til 10. Her var der også 2 for 1, så jeg regnede med, at det nok ville blive 40 kr, og derfor en total sum på 110 kr.

Men nej! Begge børster og neglaksfjerneren gik ind til 10 kr. Den røde bralette gik ind til 28 kr, og den sorte til 22. Det må man da sige, var lidt af et kup, hva! Jeg er i hvert fald glad, og kan ikke veeente, med at få dem vasket og afprøvet ordentligt, hehe. Håber der bliver sat pris på dem, næste gang jeg skal være sammen med en special someone :))) hahahah, ej… stop dig selv, Cecilie.

 

ANYWAY, moving on.

Jeg var nemlig også i Rema 1000 for nylig, det var den 18. januar (lidt forsinket at smide et indlæg op omkring det nu, i knooow), hvor jeg skulle handle (surprise?), og midt i det hele opdager jeg, at de har tilbud! Håndsæbe, balsam, body lotion, shampoo, showergel… alt sammen til kun 5 kr. stykket!

p1300003

Billedet var ikke amazing til at starte med, men da jeg uploadede det blev det bare grynet, øv. Nå, bare with… der er ikke så meget at gøre. Men er der nogen kloge hoveder derude, der ved, hvorfor billederne nogle gange bliver grynede, når jeg uploader dem til min blog??? send help

I hvert fald, 60 kr for alt ovenstående, og så har jeg trods alt til lidt tid. Desuden er det hele parfumefri, og har astma-allergimærket. Sæberne er på 500 ml, og balsam/lotion/showergel/shampoo er på 300, hvilket jeg synes er helt fint ift. prisen. Normalt køber jeg Elida balsam til 4-5 kr stykket, og der er 200 ml i, så… ja. Alt går op i en højere enhed, og som sagt er der jo så heller ikke parfume i det her. Da jeg var yngre, var jeg ret allergisk og sådan, så jeg prøver så vidt muligt at undgå alt for meget parfume/parabener, osv., i min makeup, sæbe og lotions. Ikke fordi jeg er så voldsomt allergisk mere, men for at forebygge lidt ift. at udvikle allergi igen.

Jeg tænker, at når tingene er kommet i brug, kommer der også lidt et indlæg op omkring det! Jeg har brugt bodylotionen i dag, og for fanden, den er bare lækker! Jeg barberede ben, og smurte mig godt ind i lotion bagefter, og det var bare rart. Jeg synes den har en dejlig, flydende konsistens, så man skal ikke bruge ret meget, for at dække et stort område, så det er rart. Og jeg begyndte heller ikke at klø eller noget bagefter (det har jeg gjort med nogle parfume-fri cremer, så det er et kæmpe plus, at det ikke var sådan med de her!). Så indtil videre, er jeg ret tilfreds med den lotion. Hvilket er heldigt, nu jeg har købt tre af dem, haha. Upsiiii.

 

Afslutningsvis havde vi besøg af DSA på uddannelsen, og de gav de søøøødeste tyggegummipakker væk, som jeg bare måtte dele med jer, lol.

img_9844

Ærligt, how fucking perfect? Eek! Jeg synes de er så sjove, at jeg seriøst ikke ville spise mine (det er also en ocd-ting tho, så ohwell), så en fra min klasse gav mig hendes, så jeg havde to – så kunne jeg spise en, og lade en være uånet, haha, how considerate of her.

Men hvis jeg skal beat OCD, så… må jeg jo nok tage hul på denne pakke på et tidspunkt også. Wish me luck!

 

Det var alt for denne gang.

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg lært i SFT? #24