Fredag = bagedag!

Forår & OOTD

Puha, så ramte foråret endelig Danmark for alvor! I den anledning – og fordi jeg langsomt kan mærke, hvordan den japanske side af mig indfinder sig, i takt med, at jeg bliver mere og mere bevidst om, at jeg skal til Japan, tæhæ – har jeg strikket et lille outfit of the day sammen, samt makeup for dagen! Wuhu.

image

Først har vi outfittet! Det er en slags kjole-tunika fra ZeZe, men kan se den er udgået fra deres kollektion 🙁 Men de har masser af andre fede ting og sager! Så tjek endelig deres side ud, jeg har da fundet en ting eller to, jeg godt kunne være interesseret i!
Hertil kommer der nogle termoleggings, min mor engang har købt til mig – tror de er fra Matas? Ellers har de i hvert fald et par, der ligner dem, jeg har 🙂
Til slut er der mine Panda knøstrømper, jeg har købt over AliExpress, f.eks. de her. 🙂 Er superglad for dem, da jeg simpelthen synes, de er så søde! Hvilket minder mig om, jeg snart må få lavet mit AliExpress Haul!?

image

Hår er også vigtigt, og jeg havde sådan en lille rottehale-ting i hver side, inspireret af Bou fra An Cafe :3 desværre gik elastikken på den anden i stykker, inden jeg kunne nå at tage billeder, så I må nøjes med denne ene, haha.

image

Dagens andet tema er makeup! Det skal lige siges, at billedet blev taget sådan efter jeg har gået udenfor, så det er måske blevet lidt meeeh, men! Sådan kan det gå nogle gange xD

Først satte jeg mine linser i og vaskede mit ansigt. Meget vigtigt. Herefter påførte jeg Benefits Puff Off Eye Gel under mine øjne, som jeg gør hver morgen lige i øjeblikket.
Idet, jeg bruger linser, plejer jeg at tage eyeliner på, på min vandlinje nederst, fordi det får dem til at sætte sig bedre? Dunno why 🙁 men den jeg brugte er Nilens Jord i brun.
Herefter tog jeg min Gosh Velvet Touch Foundation Primer, hvorefter jeg påførte jeg min Alverde Naturkosmetik Color & Care Makeup Foundation i Light Beige. Dette mærke forhandles i DM (Drogier Markt) i Tyskland, og er et mærke, der er fri for parabener og parfumer.
Efterfølgende påførte jeg min Benefit Boi-ing Concealer i 01 light, som jeg er utrolig glad for!!! Elsker denne her concealer, og min den løber snart tør, rip :/
Efterfølgende smurte jeg mig mellem øjne og kindben (ved ikke, hvad området hedder?) med Benefit BeneTint, som er et neglelaks-lignende produkt, der bruges til læber eller kinder. Jeg påførte tre små prikker på hver side af mit ansigt og blendede det ud med mine fingre, for at få en lyserød glød i kinderne.
Herefter tegnede jeg mine øjenbryn op med min Alverde Naturkosmetik Øjenbrynspen i farven 02, brun, og børstede dem med børsten efterfølgende, hvortil jeg brugte min Benefit High Brow Glow under øjenbrynene, som jeg blendede ud med min finger.
Så tegnede jeg mine læber op med Gosh Long Lasting Lip Marker i 02, pink, hvorefter jeg puttede min Lypsyl Læbepomade udenpå. Jeg elsker de her læbetuscher fra Gosh, de er det bedste, jeg ved! Takket være dem bruger jeg hverken lipgloss eller læbestift mere. Det er der ganske simpelt bare ikke brug for! De er fantastiske, og de holder nærmest for evigt. Lige meget, om man så er på den sygeste druktur, og indtager 30 liter alkohol og kysser 82 forskellige drenge, den holder bare! Desværre gør den læberne tør, og derfor bruges læbepomade hyppigt efter påføring, for at holde læberne bløde og dejlige 🙂 Og lypsyl er klart min favorit til dette, da den ikke bliver for blød, og holder den rette konsistens, uanset hvor den er med henne.
Til sidst bukkede jeg mine øjenvipper og puttede min L´Oréal Mega Volume Miss Manga Mascara på, og derefter var jeg good to go.
^ Det var så dagens makeuprutine! <3

image Herefter, da jeg kom hjem, stod den på resterne af min højtelskede PepsiMax. <3

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag = bagedag!