Julegaver 2016 + juleaften!

Nytår

Hej igen, nu gik jeg tid til at skrive et indlæg om mit nytår, wuhu. De sidste par dage er blevet brugt på eksamensskrivning, og i teorien burde jeg få læst lidt op, men jeg er så kogt i hovedet, at jeg ikke orker…. så ja, det må blive en anden god gang, lol. Og nu havde jeg lige lidt tid, da jeg først trækker min eksamenscase på tirsdag, så what’s better than sharing my new years?

Nytår startede ud, som det plejer. Daddy-o har fødselsdag d. 31, så som ethvert andet år, startede dagen ud med noget brunchligende med boller og kage, og gæster. I dette år dog ikke ret mange gæster, men der kom da lidt. Så vi hyggede og spiste romkuglekage, og sårn noget. Så tror jeg, at jeg gik i bad og barberede ben? Not sure.
Senere, hen ad eftermiddagen, kom min veninde D, og vi skulle så gøre os klar til nytår sammen, hvorefter vi så skulle i byen. Det var superhyggeligt, omend det tog en del tid. Når jeg skal i byen, er jeg altid sådan… 3 timer om at tage makeup på og ordne hår, og denne gang var ingen undtagelse, desværre :/ så ja. Da jeg stod for musik, hørte vi selvfølgelig primært tramp, mens vi gjorde os klar – kun afbrudt af aftensmad og dessert, som blev nydt i selskab med mine forældre og farfar og L, og D var helt vildt med min mors flødekartofler… interessant..
NÅ. Jeg formåede på magisk vis at brænde mig selv på halsen med mit krøllejern-ting, og det var dramatic. Det gjorde meget ondt 🙁 og som sædvanlig fik jeg ææægte travlt, idet jeg – som altid – var mega sent på den, og derfor mtåte spurte rundt for at nå det sidste, inden vi skulle ud af døren og med toget klokken 21, så vi kunne være fremme i byen ved 22:30-tiden, idet jeg kom for sent af sted sidste år, og måtte fejre nedtællingen i Garderoben.
Så ja, af sted måtte vi!

16215764_745238012299728_1907587605_n 16237611_745238002299729_1644564393_n

Actual representation af, hvordan jeg så ud derhjemme, VS. da jeg var kommet af sted, og i min hoodie, fordi jeg ikke ville have jakke med, for at undgå at betale dobbelt garderobe #genious.

Som enhver kunne gætte, var det PIKKEFUCKINGLORTEKOLDT, udenfor, og vi stod bare og ventede på det der skodtog i hundrede år, og jeg trippede ofc helt vildt.
Så kommer toget så i modsat retning, og drunk lil me går selvfølgelig over, og spørger, om hvad fuck der sker. Jeg finder så ud af, at toget slet ikke kører klokken 21:17, men først 22:17, fordi når det er nytår, så ændrer de jo ikke tiderne helt, de vælger bare at tage én tid ud??? logic.
Jeg blev selvfølgelig pisseaggressiv og sur, hehe, nå. Vi besluttede så at tage toget tilbage, til den anden endestation, pitstoppe der og gå på toilettet (vi skulle tisse – cons of drinking), og så tage toget tilbage til vores oprindelige destination. På den måde slap vi også for kulden. Så ind i toget måtte vi, mens jeg sad og skummede af vrede, hehe. Vi drak, hørte musik og hyggenyggede, og der kom en ung fyr forbi, og spurgte, om han måtte købe en cigaret, og jeg sad sådan “jah, why not? men jeg har kun kliksmøger”, og han var sådan “yasss dem ryger jeg!!!!!” og så gav han mig en tier for en smøg, hvilket jeg egentlig synes var en ok deal xD
Vi nåede så endestationen, hvor vi steg af, og D var lidt nervøs for, om vi nu kunne nå det – det forsikrede jeg hende om, vi godt kunne. Jeg gjorde nemlig det her virkelig tit i sommeren 2015, haha. Og der var da også tid til nogle selfies, indtil D besluttede, at nu gad hun ikke mere, for hun ville ikke riske at misse toget :/

16216416_745237945633068_234437904_n 16244187_745237928966403_2125052758_n

Så ja, ind i toget måtte vi, og så kørte vi ellers derudaf mod byen – der kom gradvist flere og flere unge til ind i toget, og det blev en rigtig fest, hvor der blev skudt konfettikanoner af, og alt muligt nice. Der var også en fyr med en cultshaker, så jeg fik lidt cultshaker, og han fik lidt af min rekordelig, og det var bare så dejligt… cultshakere er bae. Unfortunately var der nogle af de der fyre, der så tog billede af min popo, mens jeg stod op :((( sad life.

Vi nåede til endestationen, hoppede af, ville crashe stationsværtshuset, men der var lukket, så vi smuttede om i et byggeri, hvor vi så tissede på jorden #glamorous. D var meget upset over, at jeg ikke ville låne hende toiletpapir nok, men hun måtte altså bare nøjes med det, jeg gav hende, eller ingenting! Kunne ikke give alt mit toiletpapir væk jo, hvad nu, hvis jeg skulle bruge noget senere også???
Så af sted sprintede vi, nåede ned til klubben, as per gemte vi shots i bh’er og sko, og ind kom vi…. og så sluttede festen lidt, fordi de var mega langsomme i garderoben, vi nåede aldrig rigtig videre, og man stod bare?? kom videre i livet.
På magisk vis nåede vi lige akkurat at stå og skulle betale for garderoben, da der var nedtælling, og jeg var så skuffet. Heldigvis fandt D en 100-lap på gulvet, så den snatchede vi og gik ud for at kigge på fyrværkeri, der i øvrigt også var en massiv skuffelse. Så gik vi ind og dansede. Vi gav den gas, der var en fyr, der hele tiden hang efter os, så vi måtte sådan få ham væææk, og ellers dansede vi bare derudaf selv, og jeg skulle – selvfølgelig – danse løs på bordene og gå amok, ligesom jeg plejer. Elsker det, hehe. Vi nåede også begge et punkt, hvor vi prøvede at drikke vores smuglede shots på badeværelset, men måtte spytte lortet ud, fordi vi var ved at knække os xD #funtimes.
Vi mødte så en anden fyr, E, der desværre kun var 18 🙁 men han var ordentlig grineren, og vi havde det vildt skægt med at danse med ham, og han hyggede sig gevaldigt med os. Jeg inviterede så J, en af vores venner, til at komme, og han kom så, og vi alle fire dansede og hyggede os…. måske lidt med undtagelse af J. Han virkede lidt skuffet over, at vi havde E med, haha. Men vi hyggede, dansede og chillede, og blev ved 3-tiden, tror jeg? enige om, at nu skulle vi FANDEME have pizza. Så vi smuttede ned på det lokale pizzaplace, hvor D og jeg købte en skinke(?) pizza til deling for de 100 kroner, vi havde fundet, og E købte – på min anbefaling – en kødsovs pizza. Desværre var E ordentlig weak, og spiste kun sådan halvdelen af pizzaen selv, mens D, J og jeg spiste resten + vores egen, haha. E mødte så sin buddy, og måtte hjemover, og vi fulgtes med J hjem til Ds kollegie, hvor vi så crashede.

Dagen efter vågnede jeg med mega ondt i brysterne, og det viste sig så, at jeg var gået kold med shotsne i bh’en, så no wonder, jeg var lidt øm, haha. Jeg vendte efterfølgende hjemover, og brugte resten af 1. januar inde i stuen, hvor vi hjemme i familien så film.

Så ja, det var spændende. En rigtig hyggeligt aften, men definitely ikke de 100,- værd, som entréen kostede, fucking hell 🙂 men sådan er det jo, haha. Vi var inde, vi hyggede, og det er alligevel kun nytår 1 gang om året, og så nærrig jeg er resten af året, når jeg går i byen, går det nok alt sammen, haha.
Nytårsfortsættet var, at spise sundere og bedre, og so far kan jeg informere jer om, at hele min januar er gået med overspisning, så det går pissegodt xD fuck alt det der… haha.

Håber I alle havde et dejligt nytår, og har haft en god januar måned, og at 2017 bliver aceee for jer alle x
Glem ikke at følge med på Bloglovin‘ 🙂

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver 2016 + juleaften!