Ugen der gik #1

Indlagt x

Hej på bloggen!
Nu står tiden lidt stille igen… jeg får ikke rigtig skrevet så meget, og jeg veeed, jeg snart skal have lavet indlægget om vores smuttur til Maribo, og jeg har bare 1000 andre indlæg, jeg gerne vil i gang med, og min motivation er bare lort, damn.

Jeg blev indlagt på hospitalet d. 1 december, og jeg har ikke på nuværende tidspunkt tænkt mig, at gå i dybden med, hvorfor.
Hvorfor skriver jeg det så? Er der nok nogen, der tænker. Det gør jeg af den simple årsag, at det er en stor faktor til, hvorfor jeg ikke får lavet så meget. I teorien har jeg jo masser af tid, og jeg ligger egentlig bare og kukkelurer. Der sker ikke så meget her, men jeg har det rigtig skidt, og derfor er mit overskud rigtig småt, og i dag er faktisk første dag, jeg har formået at tænde min computer. Jeg håber, at dagene kommer til at gå lidt mere smooth, og jeg får lidt mere overskud til at skrive, men det er endnu ret uvist for mig.

Så jeg ville egentlig bare sige – yo, jeg er i live.

Hvad har jeg så fået dagene til at gå med? 
Jo…
1. December: Jeg blev indlagt om eftermiddagen, efter skole – fordi jeg er en mønsterborger, tog jeg selvfølgelig i skole, og jeg var der næsten indtil timerne var færdige. Dog var der en af pigerne fra klassen, der på det nærmest rev mig ud fra klassen og sagde, at nu måtte vi altså af sted. Så det gjorde vi. Dagen var fyldt med forvirring, må jeg sige, og jeg havde nogen med mig helt frem til ved 18-19-tiden, og så gik jeg ellers bare i seng omkring klokken 22. Jeg fik snakket lidt med nogle bekymrede sjæle, snakket med personalet, spist aftensmad (kedelig rugbrød), og set Nissebanden i Grønland <3

2. December: Jeg fik taget EKG, spiste morgenmad, og så kom min mor og farfar for at hilse. Min mor medbragte – på min request – min yndlingschokoladejulekalender, med Peter Plys og vennerne på, så alting var fjong. Hun medbragte også mine hyggesokker, og mit nattøj, som jeg var rigtig glad for at kunne hoppe i, mens jeg er her – samt en Pepsi Max. Derudover medbragte min farfar en kasse med chokolade og flødeboller fra Spangsberg (mange tak) og en speciel hårshampoo (også mange tak). <3 Så blev jeg tilset af en læge, og all hell broke lose. Så en veninde kom op, og hun hjalp mig med at snakke med personalet, og alting gik godt igen. Jeg blev rigtig skidt tilpas om aftenen, og smuttede derfor i seng klokken 19:30. Jeg stod op den følgende dag klokken 9 (hvorfor er jeg sådan et træt menneske, seriøst).

img_0097 img_0099img_0096
3. December: Jeg fik noget morgenmad, mine forældre og lillebror besøgte mig, og det var rigtig hyggeligt. Vi gik en kortvarig tur, og jeg havde lægesamtale senere på dagen, hvilket gik rigtig godt synes jeg. Så slappede jeg ellers bare af henover formiddagen og lidt op ad eftermiddagen, og ved 2-tiden kom en veninde fra skolen, og vi fik snakket lidt om tingene, og så gik hun en tur med mig udenfor, hvor vi gik i Rema. Her fik jeg købt en stor pepsi max, og en bunke finskbrød, fordi… duuuuh, det jul, og pepsi er life. <3 Om aftenen kom min farfar så forbi kortvarigt, hvilket også var rigtig hyggeligt. Jeg kom i bad efter aftensmaden, og sad og læste og løste krydsogtværs, og gik i seng ved 21-tiden.

img_0104 img_0122
4. December: Jeg stod sent op, kl. 10, så jeg missede morgenmaden – så min morgenmad har bestået af chokolade og finskbrød. Til gengæld fik jeg kartofler og flæskesteg til frokost, så det var helt okay! Jeg har fået drukket te også. Jeg har ikke haft besøg i dag, og heller ingen lægesamtale, hvilket jeg har det fint med. Min mor, og måske lidt mere familie, kommer senere, så det ser jeg frem til. Derudover har jeg fået at vide, at jeg skal se den nye julekalender på DR1, og eventuelt opstarte at se SKAM, så jeg har nok at lave…. så det var egentlig en update på, hvordan mine dage herinde er gået. På mandag skal jeg i skole igen, og jeg frygter lidt, om jeg kan komme eller ej.
Heldigvis har jeg nogle søde veninder, der har sagt, de nok skal hjælpe mig med at blive up-to-date, hvis jeg ikke kommer 🙂 så alt i alt er det rigtig fint x Selv om jeg er ved at være godt træt af rugbrød.

img_0127
Jeg håber på at få indlægget om Maribo og Knuthenborg op, så hurtigt som muligt… <3

Glem ikke at følge mig på Bloglovin’, så du har bedre overblik over mine sporadiske indlæg, hehe.

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #1