London 2018 - Dag 3 - London Dungeon & Shreks Adventure

London 2018 – Dag 4 – Oxford Street, uventet drejning & Sea Life

Hej bloggen, og velkommen tilbage til dag 4 i London.

 

Dagen, jeg havde glædet mig allermest til – dagen, hvor jeg skulle shop-amok! Jeg havde planlagt, at gå Oxford Street TYND. Og fordi, at vores hotel lå 15 minutter fra Oxford Street, var det jo ingen sag at købe ind, lægge tilbage på hotellet, og så gå tilbage igen, for at købe mere!

Jeg startede i Primark, og har slet ikke fortrudt det. Bedste valg. Det var tideligt på dagen, og allerede efter jeg havde været derinde 1 times tid, begyndte der at strømme til med mennesker. Så jeg fik noget af tiden derinde, forholdsvist stille og roligt, så jeg kunne kigge i fred, og langsomt kom der flere mennesker til. Jeg fik også lov til at gå rundt derinde selv, fordi min mama gik på jagt efter en bank, for at få vekslet de pund, hun fandt ud af i går, ikke længere gjaldt. Igen – haul kommer senere, hvor I kan se mine indkøb, hehe.

Mens jeg stadigvæk gik rundt i Primark, kom min mor, og informerede mig om, at pundene KUN kunne veksles i Bank of England. Som lå 1 times gang fra, hvor vi var.

Min lillebror og far var taget til London Bridge og Tower of London, for at se det, mens vi tog en shoppedag. Jeg var ked af at misse de ting, men ville hellere shoppe. Vi havde aftalt at mødes ca. ved 16-tiden.

Bank of England lå nede i det kvarter, hvor far og lillebror befandt sig. Det tog en time at komme frem, en time at komme tilbage. Og de lukkede klokken 15. Så vi skulle senest gå kl. 13:30, hvis vi gerne ville nå det til tiden.

Med andre ord – min shoppedag var så godt som ruined. Jeg blev færdig i Primark, vi spurtede tilbage til hotellet og ned på Oxford Street igen, og jeg tror, jeg havde 30 minutter til at få kigget på resten af det, jeg gerne ville – FUCKING STRESS. Så jeg måtte skynde mig at prioritere, jeg ville gerne have været i hundrede butikker, men skyndte mig at cutte ned til H&M sales section. Så mor og jeg sprang ind i forskellige H&M’s, hvor hun også fandt en kjole, hun gerne ville købe. Uhlala. Nå, videre i teksten… Til vores held, så var Coca Cola i gang med en kampagne, for at få flere folk til at vælge at drikke zero, fremfor varianten med sukker i – så de uddelte mini cola zero og vouchers til en 0,5 L cola zero variant. Mor og jeg fik 2 mini cola, og de var simpelthen SÅ SØDE. Dem fik vi drukket på vejen, som vi begav os mod Bank of England.

Jeg fik også lært min mor at bruge Google Maps Navigation fra telefonen – selv om hun ikke troede på, at den nok skulle vibrere/sige til, når vi skulle dreje. Hun havde den enten tændt, eller tjekkede konstant, selv om jeg sagde til hende “mor, den skal nok fortælle os, når vi skal gøre noget, slap nu aaaf”. Historien kom sig af, at vi har været lidt reliant på min far og hans kort. Men nu var mor og datter jo ude alene, og skulle finde 6 km væk. Dog blev hun ret blown away over funktionen, og jeg tror, hun endte med at synes, at den egentlig var cool nok.

Ærligt, se lige de cute mini cokes? De er da… aawh.

Vi købte også en meal deal i Boots på vej til Bank of England, fordi vi clearly blev sultne på vejen, og ikke havde tid til at sætte os ned og spise. Og den Boots vi var i, havde lidt flere valgmuligheder end dem på Oxford Street til snacks, så vi besluttede, at vi sgu skulle have KAGE (som vi senere delte 50/50).

 

Vi havde lidt besvær med at finde vej, men eventually nåede vi det. Vi blev lidt paniske, da vi fandt ud af, vi havde gået efter Bank of England MUSEUM, men heldigvis lå de nogenlunde samme sted, så vi kunne slappe af.

Jeg ringede til min far og arrangerede et meetup med dem, nu hvor vi alligevel var i samme område, var der ingen grund til at vente til kl. 16 med at mødes, hvis de havde tid nu. Imens gik mor ind i Bank of England, mens jeg pænt blev siddende udenfor på trappen, fordi man kun måtte gå én ind af gangen, og jeg åbenbart var suspekt xD Så jeg sad alene på trappen og drak min sodavand, mens jeg ventede på min mooor. Da hun kom tilbage, spiste vi vores kage.

 

Vi mødtes som sagt med min far og lillebror, og tog et smut til St. Pauls Cathedral.

Derfra gik vi videre over Millennium Footbridge, hvor man kunne se over til Tower Bridge. Vi gik lidt rundt i området over på den anden side, hvor jeg bl.a. faldt over en masse gamle bygninger, som jeg var head over heels over.

Som vi begyndte at nærme os London Eye igen, så vi også et spisested, hvor man tilsyneladende kunne spise i luften(?). JEG VIL PRØVE!!!

Altså de der karater i luften, som jeg peger på? Hvor cool kunne det ikke lige være, helt ÆRLIGT.

 

Anyway, vi gik videre, og tog beslutningen om, at vi ville tage i Sealife. Det var hyggeligt nok. Jeg finder ro i at gå i zoologisk have og i akvarier og den slags, idek. Så for mig gav det en smule ro på tankerne, at gå rundt derinde “under vandet”.

Først kom vi ind, og endte med at stå lige ovenover et af bassinerne. Så fik vi set nogle kæmpeskildpadder, og fladfisk/rokker og tilhørende æg. Æggene så virkelig sjove ud (sidste billede).

Så blev der kigget på Find Nemo fisk, og jeg blev photobombed af en fucking søhest. 🙂 Good times.

Og vi kiggede på hajer…

Og giftige frøer.

Samt en edderkop, jeg lige nu har glemt navnet på (hvorfor har jeg lyst til at sige dræberedderkop? Men det er en af dem der med masser af lange hår på osv., ew ew ew ew). Poster IKKE billede af den.

Vi så en skildpadde, som jeg synes minder RIGTIG meget om mr. Uruguay fra Kung Fu Panda. #notevensorry ¯\_(ツ)_/¯

Flere cute cute cute skildpadder (og krokodiller/alligatorer). Men, men, men skildpadder!

Så så vi flere kæmpeskildpadder, og nogle pingviner, men de billeder blev virkelig dårlige, så… no need to post them here.

 

Så ja, det lakker rimelig meget mod enden. Det var sådan set det, for dagen i dag (og det var egentlig også rigeligt, synes jeg). Vi tog hjemover, og spiste enten maccen eller meal deal på vejen hjem. Tak fordi I læser med <3

 

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London 2018 - Dag 3 - London Dungeon & Shreks Adventure