Skodmodul overstået, og jeg er god nok, som jeg er

Havnefest??

Hej igen på bloggen!

Tro det eller ej, så har jeg faktisk haft vildt travlt, det sidste stykke tid, efter jeg blev færdig med eksamen, så jeg har ikke haft tid til at lave et indlæg, før nu 😮 jeg havde planlagt ét, men nu har jeg selvfølgelig glemt, hvad det var…. #dumtdumt, så i stedet må I få dette, som jeg også planlagde, haha.

Og så tænker jeg, at jeg må få taget mig sammen til snart at få skrevet indlæg om min UK box, og de ting jeg købte hjem fra Japan, upsi, og måske min Boohoo-haul, der vidst heller ikke kom op, fordi det var i den periode, jeg var indlagt, og… noget sidste, jeg ikke kan huske. Damn, det går godt, hva’?
Jeg tænker også måske noget “hvad jeg køber ind på en uge”-fis, evt., nu hvor jeg er flyttet hjemmefra??

Nå, men dette indlæg skal altså handle om HAVNEFEST.

Not gonna lie, jeg har attended havnefest i mange år, både som barn, som teenager, og som voksen. I meget lang tid var det mest bare chill med familien, hvor vi tog ned og så på forlystelserne, med lidt held fik prøvet nogle – min fave plejede at være sådan en, der mindede lidt om Monsunen i Tivoli, men man sad bare på én lang række og kørte rundt i de der cirkler? Forlystelsen var i øvrigt så dårligt lavet, at man fik skåret og slået sig på metal og alt muligt, mens man kørte rundt, men sch! Det var grineren. Derudover spiste vi altid fiskefilet, men det er sidenhen blevet droppet, øvbøv. Hvilket minder mig om jeg i skrivende stund faktisk har en abnorm trang til fiskefiletter, så det kunne være jeg skulle lette min ass og gå ned i Kvickly og købe nogle? Hmm.
Nå. I mine teenageår havde jeg ikke mange at hænge ud med, så jeg chillede bare med familien dér også, men siden 2015, der begyndte det at gå ned!

I år var det dog 2017.
Jeg havde ikke rigtig nogen at tage med derned, så jeg hittede en pige fra København op, der går på samme skole og studie, som jeg selv (hun er bare lidt længere tilbage end mig, hehe, lille newbee), og hun ville sgu gerne. Så hun kom hele vejen fra KBH, for at fejre fiske-havnefest med mig!
Hun kom lidt sent, så vi skyndte os at gøre os klar hos mig, inden vi tog toget videre mod havnen.

20068010_853002424856619_1513154606_n 20068395_853002428189952_876065203_n

Her ses mit outfit og half-drunk self… Jeg var faktisk udelukkende iført Primark tøj, haha. En simpel sort spaghetti-strap kjole, og en grøn croptop, så kørte det. Dertil Primark-guldøreringe (wow) og min elskede guldfarvede, kors dåbshalskæde. Makeuppen bestod af hhv. That Gal primer, en øjenskygge primer, jeg har glemt navnet på, Hoola Bronzer og Hervana Blush, alt sammen fra Benefit, en pink Clinique læbestift, Miss Manga mascara, Nilens Jord eyeliner og liquid concealer, Alverde foundation powder, Gosh øjenskygge og setting powder, og noget highlighter fra Mark Twains eller sådan noget. Og til mine bryn kan jeg sgu ikke huske, hvad jeg brugte, for jeg lavede dem om 700 gange med forskelligt brynhalløj, så fuck knows, haha. Det var vidst det.

Nå, videre til Havnefest. Jeg har ikke lige taget et billede af veninden, A, med, fordi dunno om hun er interesseret i det, men vi tog da et par selfies. Også oppe i min nye kærlighed, Hurricane-forlystelsen, som var noget nær det første vi gjorde, da vi ankom på havnen. Vi splejsede til 10 biletter, og så tog vi et smut op i herlige Hurricane, og det var kun os to, der var på den. Jeg skrålede om en ekstratur, men A var blevet dårlig, og ville hellere ned… ups.
Så smuttede vi over til nogle drenge, hun kendte, fire styk, og chillede i en hytte, de havde lejet. Den fik ikke for lidt med alkohol, lad mig sige det sådan. Fuck det var på, og de havde Cult Shakere, min anden kærlighed her i livet.
I lang tid sad vi bare og drak, indtil mine forældre besluttede at drop by, hvilket var slightly embarassing, men fyrene synes det var på nok, og bød min mor på rimelig stærk Champagnebrus-sprut. Awkw.

Da klokken nærmere sig 22, gik vi mod Havnefesten, hvor vi havnede på en båd (???), det var ret lit, for at være ærlig! Vi blev forvist til at sidde øverst oppe på båden, og der sad vi egentlig bare og drak videre??
Så fik jeg lokket en af fyrene til at tage med mig op i Hurricane, fordi jeg ligesom havde en del biletter i overskud, og det gjorde vi så, hvilket jeg nød i fulde drag. Elsker virkelig Hurricane.
Hvad jeg ikke nød var, at datteren til en fyr, hvis drenge, jeg plejede at babysitte, også var oppe i Hurricane. Det var lettere embarassing, fordi jeg var så fuld :)))) damn
Vi gik videre til en forlystelse jeg stadigvæk ikke kender navnet på, men den er ret wild. Det er lidt ligesom skibene i Tivoli, de der piratskibe, except skibene drejer også rundt i alle mulige fucking forskellige retninger. Den er ikke for folk med sarte maver, hvilket jeg heldigvis ikke har – til gengæld havde min nakke og hals det ikke så nice efterfølgende. Men det var fucking lit, det var så sjovt, og jeg grinede helt vildt, på trods af, at det var umuligt at få vejret deroppe!
Så gik vi tilbage til båden, drak videre, hyggede, osv., indtil jeg skulle tisse, hvor jeg så mødtes med min mama, der lige ville høre, at alt gik vel. It did. Og så blev der ellers joket med, at jeg havde været på date, og mama måtte lige bede le boy om at passe ordentligt på mig :))) embarassing.
Vi endte inde i et af teltene, hvor de spillede en smule dak, så det var lit nok, vi dansede en del, sang en del (aka: skrålede), det var mega hygge, og knapt så hygge, at jeg var i gang med the best booty pop ever, og så prikker min far mig på skulderen, fordi han ikke kan finde min mor, og om jeg har set hende. Daddy-o, i was in the middle of something………. oh well.
Vi dansede videre, festede, havde det mega hygge, og omkring 1-tiden lukkede det hele ned, og jeg fik ringet til min farfar, der thank the lord kørte mig og A hjem til mig, så vi kunne sove den ud…. da vi kom hjem til mig, lavede vi selvfølgelig pizza. Det var bare så fucking lågsus, wow. Hvis man ser bort fra at A brændte tungen trehundrede gange, fordi hun var fucking utålmodig………..
Efterfølgende gik vi seng, og jeg vågnede op dagen efter JÆVNT hungover, må jeg sige. Der måtte en pose chips, tre toasts, to McD burgere, nogle nuggets, flere chips, og countless andre ting til, før jeg havde det bare nogenlunde. Fuck, jeg havde det skidt… men perks of living 5 minutter fra Maccen er, at man bare kan spise Maccen, når man har tømmermænd! Så det var hygge 🙂 A kom sikkert hjem, og et familiemedlem stoppede by og joinede mig til en kop kaffe og lidt spil, som han tabte massivt i. Alt i alt vellykket :))

Og hvis I ikke har prøvet havnefest før – ya’ll should totally do it!

Mens jeg fandt billeder til dette indlæg, kom jeg i tanke om, hvad min anden idé til blogindlæg var, og den må nok hellere blive executed snart, for ellers kommer det ikke til at give mening. Men jeg er startet i SFT (nærmere forklaring kommer), og så ville jeg lave en slags dagbog fra de dage, jeg har været til det, og sagt, hvad jeg har lært, og hvad I måske kan bruge 🙂 så stay tuned for a little bit of self-help and self-care!

Glem ikke at følge med på Bloglovin‘ <3
– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skodmodul overstået, og jeg er god nok, som jeg er