Tokyo - Dag 11 - DisneySea

Tokyo – Dag 12 – Disneyland & DisneySea

Vores sidste dag i Tokyo – og i Disney’s vidunderlige verden, blev brugt i Disneyland. Vi startede ud med at snuppe et fastpass til den vidunderlige Thunder Mountain, der selvfølgelig er childhood bae. Herefter gik vi fra Westernland til Tomorrowland, hvor vi slog os ned ved Tomorrowland Terrace, og fik os noget morgenmad – burger, fritter og cola, selvfølgelig. Dette var primært fordi deres burgere var Mickey formede, og det eeelsker jeg jo! Jeg valgte en “cheese and beef patty”, fordi nu måtte jeg bare smage de patties der!

img_0787 img_0788

Burgeren smagte fint – ikke vanvittigt god, ikke vanvittigt dårlig, bare… average fastfood. Så det var jo fint, vi skulle egentlig også bare have lidt energi og nogle kalorier, at løbe rundt på, hehe. Herefter kunne vi trække vores næste fastpass, nemlig til Space Mountain, yay.

Efterfølgende smuttede vi en tur i Toon Town, hvor vi bl.a. fik set på Minnies hjem, da der ikke længere var meet and greet der.

tokyo-disney-270 img_0798 tokyo-disney-269 tokyo-disney-268 tokyo-disney-262

Vi fik selvfølgelig også prøvet vores trofaste Gadjet’s Go Coaster endnu engang, hehe, samt Roger Rabbit’s Car Toon Spin. Herefter kunne vi gå til Big Thunder Mountain, og indløse vores fastpass.

img_0791

Forlystelsen var lidt skuffende… den var slet ikke så hurtig, som jeg huskede den – overhovedet, og slet ikke ligeså vild. Det er svært at sige, om det er alder, eller generel ændring i selve rutchebanens struktur… det var i hvert fald småskuffende 🙁
Herefter gik vi mod Fantasy Land, hvor vi fik prøvet Peter Pan’s Flight, Snow White’s Adventure (igen), og Pirates of the Caribbean (igen), og vi gik rundt i nogle af butikkerne, og så på cute ting, og fik shoppet lidt gaver til familien.

img_0808 img_0810 img_0814 img_0815 img_0816

Vi fik også ønskede også i Snehvides brønd, selv om hun nok er skuffet over, vi kun gav 1 yen pr. person, haha (ca. 0,06,-). Herefter kunne vi endelig få prøvet Space Mountain også, der var noget sjovere anden gang, nu vi vidste, den var anerledes end i Paris.

tokyo-disney-271 tokyo-disney-279 img_0821

Herefter tullede vi egentlig bare rundt i parken, og ventede på, at vi kunne komme til at prøve det sidste, så vi kunne komme videre i teksten, over til DisneySea – den sidste forlystelse, vi havde trukket fastpass til, var Splash Mountain (alle mountain’erne på en dag??). Vi havde tidligere spurgt, om det var 3 fastpasses pr. park, eller tre i alt, men ingen kunne give os svar, så vi gættede bare på “i alt”.

img_0828

Splash Mountain syntes jeg var ret sjov, men der var ekstremt meget antiklimaks hele tiden – man troede hele tiden, at nu var det nu, og nu droppede man, så man (jeg) skreg bare ved de mindste drops, og så kørte vi bare videre i et fredfyldt brorkanin-univers… haha.
Klokken var otte, før vi forlod parken, og kunne gå over i DisneySea. Af samme årsag nåede vi ikke forlystelser, og heller ikke at se Fantasmic fra start, som vi ellers gerne ville. Vi styrede direkte mod Sebastians Calypso Kitchen, fordi de lavede altså bare drøngod mad! Og så havde jeg jo set, deres special set, var på en lilla bolle…. så det måtte jeg da… smage… Det var en pork and egg salad sandwich med mix berry mousse til, så det lød jo interessant nok… Den smagte også fint, så vidt jeg husker, men intet kunne måle sig med den, vi fik sidst. Så jeg sendte brorlille op og bestille to sides af den, men efter jeg havde gjort det, indså jeg, at jeg var mæt… fuck. Men ned måtte skidtet jo, og jeg var godt mæt bagefter – og glad, for den var fandeme lækker :3

Herefter var det blot at sige tak og farvel, som vi vendte tilbage mod hotellet, og begyndte at pakke for alvor…

Glem ikke at følge mig på Bloglovin‘, så du ikke misser et indlæg <3

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tokyo - Dag 11 - DisneySea