Påskeæææg??

Påskeferie – hvad har jeg lavet?

Velkommen tilbage!! Nu er jeg endelig up-to-date med i hvert fald ét indlæg, der kommer forholdsvis i reasonable time ift. indholdet, haha. Det føles skønt! Jeg cringer dog indenvendigt ved tanken om mit Knuthenborg indlæg, der skulle have været oppe i oktober, og endnu ikke er kommet op….

NÅ, men hvad har jeg så lavet i påskeferien?
Jo, jeg har de første tre dage af min påske”ferie” været i klinik på plejecenteret. Mandagen blev tilbragt hos min farfar og hans kone, samt mine forældre. Farfars kone, L, havde fødselsdag, så min bror og jeg købte blomster til hende. De var superflotte, og hun lavede sin egen lille buket ud af dem. Resultatet blev så flot!! Synes især billede 2 blev ret fint <3

img_4171 img_4176

Tirsdag skulle jeg gå tidligt, da jeg skulle op til samtale i psykiatrien, inden min terapeut gik på påskeferie. Her smuttede jeg forbi min yndlings blandselvslik-butik, ejet af “Iron Man” – det kalder min bror og jeg ham. Hvilket i øvrigt er fjollet, fordi han ligner Tony Stark/Robert Dawney Junior, og ikke….. Iron Man…… men ja. Hehe. Mine forældre var jo så søde at købe påskehare til mig, så jeg ville give lidt igen, ved at købe et hjemmelavet æg til dem. Eller.. det var min plan. Ægget skulle fyldes med smølfer, som kun Iron Man har den rigtige version af, så jeg købte 300 g Haribo smølfer til mine parents, og gik ellers hjem og gik i krig, da det gik op for mig, at jeg ikke havde nogen form til at lave en chokoladeæggeskal. Oh well, så måtte de jo bare komme i en dekoreret pose. Hvilket i øvrigt var noget sværere, end jeg lige gik og troede. Resultatet blev – i modsætning til buketten ovenfor – ikke specielt flot. Min kylling er så fucking grim, omg, hahah. Upsiiii.

img_4207 img_4205
Onsdag afsluttede jeg mit modul 6 klinikforløb… på nederen manér. Jeg har aldrig på et kliniksted følt mig så værdiløs og ligegyldig, som jeg følte mig lige dén dag. Jeg medbragte gamle ugeblade til fællesrummet, som beboerne kunne have gavn af. Jeg glemte at tage kage med, og det sagde jeg også deroppe. Ohwell. Der var ikke nogen, der kommenterede eller sagde tak for bladene. Ikke at det rager mig, for de skulle alligevel bare smides ud, og nu er der måske nogle andre, der har fået gavn af dem, så jeg er tilfreds either way, men det ville da også være rart, hvis nogen havde…. sagt tak.
Nå, moving on. Der var ikke nogen af de fastansatte til stede, så dem jeg havde gået med de sidste 2 måneder, og havde lært lidt at kende, de var der ikke til at tage afsked med mig. Dem, der var tilbage, var ikke specielt søde. De snerrede af mig ved to lejligheder, så jeg faktisk blev rigtig ulykkelig og ked af det, for jeg havde ikke gjort noget galt. Det ved jeg helt rationelt, at jeg ikke havde. Alligevel følte jeg mig som spild af liv, og ville ønske jeg bare kunne forsvinde; smelte ned i gulvet eller sådan noget. Jeg følte mig så ligegyldig, at jeg ikke engang turde tage noget at drikke før middagstid, fordi jeg ikke følte, jeg måtte, og jeg ikke ville risikere at gøre dem irriterede. Amazing.
Jeg skulle gå til refleksion efter middag, og jeg havde allerede informeret dem om, at jeg skulle gå omkring 12:30 (skulle reelt først gå senest 12:40, men 12:30 passede fint ift. at nå at sige farvel og så videre). Jeg skyndte mig at tømme opvaskemaskinen, inden jeg skulle gå. Både for at være hjælpsom, men også fordi jeg ikke kunne holde ud at sidde ved bordet; jeg følte, jeg blev kvalt, og alle stirrede og hadede mig. Det er virkelig lang tid siden, jeg har været så angstpræget i sådanne situationer.
Jeg skyndte mig så hen til mine 2 beboere, og tog afsked med dem. Den ene fik tårer i øjnene og blev faktisk rigtig ked af, at hun ikke skulle se mig mere, hvilket virkelig skar i mit hjerte, især fordi jeg ikke havde tid til at blive og trøste hende yderligere. Klokken var allerede 12:43, da jeg var færdig, og jeg skyndte mig ned for at sige farvel til personalet. Jeg fik ikke noget “tak for denne gang” eller “held og lykke” med mig videre. Det eneste jeg fik var et farvel, og om jeg ikke lige tog skraldet med mig. Jeg havde egentlig ikke tid til det, for jeg var allerede sent på den, og skraldespandene lå i den anden ende, ift. hvilken vej, jeg skulle, hvilket jeg prøvede at kommunikere. Det kom jeg dog ikke langt med, for jeg blev slet ikke mødt, og blev bare bedt om at gøre det, så jeg pilede af sted i stress ned i omklædningsrummet, for at gøre mig færdig, så jeg kunne nå til refleksion.
Så sad jeg og snakkede med min medstuderende. Hun havde fået et festmåltid, der var blevet forberedt i løbet af en uges tid. Eller fest og fest, men der blev i hvert fald lavet speciel mad mere eller mindre til ære for hende. Hun fik en flot påskeblomst. Og hun fik chokolade. Og masser af ros og lykønskninger.
Hvis jeg troede, at jeg havde følt mig dårligt tilpas; ligegyldig og værdiløs, så var det absolut intet i forhold til den følelse, jeg fik efter dén besked. For i teorien, så havde jeg det egentlig fint nok med, at jeg ikke havde fået nogen lykønskninger eller noget med mig. Det var selvfølgelig nederen, men altså, det var okay. Men at vide, at en, der havde været på samme plejecenter som mig, fik både gaver og masser af ros og kærlighed, det var lige lidt for meget for mig, og jeg brugte det meste af den dag, på at have ondt i maven og være i dårligt humør. Det var absolut ikke sjovt. Jeg har altid haft det sådan, og jeg ved ikke……… min hjerne vil jo gerne have mig til at tro, at det er selektiv udvælgelse, at det altid er mig, der er den, der er mindst værdsat og mest overflødig. Men jeg prøver virkelig at overbevise mig selv om det modsatte; at det bare er virkelig nederen tilfældigheder. Men de tilfældigheder forekommer bare virkelig tit, hele tiden, og det følger mig som en skygge, så jeg har svært ved at slippe det, og det slår lige hårdt på min selvtillid og mit selvværd hver gang.
Jeg har i forvejen ikke kunnet overskue min næste praktik, men nu ser jeg endnu mindre frem til det, fordi jeg er bange for, at det bliver en gentagelse. At jeg igen er hende, der er værdiløs og ligegyldig, og hende der er inkompetent og ikke kan noget, og hende, alle helst vil være foruden, og er glade for, at slippe af med igen. Så jeg må sige, onsdag var en røvnederen dag.
– De værste tordenskyer gik dog væk henover aftenen, da min bror og jeg satte os foran tv’et i stuen, for at se Pandaerne på youtube. En lidt grotesk, men ret grineren serie…. Vi fik pasta med kødsovs, og derefter henholdsvis chips og popkorn, og selvfølgelig varm kakao med flødeskum. Mums.

img_4227
Torsdagen blev brugt på mit næste projekt – hjemmelavede chokolader. Det var noget af en udfordring, og jeg havde lidt svært ved at få tempereret chokoladen ordentligt. Det var måske også gået lettere, hvis vi havde haft mere chokolade. Vi havde 100 g billig, lys chokolade, og 100 g billig, hvid chokolade. Jeg gad ikke bruge vildt mange penge, når nu det bare var et forsøg, jeg skulle afprøve. Men udover den kiksede chokoladetemperering, og besværligheden ved den lyse chokolade, så gik det egentlig ret godt, og chokoladerne blev rigtig fine. De blev lidt misfarvede henover andendagen, fredag, hvor jeg tog billederne, og jeg mistænker, det er grundet den dårlige temperering… og så kom der luftbobler i chokoladen. Men de blev forholdsvis blanke, og så smagte de rigtig dejligt.
De hvide var med frysetørrede hindbær, og de lyse var med kokos i midten. De blev smagt om søndagen, og smagte fantastisk, hvis jeg selv skal sige det, hehe.

18009775_801813219975540_343160538_n 18009744_801813253308870_1134115609_n 18009784_801813229975539_1688309971_n 17974095_801813243308871_751680489_n

Fredag brugte jeg på at se Supernatural sæson 10. Jeg så de første 14 afsnit, dengang den udkom, men så kom jeg aldrig videre pga. skole, så jeg startede forfra. Om aftenen spiste min bror og jeg nuggets, wok-varmet/stegt råkost, samt lunede boller og tomat-mozzarella (kan aldrig stave det ord), mens vi så The Interview, hvilket i øvrigt var en rigtig skæg film. Bagefter så vi vidst Pandaerne, og jeg fortsatte Supernatural.

18009065_801813429975519_1249765838_n 18009610_801813433308852_1775275081_n
Lørdag formiddag så jeg resten af Supernatural, hvorefter jeg bare tullede omkring for mig selv og spiste snacks det meste af dagen – ristet rugbrød med smør og ost. Om aftenen så jeg Victorious, de første 8 afsnit (hvorfor er jeg så kikset?). Til mit forsvar ledte jeg faktisk efter Supernatural sæson 11 på Netflix, men kunne ikke finde den. Jeg ville rigtig gerne se Parks and Recreation, men der er bare 7 sæsoner, og jeg er typen der skal se alle sæsoner…. hurtigt. Så jeg fandt et show, der bare havde en sæson. Bagefter så jeg Gone Girl (igen) på DR3, og bagefter så jeg Abandon, også på DR3, og den havde jeg også set før. Gone Girl er supergod, synes jeg, og mega fucked op, haha. Abandon er også okay.

Søndag tog vi ud til min farfar og hans kone igen, hvor jeg serverede chokolader, og min bror og jeg lavede pandekager, hvorefter mine forældre tog med os hjem, efter at have arbejdet derude i en uges tid. Derhjemme spiset vi pizza og så Bad Santa 2.

Mandagen blev brugt på afslapning. Jeg så Special Victims Unit, ligesom jeg plejer i hverdagene (er afhængig af sendetiderne i TV desværre, haha), og så spillede min bror og jeg, hvor jeg slog ham 17-11 i Tekken 5, og fik 11 sejre i træk med Christie, selv om min fave altid vil være Xiaoyu. Bagefter fik mine forældre besøg, og deres datter kom så med ind til os, og så spillede vi Shrek Carnival Craze-et-eller-andet, som også er et forholdsvist sjovt spil, og der kan man spille op til 4, så der er dejligt (vi har en playstation 2, dsv. ingen fancy online playstation spil). Jeg vandt ofc to gange, men det gjorde min bror desværre også.
Resten af dagen blev brugt på at læse lidt ugeblad, hvorefter vi nød et godt måltid mad lavet af min mor i stuen, hvor vi så Bad Moms på min request – den var i øvrigt god! – og derefter så jeg Spis og Spar, hvorefter jeg satte mig til at skrive dette indlæg. Så ja. Det var, hvordan min påskeferie er gået. Klokken er netop blevet 1, natten til tirsdag, så nu vil jeg planlægge dette indlæg, og så vil jeg gøre mig sengeklar, og lige læse mit blad færdig, inden jeg kryber under dynen og laver noget afspænding (hvis jeg ikke falder i søvn inden!). Much love.

Glem ikke at følge mig på Bloglovin’. <3

I øvrigt har jeg den sidste 1,5 time hørt Fall Out Boy’s “Dance Dance”…………….. den er ret catchy, hør den lige.

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeæææg??