Sygeplejerskeuddannelse: fra modul til semester?

Tokyo pt. 2 – hvad skal vi se?

Hej alle!

Jeg er en travl lille musling, så der sker ikke helt vildt meget på bloggen for tiden, hvilket er mega nederen, men desværre sådan le situation er lige nu. Så jeg gennemgår lige en hurtig update:
1. Jeg har fået flere problemer med øjnene, så det er ace. Elsker det bare !! 🙂 plz stop
2.Jeg har fået færdiggjort hele Ranma½ mangaserien (igen, og jeg elsker den lige så meget som første (og anden og tredje) gang jeg læste den, hvis ikke mere! Overvejer kraftigt at købe serien, men noget i mig siger “Cecilie, please lad være, u don’t need dat shit”…. men min gud, det er bare så smUKT.
3. Moving on… jeg har faktisk også færdiggjort Tokyo Mew Mew!! igen………. amazing. Men kan næsten ikke tro, jeg er en hårdtarbejdende studerende, kan man?
4. Men derudover har jeg også fået læst op på en del etiske ting og sager, artikler, og selvfølgelig biblen, Sygeplejens Fundament, så it’s great!
5. Hvad er der mere sket? Jo… jeg har lavet skumfiduser med min mor!! 🙂
6. Jeg har som altid mega opryddergen i mig, jeg har godt nok ikke tørret støv af på mit værelse i over en måned, men jeg går helt amok i at rydde op på min iPhone og computer, fordi åbenbart er det vigtigere end alt andet??
7. Der er kommet en lejlighed til salg, jeg måske skal købe, men jeg er ikke sikker på, om jeg vil…
8. SKAL JEG TIL TOKYO IGEN?
Pretty much siden vi kom hjem fra Japan, har jeg været ret opsat på, at jeg skulle af sted igen til sommer. Så her for noget tid siden kom min lillebror hjem og sagde til mig, at der var træningslejr igen, så selvfølgelig var jeg 100% klar. Selvsamme dag blev jeg pænt oppe indtil kl. 5 om morgenen, fordi jeg sad og researchede, hvad jeg egentlig skal se på, når jeg kommer til Japan igen, fordi ofc gør jeg det…. duuuh….

SÅ HVAD HAR JEG FUNDET UD AF?
…. en masse. Lad os inddele det lidt.

Ting, jeg ikke nåede at se sidste gang, som jeg havde planlagt, jeg skulle se:
– MOTHERFUCKING National Showa Memorial Museum, hvor man kan se, hvordan japanerne levede under 2. verdenskrig! Der stod i min guide, der var åbent, men den var åbenbart ikke opdateret, fordi lige den dag, vi tog af sted, var der så lukket :((( mega rip. Så det skal jeg fandeme se, denne gang.
Canal Café, jeg så lige nogle billeder, der ser så smukt ud! Jeg havde ellers affundet mig med, det var droppet, men no more.
Coredo Muromachi, fordi som det viser sig, så var det sted, jeg troede var Coredo slet ikke Coredo, så jeg må hellere se the real deal denne gang. Hvis jeg husker rigtig, havde de sindssygt mange steder med autentiske kager og sådan noget, og det må jeg bare smage!
Hama Rikyu i Ginza. Det skulle være en af de smukkeste parker, og der skulle være teceremoni-steder, etc., så det må jeg bare se denne gang.
@Home Café, som er en Maiden Café i Akihabara. Jeg er dog lidt i tvivl, fordi det koster 700 yen (40-45,- at komme ind), og derefter skal man bestille for minimum 600 yen. Det ved jeg ikke, om jeg er interesseret i… man betaler for pigernes selskab, men jeg skal jo ikke have selskab, haha. Jeg vil bare se, hvordan det ser ud… og jeg er lidt nærig… så vi må se!
Sunshine Aquarium!!! Akvariet ligger i Sunshine City, hedder det meget fint, hahah. Altså, det er et akvarium, der er på toppen af et tag, among skyskrabere and what not! Det ser simpelthen så fucking amazing ud, jeg mener det…. helt sindssygt flot! Dog koster det 2000 yen at komme ind (120-140,-), og det synes jeg måske ikke lige, det er værd, taget i betragtning af, at deres zoologisk have i Ueno kostede 600 yen… altså chill. Så jeg vil nøjes med at beskue det, hehe.
Yanaka. Først troede jeg “bare” det var en kirkegård, men nu kan jeg se, det er en by. Så udover kirkegården, må jeg også hellere se på Yanaka Ginza, der er en gade med butikker og boder, der sælger mad og andet, samt Yomise-Dori Street, hvor man kan købe 10-yen Manju (mad – en bolle med forskellige smagsvarianter af fyld). Lækkert!!, og Tennoji Templet.
JakotsuYu Sento, et offentligt bad/varme kilder-ish. Det lød spændende, what can I say!
Tokyo National Museum, taler vidst for sig selv… det er da exciting!
SpaLaQua, også noget onsenlignende, bortset fra, at det hører med i forlængelse af en forlystelsespark kaldet Tokyo Dome City!! win-win! Det ser så vildt og spændende ud, 100p I would go!
Metropolitan Government Building, ja, det lyder hella fucking kedeligt, MEN, man kan se Mount Fuji i godt vejr, samt en masse andre landemærker, og så behøver jeg ikke at tage turen ud til Fuji… nice ikke?
Sakura Tei, just mock me, det er en okonomiyaki restaurant, så in case vi ikke kommer tilbage til Sometaro, ligger denne i Harajuku, og er en all you can eat!
Roppongi Hills og Tokyo Midtown, hvor der ligger en masse butikker. Exciting! Jeg gik forbi sidst, fordi det regnede og jeg frøs og var kold, haha.

Derudover er der nogle byer, jeg er nødt til at besøge igen, fordi jeg tilsyneladende ikke har fået udforsket dem nok! – Akihabara, hvor jeg skal have besøgt Super Potato (retro spillearkade), Animate (endnu en anime/manga butik), og Tokyo Animé Center. Som det mindste! Jeg skal nok også endnu en tur i Mandarake.
Shinjuku, hvor jeg skal i Central Park som alternativ til Shinjuku-gyoen, idet dette er dyrt, haha. Derudover er der Isetan, der skulle være en god restaurant, samt centrene Takashimaya og Keio, der begge har en stor mad-afdeling i kældrene. Niiiice!
Shibuya er også et bud, although, jeg kun umiddelbart kan komme i tanke om at skulle i Shibuya 109, fordi jeg måtte droppe det, sidste jeg var der, pga. for ømme fødder… hehe. Derudover er der selvfølgelig Disney Store!
Harajuku er også et must, jeg skal simpelthen i Kiddyland, Disney Store, Forever 21, Kondomania, Daiso, osv. igen.

Så kommer vi til de nye ting, jeg har fået kigget på.
Dominique Ansel, hvor man kan få en masse lækre kager.
Zaku-Zaku, hvor man kan få billige Cream Puffs, whatever that is…
Oshiage Onsen. Spændende, og umiddelbart billigere end Oedo.
Togo Shrine i Harajuku.
Edo-Tokyo Museum i Ryogoku (kan ikke lade være med at grine lidt fordi det minder mig om Ryoga fra Ranma, men sch). Jeg elsker museums, der omhandler gamle dage, og Edo-tiden er simpelthen virkelig noget, jeg synes er spændende, og jeg anede ikke, der lå et til! Min første plan var bare at besøge Shitamachi igen, haha. Så hvorfor ikke tage dette og se, om det er lige så godt?? bitch yess.
– Henholdsvis J-World og NamjaTown i Sunshine City. J-World er en theme park med themes fra de populære manga/animés fra Japan, heriblandt dsv. Dragonball og One Piece, begge, som jeg ikke har læst, og ikke har nogen interesse i, men hold the fuck up, fordi Naruto er også med, og den har jeg været engageret i!!! så det må jeg bare se :))) NamjaTown er en park baseret på skaberen af PacMans univers, dog så PacMan ikke ud til at være med.
Odaiba! Her lå Oedo Onsen, som jeg godt kunne finde på at besøge igen, hehe. Men derudover ligger der også Fuji-TV bygningen, samt Odaiba Seaside Park, Rainbow Bridge og et pariserhjul. Derudover ligger der også andre spændende ting som Decks Tokyo Beach, hvor der er et Legoland Discovery Center, Madam Tussauds, og en Hong Kong madtemapark. Aquacity Odaiba er et shoppingcenter med masser af butikker, caféer og restauranter, og der er en Ramen madtemapark, hvor man kan spise forskellige typer ramen for hele Japan…. omggg! Derudover er der Museum og Maritime Science, som er et museum der ligner en yacht, og man kan se en masse ting om skibe og sådan… det lyder da cool nok, og der er fri adgang, så why the fuck not… Venus Fort er et shoppingcenter i 1800-tallets Europa-stil. Hallo, hvor sejt lyder det ikke lige? Sidst men ikke mindst, er der Leisureland, hvor der er sport, bowling, spillearkader, spillemaskiner, karaoke (hvad så brorlille), og en ninja illusion, samt et hjemsøgt hus og mad… bliver det bedre?

Ting, jeg kunne tænke mig at besøge, som jeg besøgte, sidst jeg var i Japan:
– Vi har jo gennemgået det, men Harajuku, evt. Shitamachi Museum og Ouca Ice Cream er i hvert fald på listen… og fantastiske Sometaro-okonomiyaki restauranten, og den lille ramenrestaurant, hverken brorlille eller jeg aner, hvad hed. Amazing. Selvfølgelig er Doutur også et must, for de lavede fandeme gode sandwicher. Ej at forglemme dejlige DisneySea, heriblandt Sebastians Calypso Kitchen burgeren, og Disneyland var bestemt heller ikke så ringe <3 wuhu.

Så ja… hvis du går med Tokyotanker, er der i hvert fald noget at tænke over her! 🙂

P1012316

Glem ikke at følge med på Bloglovin

Til vi ses igen

– Cecilie x

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygeplejerskeuddannelse: fra modul til semester?