Hvad har jeg lært i SFT? #6

Flyvetur til Tokyo 2017

Hej venner! Puha, ja, my dumb ass havde selvfølgelig ikke fået planlagt vores tur sådan,,, særlig godt, så vi havde bare zero time, i al den tid vi var i Tokyo, og derfor har jeg heller ikke fået opdateret på bloggen, selv om det – igen i år – var min ambition. Nu er jeg hjemme i DK igen, og grundet eksamen og opstart på studie, så har jeg ikke lige fået skrevet så meget… så jeg håber, at jeg stadigvæk kan erindre tingene bare nogenlunde.

Vi lægger ud med flyveturen, og I ain’t gon’ lie, jeg er bare ikke blevet mindre glad for at flyve, som årerne er gået. Jeg elsker det stadigvæk, og så selvfølgelig helt vildt frem til det! Og jeg tog et shit ton af selfies, fordi what a girl else gon’ do når hun har 2 timer i lufthavnen, der skal slås ihjel?

Så selfie number one, eller egentlig ikke, men det er det flotteste, i love my fucking face okay, og jeg vil gerne have, det var det, der kom frem som det første billede til dette indlæg, don’t judge, srsly look at my cute face, ah, og mine eyebrows er så point i could DIE og mit smil er cute, mit hår sidder godt, min choker sidder perf, altså, it’s all gr8 mate (sidenote: brorlille var ikke helt tilfreds med min selfiespree)

img_9410

Og så kan I lige få det her også, som min mama tog, inden de ditchede vores ass for at køre igen :// Jeg forstår selvfølgelig godt de ikke gider betale parkering, for det er røvfucking dyrt, meeeeen, det var ikke helt det samme at walk into lufthavnen helt alene xD

img_9411

Og så er der lige nogle typiske white girl hipster billede hernedenfor, i am so sorry ya’ll have to witness that (actually not, i don’t care), FOR JEG TOG AF STED PÅ FERIE, OG DET VAR FUCKING NIIICE, hehe. Og når man betaler 12.000 for en ferie, så må man gerne tage hipsterbilleder, okay… i am entitled.

img_9423 img_9408

Nå, inden vi tog op at flyve, så rendte vi lige lidt rundt omkring i lufthavnen og kiggede på butikker, og ledte efter et decent sted lige at få spist noget frokost, inden vi skulle op i flyveren, and that was not an easy task. Alt var fucking dyrt, selv de der to-go sandwich i 7-11 og lignende kostede fucking 50 kr, altså bitch, they are not worth that much???? get over urself??? Vi endte så med en burger fra en pølsevogn, sådan en rigtig typisk dansk en, og wow, den var god, selv om jeg regrettede, jeg ikke bad om at få uden sennep, for det var lige lidt for spicy til mig :/

Nå, men vi kom op i flyveren og skulle spise, ohyeayea, jeg elsker at spise, og vi sad ved vinduet på vej ud, hvilket var mega lågsus, fordi så kunne vi se som flyet took off og vi fløj over Danmark og videre af sted, og det var beautiful.

img_9451

Så her er tidlig aftensmad på flyet, haps haps, knækbrødet var lækkert nok, og kagen var legit sex, omg den var så god, wow, jeg ville så meget ønske jeg havde flere af dem :/ til gengæld var den varme ret, sådan noget kylling-ris-sovs fis, det smagte sådan lidt eh, fordi kyllingen var helt tør og gross :((

Jeg var ikke rigtig i moviemood, da jeg sad i flyet, faktisk? Fordi jeg var også sådan ret sleep-minded, og derudover havde jeg fucking ondt i øjnene, og øjendråberne tog det bare ikke, så jeg stod bare “MY EYES ARE BURNING”, så måtte lukke dem multiple times hele tiden og det var bare hell-ish, men jeg fik set nogle afsnit af nogle forskellige serier. Jeg fik set tre afsnit Big Bang Theory, som jeg dog allerede havde set, men de plejer at være sjove nok, så jeg tænkte why not? Derudover fik jeg set en episode af Black-ish, hvor de skulle i DisneyWorld, tror jeg, og det var bare en virkelig grineren episode, fordi de havde købt VIP-biletter, og at first var børnene bare all “sorry”, “dont look at us”, osv., når de gik gennem fastpass/VIP køen i forlystelserne, og faren var all “OWN IT”, så de endte med at være sådan “we’re better than u”, “it’s only natural to be jealous”, “don’t make eyecontact with me”, osv., og det var bare the greatest og blev en intern joke for lillebror og jeg gennem hele resten af turen, fordi jeg forcede ham til også at se den, haha. What else? Jeg kan ikke huske, om jeg så andre serier lige nu, faktisk…  og så prøvede jeg selvfølgelig at sove, men en japaner bag os havde lyset tændt fucking hele “natten” på trods af, at hun bare lå og sov??? what is this supposed 2 be good for???

img_9444  img_9457

Ovenstående er et billede, fra da vi fløj fra DK, og nr. 2 er med alle de immigrationspapirer osv., man skal udfylde, når man bl.a. flyver til Japan… hehe.

img_9454

Så blev det tid til morgenmad, som var okay, men ikke, du ved, amazing. Så ja. Mens jeg spiste dette, sad jeg og så Table 19, der faktisk var en ret sjov film, og virkelig sød… virkelig, virkelig. I recommend hvis I keder jer og den er på Netflix, haha.

img_9461

Vi begyndte langsomt at nærme os Japan, og der var bare så flot, når man sådan så det for oven…

img_9464 img_9466

Og så nåede vi sgu frem! Og jeg skulle selvfølgelig lige være hipster en gang til, fordi why not? Hehe. Og som flyet skulle til at lande, sender SAS altid sådan nogle billeder med nogle små meddelelser på, for at inspirere os til at rejse mere… og så spottede jeg lige på et af billederne, at det sgu var Tokyo, for jeg kunne genkende Tokyo Skytree i baggrunden! Det var lidt sjovt, så det skyndte jeg mig at knipse et billede af, inden jeg glemte det, hehe.

Det gik forholdsvis okay med at få fat i kufferterne, komme igennem kontrol osv., og denne gang var vi helt alene på rejsen, med undtagelse af en af karategutterne, der åbenbart var med samme fly. Han er bosat i Japan, men han havde netop være på ferie i Danmark med hele sin familie, så ham spottede vi lige på vejen, det var lidt sjovt.

Da vi kom ud på den anden side havde vi egentlig rimelig godt styr på, hvad vi skulle. Vi skyndte os nedenunder vha. rulletrapperne, hvor vi kom ned på JR-kontoret, hvor vi fik købt vores Suica-rejsekort, og derefter op igen, så vi kunne betale for billetter til vores Shuttlebus. Så derfra var det egentlig bare rutineret at gå ned til busstoppestedet, hvor vi så stod og ventede på vores Shuttlebus.

img_9469 img_9470

Shuttlebussen kom, og brorlille tog sig en lur i bussen, mens jeg benyttede deres free-wifi til at??? overføre billeder fra min mobil til min computer, tror jeg?? og så ved jeg egentlig ikke, hvad jeg ellers lavede, men jeg fik da en times tid til at gå, så noget må jeg jo have haft gang i xD og så skrev jeg til min mama, at vi var kommet sikkert til Japan, og nu var på vej mod hotellet.

Da vi nåede Tokyo Station, var vi ikke helt så rutinerede, som vi gik og troede, for vi anede ikke helt, hvor vi egentlig var, og derfor ikke, hvor vi skulle hen. Shuttlebussen satte os af samme sted som sidst, men vi huskede ikke helt, hvor stationen lå i forhold til det, så vi prøvede at forhøre os, men vi fik ikke ret megen hjælp, og måtte derfor prøve os frem… og bedst som jeg troede, alt var håbløst, begyndte jeg at genkende noget af det, og vidste ligepludselig hvilken vej vi skulle! Og derfra var det bare at fortsætte ligeud, indtil vi nåede Kayabacho og Hotel Villa Fontaine.

Vi ankom til hotellet, og selv om klokken kun var 12, fik de os sgu tjekket ind med det samme alligevel, selv om der var nogle problemer med indtjekningen, fordi de ikke havde registreret, vi havde ændret vores booking, men det fik vi styr på, og vi fik et værelse oppe på 12 (!!) sal. Jeg tog en shitton af brochurer med, og vi smuttede over i Family Mart på den anden side af gaden og købte frokost, og begyndte ellers at gennemlæse brochurer med ting og sager, man kan/burde se, mens man var i Tokyo, for at få lidt inspiration, da jeg kun havde de idéer, jeg tideligere lagde op på bloggen, og det var ikke helt nok til at fylde 14 dage ud…

Fortsættes i næste indlæg 🙂

Det var det for nu, og jeg håber, jeg kan få skrevet lidt mere i morgen! Men turen til Tokyo gik egentlig helt fint, selv om der var turbulens under flyveturen, men det syntes jeg egentlig bare er underholdende?? jeg får en underlig ro, når der er turbulens xD så alt i alt, meget vellykket, og vi fik fundet frem til hotellet uden for mange problemer, så alt i alt ret godt gået!

Glem ikke at følge med på Bloglovin‘, hvis du ikke vil misse et indlæg!

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg lært i SFT? #6