Delay

Chokoladebrownies med Oreo

Som altid – i hvert fald, når der er X Factor på DR1, og selv, når det er kedeligt – stod den på hjemmebag, da vi nåede fredag.
Efter skole, skulle jeg dog lige svare i et emne (forklaring følger i et separat indlæg), og derefter skulle jeg bage denne lækre sag, som jeg har købt i Tyskland, da vi var af sted lige inden jul. Fra samme mærke prøvede vi en Oreo-tærte, der dog ikke var et hit, men de her brownies så spændende ud (og muffinsne, der dog ikke var der), så jeg tænkte, vi ville give it a go.
image

Det eneste, der lige skulle tilføres, var 2 æg, 90 g smeltet smør, og et glas vand – lige til at overskue, ikke? Herefter en 30-45 minutter i ovnen……
image

Og kagen var færdig! Voila.
image

Og jeg vil lige hilse og sige, at den havde det mest fantastiske snit i hele verden. Virkelig, ahhhhh. Lige så snart, den blev skåret over, havde den bare det mest svampede, “moist” indre, jeg har set i lang tid, og den smagte helt fantastisk.
En virkelig god chokoladebrownie, det må jeg sgu gik de tyskere.
Desværre for mig, synes jeg ikke rigtig, der var nok oreo  i? Der var kun det drys, der er ovenpå den, ellers ingenting 🙁 Så hvis den skal laves igen, tænker jeg at enten at hælde drysset ind i blandingen, eller drysset ovenpå, og så hakke mine egne oreos og putte i dejen, for at gøre den mere oreo-et….. ohwell, familien kunne lide den, og jeg har gemt to stykker, til min dejlige farfar og papfarmor, så håber, den bliver værdsat derude også 😛 fortsæt god søndag!
– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delay