Ali Express Haul

Get the look ~ partay

God aften på bloggen!
– SÅ, i går besluttede jeg, at det var på tide, at jeg måtte tage i byen, idet det var ret lang tid siden… eller, det vil sige, byen og byen. Jeg tog med en veninde fra HF til påske-tamtam i vores studiecafé på UCC Nordsjælland, hvor vi drak lidt og hyggede os. Jeg fik tilmed en ny veninde – slash søster 😛

Anyway – i den anledning tænkte jeg, at jeg lige ville lave en makeup turorial & outfit-inspiration, fordi jeg selv synes, at jeg så vold godt ud i går? I hvert fald inden disse skattebasser ramte – jeg havde tilmed smuglet lidt ekstra shots, jeg havde i tasken, ned i mine drinks! Puha.

I hvert fald…. Interesseret i dette fine, lyserøde makeup look?
image image

Then keep reading!
As per, startede jeg med at tage linser i & smutte i bad, tog min Benefit Its Potent Eye Cream på, hvorefter jeg lå og chillede. Dette betød også, jeg ikke behøvede, at tage eyeliner på, idet mine linser “nåede at sætte sig”, inden jeg skulle have makeup på. Normalt bruger jeg også Total Moisture Facial Cream, men jeg har kun nok tilbage til én omgang, og ville ikke “spilde” den, hvis jeg alligevel bare skulle have makeup på, haha.
Da jeg skulle gøre mig klar, startede jeg med at påføre min Benefits Puff Off Eye Gel under mine øjne, som jeg altid gør, og herefter fulgte min Gosh Velvet Touch Foundation Primer, hvorefter jeg påførte jeg min Alverde Naturkosmetik Color & Care Makeup Foundation i Light Beige (som nævnt i tidligere indlæg, forhandles det i DM i Tyskland, og er uden parabener og parfume). Alt dette måtte gøres ude på badeværelset, da jeg er en doven skid, og faktisk bare påfører foundationen direkte i ansigtet med mine fingre 🙁 upsi.

NÅ, jeg havde egentlig ikke travlt, men følte mig utrolig presset, så jeg gik straks i gang med min Benefit Boi-ing Concealer i 01 light, som langsomt er ved at blive slået ihjel….. hvilket jeg er meget trist over…. har netop fundet min FakeUp frem, så den er klar til brug, når Boi-ing dør 🙁 rip. Boi-ing blev brugt under mine øjne, omkring mine næsehuler(?), da jeg har tendens til rødmen, på min hage og lige mellem mine øjenbryn.
Herefter var det Bronzer tid, og jeg bruger p.t. Hoola Matte Bronzer fra Benefit, som jeg tog på lige under kindbenene yderst på kinderne, under min hage i yderkanterne af mit ansigt, samt lige ved min hårlinje. Jeg blendede det ud med en kabuki brush fra Primark, som jeg altså varmt kan anbefale! De koster ingenting, men de er virkelig gode. Og når de er så billige, er der heller ikke grund til at vaske dem så ofte, da man bare kan kyle dem ud og bruge nogle spritnye! Det er så lækkert 😛 Nok om det.
Herefter prikkede og blendede jeg min Benefit BeneTint på mine kindben, over bronzeren, så det gav en fin, rosa glød på kinderne. Selv om jeg synes produktet er lidt svært at påføre til perfektion, er jeg rigtig glad for det, fordi det virkelig bare giver en fremragende farve!

Til øjnene startede jeg med at påføre min Theyre Real! Gel Eyeliner fra Benefit i sort på det inderste af mine øjenlåg, lige omkring øjenvipperne, og prøvede at lave så fin en streg, som overhovedet muligt, haha.
Herefter fulgte min Lemon Aid øjenlågs primer, hvilket jeg nok skulle have påført inden eyelineren, men det havde jeg simpelthen glemt…. Herefter påførte jeg først en meget babylyserød øjenskygge, hvorefter jeg kom en mere pink på ude i enderne af mit øje, hvorefter jeg blendede med min Urban Decay børste. Øjenskygge-paletten er desværre gået ud af kollektion, så har ikke kunnet finde den, og dermed heller ikke linke, sorry guys 🙁
I forhold til øjne, sluttede jeg selvfølgelig af med at bukke mine vipper med en øjenvippe-krøller(?) fra Primark – altså, de har nogle fucking lækre ting, selv om man ikke skulle tro, det var muligt, med den pris! Siger det bare!! Hvorefter jeg tog min L´Oréal Mega Volume Miss Manga Mascara på. Jeg har netop været i Tiger, og købe nogle engangsmakeupbørster, fordi jeg tænkte, de ville være rigtig gode til at separere ens vipper med, når man har taget mascara på, og jeg fik ret – så girls, hvis I gerne vil have et billigt produkt, der fint separere øjenvipper, så smut ned i Tiger og køb engangsbørsterne, der er 4 i en pakke til en 10’er.

Nu kommer vi til mit absolutte yndlingsprodukt – og hadeting at gøre – øjenbryn! Gimme Brow fiber gel fra Benefit er simpelthen så fantastisk! Min er en light-medium, og jeg elsker den så meget. Dog bruger jeg den ikke så tit, fordi jeg virkelig gerne vil spare på den, jeg er så lykkelig over at eje den – og nederen over, at jeg gav en af dem væk 🙁 jeg havde nemlig to 🙁 rip. Nå, men jeg kan ikke finde ud af at bruge den ordentligt, så jeg har en lille øjenskygge pensel, sådan en tynd skrå en, som jeg bruger til at påføre lidt af produktet på, hvorefter jeg tegner mine øjenbryn op, og det virker super for mig 🙂
Herefter brugte jeg min Benefit High Brow Glow under mine nylavede, smukke øjenbryn, hvorefter jeg blendede det ud, så det ikke så så aggressivt ud.
Til sidst tegnede jeg mine læber op med min Gosh Long Lasting Lip Marker i 02, pink, hvorefter jeg spurgte Lypsyl Læbepomade udenpå. Jeg elsker netop disse to produkter, og I kan læse i mit tidligere indlæg “Forår & OOTD” hvorfor <3
Resultatet blev således:
image image

Det var så makeuppen… hvis I også er interesseret i mit lyserøde outfit, så læs videre!
– og ja, det er min Isbjørn på billede nummer to, stangstiv og det hele… men stadigvæk fucking lækker, eh?
image image

Bukserne er faktisk Jeggings fra Ali Express, jeg har talt om før. Nemlig dem her <3 De er simpelthen vidunderlige, og jeg elsker dem! Så behagelige at have på, og alligevel ligner de rigtige bukser… jeg er så fan!
Cardiganen er købt i NewYorker, men da NewYorker ikke er en online butik, er modellen svær at finde… det er en Amisu, lang cardigan uden lommer i (sad life). Toppen er fra H&M, og er p.t. på udsalg. Jeg har ikke kunnet finde den på deres hjemmeside, hverken under sale, basics eller crop top. Men den findes bl.a. i bordeauxrød, grøn og pink, da det er de farver, jeg har den i 😛 Armbåndene er henholdsvis en choker fra Primark, en halskæde fra Pandora og et Wish armbånd, jeg fik af min farfar og hans kone i studentergave (TAK). <3


Sidst men ikke mindst er der vel bare at sige, at jeg havde en fed aften. Det kan nærmest ikke gå galt, når man føler sig pisselækker, og jeg mødte den sødeste pige, Johanne, som jeg hyggede med meget af aftenen, sammen med min veninde, Melina, fra HF. <3 Johanne er i øvrigt også sygeplejestuderende, så vi har noget tilfælles, hvilket er rart…. alt i alt var det en lækker aften – og overvej lige, hvordan min makeup sad, selv om jeg havde festet hele aftenen og drukket shots og drinks? Kan varmt anbefaler Gosh’s Long Lasting Lip Marker!!
image image
– Kys, Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ali Express Haul