Story time!? #1

17 days and counting……..

SÅ er der endelig under en måned til, at jeg rejser af sted til Japan – med min lillebror, obviously.
Nervøsiteten og spændingen er begyndt at brede sig rimelig voldsomt, samt selvfølgelig planlægningen! Vi har snakket om seværdigheder, aktiviteter, transport, alt muligt… men jeg har ofte bare slået det hen; der var jo lang tid til! Men nu er der pludselig ikke så lang tid til mere :/

Jeg glæder mig helt latterligt, selvfølgelig gør jeg det… men jeg er også nervøs. Vi skal bo på et hotel i Tokyo, nærmere bestemt bydelen Kayabacho, der ligger et lille/pænt stykke fra central Tokyo. Jeg fandt ud af, at der kun er sølle 3 minutter på gåben til Starbucks, så min lykke er gjort! Vi skal være her i ca. 10 dage, hvorefter vi rejser videre til Tokyo Disneyland, hvor vi vil bruge resten af tiden, og jeg glæder mig fantastisk meget. Disneyland og jeg er bare dybt forbundne, og sådan er dét 😛

Selvfølgelig er jeg begyndt at google det mest vigtige… MAD? Det kommer næppe som en overraskelse, at japanerne spiser meget anerledes, end hvad vi selv gør, og derfor er det også dette, jeg er mest usikker på.
Jeg har – som enhver anden ung pige med respekt for sig selv – gennemgået det, jeg kalder “Japan”-fasen, eller “harajuku-fasen”. Måske er jeg stadigvæk lidt stuck? Who knows.
I hvert fald: denne fase gik ud på selvfølgelig at læse manga i massevis, og se Animé i massevis. Og AMV i massevis – be prepared, animé music videos, dvs. folk, der finder klip fra de forskellige animér og sammensætter dem til en musikvideo, til en vilkårlig sang – hvor rip er det lige??? Og dette er jeg jo nok nødt til lige at demonstrere. Min all time fave er en, der var med Chihiro og Heksene, men der er desværre long gone. Så er der en bestemt en med Chrono Crusade, men man er virkelig nødt til at kende historien bag, så man kan sidde og stortude til den 🙂 til sidst var der en fra Mew Mew Power, jeg også var ret vild med – som sagt, mega rip.
Nu har jeg så googlet i 100 år, og alle de gode gamle er væk? What the fuck?
Men som enhver anden trolig fan, har jeg et USB-stik med gemte links 🙂 hvad er der dog galt med mig..
Nå, men en der HELDIGVIS er her endnu, er den her fra Chrono Crusade… jeg kan slet ikke overskue den, den gør mig ulykkelig HVER gang. Seriøst, læs mangaen Chrono Crusade, der er 8 bind. Den handler om en nonne (ja), og en dæmon, der til sammen udgør et exorcist team for Magdalene Ordenen. Rosette, nonnen, kæmper dog mod tiden, da hun mister livslængde, når Chrono, dæmonen, bruger sine kræfter, når de kæmper… den er så trist, omg, i wanna die. Anyway, AMV’en dertil er her. Jeg så legit lige 10 sekunder fra den, og mit hjerte gør allerede ondt.
Her er en AMV fra Mew Mew Power, også megarip…
ANYWAY, udover dette, gennemgik man jo også faserne, hvor man klædte sig fantastisk ud, lærte japansk, og hørte jpop (japansk popmusik, An Café især). Farvel dignity :)))

Anyway, jeg har googlet lidt mad osv., og ifm. mangaer, ved jeg jo, bl.a. at der er Okonomiyaki (omelet-agtige ting) og ramen (nudelsuppe). Derudover er der jo et hav af spændende slikvarianter, så det skal skam nok blive spændende. Og selvfølgelig er der masser af merchandise, og jeg glæder mig som et lille barn, skal fandeme eje alt fra Chrono Crusade SÆS.

Herudover har jeg også kigget på seværdigheder, obviously, hvor jeg har fundet nogle spændende muséer fra Edo-tiden og 2. verdenskrig, kejserpaladset, Hayo Miyazaki-muséet, Tokyo Tower, forskellige japanske haver og varme kilder, evt. færgeture til nogle af de omkring liggende øer, og meget mere. Jeg glæder mig helt fantastisk til at tage af sted 🙂 så jeg er ved at være rimelig godt klar og parat. Derudover har jeg fundet et Pokémon Mega Center, hehe.

Så det er alt fra nu. Jeg tæller dagene til, at jeg endelig skal af sted, samtidig med at klumpen af nervøsitet og spændning forstørres i min mave.

Glem ikke at følge mig på Bloglovin’  enten med profil derinde, facebook eller email.
I kan nu også følge med på Instagram, Cilleeeh, og ASK.

Så ja, til vi ses igen…
– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Story time!? #1