Miniferie i Nordborg, Spejderlejr og Universe

Tysk indkøb!

Hvis der er noget, jeg elsker – og basically every other person, der godt kan lide at spare penge?? – så er det at handle i grænsebutikker i Tyskland! Det er the shit! Ahhh, jeg ender altid med at finde en masse lort, jeg i teorien ikke har brug for, men som jeg bare ikke kan undvære. Og det var da i hvert fald ikke anerledes denne gang.

Vi tog ind i Real nede i Föhde Park, selv om jeg egentlig allerede havde researchet, hvor jeg gerne ville hen rundt omkring, men valget faldt herpå, så det måtte jeg jo indordne mig efter. Efter at have købt mig fattig i alt deres lort, indså jeg jo så, at de ikke havde Cultshakere, og så måtte jeg alligevel i en anden grænsebutik, hvor de fleste af de ting, jeg lige havde købt, jo så var billigere. Sad life.

Men! Hvad har jeg købt ind? Alt for meget, obviously… fordi sådan er jeg bare 🙁 couldn’t help it!

Al denne herlighed nedenfor for kun 750 kr. Plus yderligere 90 kr. for 2 rammer pepsi max. I already hate myself a lot, men altså, sådan er det 🙂 Ved ikke, hvorfor jeg altid ender med at købe så meget lort, haha.

img_8423

Til mit forsvar, vil jeg lige sige, at min oprindelige plan kun var at købe sådan, mørk chokolade og… like… mandler og sundt stuff, og pludselig tog det hele bare overhånd :((

Mandlerne var min plan all along, så de var good to go. Det samme gælder Malaco gott og blandat. Altså, I’m just gonna say it… jeg kan virkelig godt lide vingummierne i den mix??? Jeg husker dem, fra da jeg var barn??? Og i indflytningsgave fik jeg så nogle krukker med sådan nogle i, så jeg tænkte bare OHMYGOD I MUST OWN THESE, og derfor købte jeg to store poser, jeg tror der er et kilo there. Sådan kan det gå.. M&Msne var også lidt… doomed to happen, fordi jeg elsker bare M&Ms :((

De Labre Larver var ikke planlagt, men min mor lokkede… Skittles, Snickers, Kinder og chokoduo kunne jeg bare ikke holde mig fra. I tried so hard, but I just couldn’t… jeg bryder mig ikke om nutella mere, men jeg ELSKER de her chokoduoer, så, hehe.

Corny Milk fik jeg recommended af en veninde engang, og jeg elskede dem, så dem købte jeg. Läckerol har jeg altid med mig i timen osv., så jeg har noget at gumle på, og de var lidt billigere end herhjemme, så jeg købte fire pakker. Da jeg kom til kassen, slog de dog ind, så de blev dyrere end herhjemme, men jeg orkede ikke hurlumhejet med at få dem retur, så jeg tænkte bare “whatever”, og så prøvede jeg at være sund med de der Nature Valley barer, selv om jeg slet ikke ved, om de er gode :///

img_8429

Det var først i chokoladeafdelingen, det får alvor begyndte at gå galt for mig, hvis jeg skal være ærlig. Jeg startede ud med tre plader Milka, og endte med en plade, fordi jeg hellere ville have alle de nye Rittersportsmage, omggg :// Jeg valgte sådan en tofarvet Milka (lys og hvid), fordi dem spiste jeg sådan tre plader af om dagen, dengang jeg var i London, lol, og så havde jeg en hvid plade. Duoen blev opgivet for noget andet af Rittersport, og den hvide blev ombyttet til en billig version… Men den der med chokoladeknapper, den kunne jeg simpelthen ikke opgive. Den var for attractive.

Så jeg købte to plader Halbbitter, Rittersport, fordi dem plejer jeg at ELSKE. Ahhh. Og så så jeg de nye med brownie, og tænkte det lyder fucking lækkert, jeg fucking tager to, in case jeg rly elsker den, lolol, og så så jeg den med iskakao, og var bare endnu mere solgt og stod bare, okay, i need this too, im so sorry wallet.

img_8432

Jeg købte også lidt til “bagværk” herhjemme. Deres mandelmel var faktisk overraskende billig, billigere end mandlerne i sig selv, så dem snuppede jeg sgu lige to poser af. Det kan man vel altid bruge. Kokosmelen var også forholdsvis billig, så den snuppede jeg også to af. Man kan vel aldrig få drømmekage nok, vel? HEHE. Derudover elsker jeg at putte kanel og kokosmel i min havregrød, det smager fucking HIMMELSK, jeg sværger. TRY IT!!!!

Og til sidst, brownie kagemiks. Yea, it’s a little stupid måske, men altså de kostede 2 euro stykket, og jeg kan godt lide brownies, og så har jeg noget quickie, til hvis jeg en dag uventet får gæster og de forventer kage. Så who’s the clever bitch now hehehe

img_8433

Og til sidst, ofc, booze.

Jeg ville faktisk gerne have en 1 L Jack Daniels, men jeg er også bare fucking nærig, så jeg magtede ikke lige at betale de 200-250 kr. sådan en koster, så jeg slog mig til tåls med en “drink” i stedet for 🙂 god bless me. Så købte jeg en lille flaske ren vodka til at have med på diskoteker osv., som kan genbruges, indtil det gik op for mig, at jeg plejer at smide flaskerne ud??? don’t rly know hvad der gik gennem mit hoved der, fuck altså :// Dummelumme

En Skyy Vodka… don’t even get me started on this one, jeg ved ikke, hvad der gik galt. Jeg ville gerne have haft en Absolut eller en Smirnoff, men der var bare ikke flere Smirnoff tilbage, og jeg har bare ejet så mange Absolut gennem mit liv, og de var blevet ret dyre, så jeg tænkte wth og købte en Skyy, selv om jeg easily bare kunne have købt slavevodka, altså jeg er dum :((( upsi.

Små grønne, idek med den heller. Hvad er der galt med mig? Jeg ved ikke engang, om jeg kan drikke det lort, uden at knække mig udover det hele :(( for pokker da, haha. Men altså, den stod til 45 kr, så how could i NOT buy it, rite?

 

Så ja, det var mit “Tyskland Haul”, idk, jeg er virkelig tilfreds med alle mine varer, og can’t fucking wait til at smage de der Rittersport omggggg!!! og til bare at fråde Godt og Blandat i sofaen, ahhhh, heaven!!!

Glem ikke at følge med på Bloglovin‘.

– Cecilie x

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniferie i Nordborg, Spejderlejr og Universe