Fastelavnsboller? #forsinket

Ali Express Haul

Goddag på bloggen! I dag bliver indlægget relateret til shopping, og her kommer nogle ting, jeg har købt på Ali Express, samt mine tanker om køb herfra. Tingene blev købt gennem min fasters profil, og derfor leveret til hende – derfor har jeg ikke rigtig nogen idé om, hvor lang tid, der gik, etc.


image image

Først og fremmest købte jeg nogle jeggings, idet jeg voldsomt mangler bukser, eller underdele generelt, i forhold til, hvor mange overdele, jeg har. Problemet er bare, at jeg ABSOLUT ikke er fan af bukser, faktisk hader jeg dem. Jeg føler, jeg ikke kan få vejret eller bevæge mig, og derfor er jeggings en fantastisk løsning for mig.
ANYWAY, jeg købte ovenstående med huller i, som jeg er ret tilfredse med. De hvide er ikke så gennemsigtige, som jeg frygtede, de ville være, og begge par sidder helt fantastisk og lækkert. Det eneste øv er, at det er vinter, eller i hvert fald stadigvæk koldt, så jeg har ikke lige fået dem brugt så meget – men klart et køb, jeg ikke fortryder!
De er købt her. <3

image image

Af jeggings købte jeg også disse to skatterbasser, der også har været rigtig dejlige og mere jeans-agtige. De har været løse, og dermed har jeg haft mulighed for at have termoleggings på indenunder, så jeg kunne bruge dem i vinterhalvåret – klart en win, der gør det lettere, at komme i f.eks. skole med forskellige outfits, så jeg ikke bare har de samme 48 sorte leggings på med sorte short og trøje eller kjole til. Så dem har jeg været glade for – det eneste, der er, er at “syningen” er gul, og det bliver lidt kikset – og derudover er de blå gennemsigtige på numsen, øvøv. Men så må man jo have noget på indenunder….
Disse er købt her, både de sorte og blå.

image   image   image

Så måtte jeg DESVÆRRE også købe knee-high strømper, da jeg følte, jeg manglede? Og de er jo langt billigere over nettet, end i f.eks. h&m, så jeg tænkte why not? Og så kunne jeg da ikke stå for de midterste, hvor der tilmed var en PANDA på????? mygod.
De normale kommer herfra, og jeg har så valgt dem i dark grey og black, obviously.
Her er Panda strømperne, er meget tilfreds med dem, de er cute as fuck.

image image

Jeg har også købt et par nye, sorte leggings med kors på, fordi lets face it, hvis man først har været emo/scene/alternativ, fucking kald det, hvad du vil, så gør det ALDRIG over igen……… fuck me, haha. Er mega glad for de her leggings, fordi de er lidt store til mig, så jeg kan have termoleggings på indenunder, yay.
Dertil kom også en bh med pigge, fordi hallo, hvem vil ikke have sådan en??? har ønsket mig sådan en i tredive år, fuck jeg måtte bare eje den <3 hvordan og hvornår, jeg skal bruge den, er endnu uvis, men det skal nok ske, i swear! Bh’en er købt her, som en størrelse 34 i sølv.
Jeg har også købt nogle shorts, herfra, i størrelse 27. Et par sorte, og et par blue2, men ærligt er jeg for fed i dem, så der kommer intet billede </3 de var lige lidt mindre, end jeg havde regnet med, haha.

image image

Jeg skulle godt nok bare have bukser og sådan, men ohmygod, man kan da ikke stå for de her skønlinger? Emojitrøjen har jeg left efter i evigheder, og Totoro’en var altså bare for sød! Var så tæt på at købe en med Stitch også, sammen med en masse Disney trøjer og nattøj…. men har så meget, så måtte virkelig finde min slappe rygrad frem og stå i mod 🙁
Emoji-trøjen er herfra og en størrelse medium. Stoffet er lidt mærkeligt og halvgennemsigtigt, og trøjen er kort i ærmerne. Ellers er jeg meget tilfreds! Den er dejlig blød.
Totoren er også en medium og herfra. Den er så sød og dejlig, men den smitter meget af med store totter af det, den er beklædt med indeni, hvilket jeg personligt synes er direkte ulækkert. Har vasket den en milliard gange, men den fælder stadigvæk… en dag måtte jeg tage den med sådan en tape-rulle (har glemt ordet?), det virkede lidt… nogen gode råd?

 image

Af tøj har jeg ellers købt ovenstående tog smuksakker, og denne. Jeg må dog være utilfreds med sidstnævnte, der slet ikke ligner den, på billedet overhovedet, hvilket jeg selvfølgelig er ked af – det er ikke okay. Til gengæld har jeg fået pengene tilbage for den, så det er lidt fedt.
Den sorte kjole ovenfor, den her, har jeg også fået pengene tilbage for, da jeg bestilte den i en small, men den kom som xtra small, og den er lige for lille til mig, desværre. Så nu lurer jeg på, om jeg skal sælge den eller ej…..
Så har jeg denne her badedragt, som jeg også har ledt efter i årtusinder, og jeg er så glad for den! Den er så lækker, og generelt synes jeg bare, den er så fed. Klart en fave. På linket er det den, der hedder 6, dvs. ikke nummer 6, men den, der står 6 under, når man markerer med pilen. På samme billede kan også min nye halskæde ses, som jeg også er glad for – dog er den allerede gået i stykker én gang, så er lidt skuffet over, at man ikke kan have den på, uden den går i stykker, men sådan er det vel.
Købte også en Best Bitches halskæde, jeg åbenbart ikke har noget link på? Men det var sådan en og så i sølv <3

image image

Jeg har i lang tid ledt efter en blenderpensel, og endelig fandt jeg over denne her! Hvorfor betale 80< for en blenderpensel, når du kan betale en 10’er for en Urban Decay Naked? HAHA, 100p jeg måtte have sådan en! Og jeg er rigtig glad for den 🙂 Den er dejlig, og jeg bruger den altid, når jeg skal have øjenmakeup på, udover det sædvanlige.

Sidst men ikke mindst, har jeg købt sådan en grøntsags-spiral-skræller-ting. Jeg havde købt en, men den virkede slet ikke, så nu tog jeg chancen med denne i stedet. Jeg har endnu ikke fået prøvet den endnu, så ved ikke, om den reelt virker, men det vender jeg tilbage med en opdatering om, når jeg engang har fået gjort det.


Puha! Det var alt for denne omgang! Der var også meget, eller er det bare mig?
Håber I kunne bruge det til noget, måske f.eks. inspiration. <3
– Cecilie x
Følg mig inde på Bloglovin’, enten med email, profil derinde eller facebook. Tak fordi du/I læste med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller? #forsinket