Vietnam 2018 - Dag 29 - Dimission, Drunken Regrets & Hjemrejse

Adventsgaver & Juledetails i Bachelorskrivningen

Hej bloggen, og velkommen tilbage.

 

Yep, der har været stille her på bloggen, de sidste to ugers tid – say whaaat? Det føles altså, som meget, meget længere, end blot 17 dage. Jeg føler, jeg ikke har blogget i 4 måneder! Men der er altså en grund – en god grund, hvis jeg selv skal sige det!

Som overskriften indikerer, er jeg p.t. i gang med at skrive bachelor på sygeplejerskestudiet. Det giver faktisk denne blog snart 3,5 års jubilæum, fordi jeg startede vidst et par dage, inden jeg startede på studiet – eller var det selvsamme dag? Det kan jeg ikke huske. Men i hvert fald har bloggen kørt, så længe, som jeg har studeret sygepleje, og nu bliver jeg altså færdig i januar. Tænk engang! Men altså, i præg af, at jeg skriver bachelor, har jeg ikke lige haft så meget tid til at blogge. Jeg mangler f.eks. nogle hauls og lidt, og derudover, så ville jeg faktisk også gerne have lagt op hver advent, hvad der foregik, men sådan er det altså ikke blevet. Så nu samler jeg alle tre advent indtil videre under denne her, samt hvordan juleoppyntningen ser ud herhjemme, mens vi tæller ned til juleaften – og skriver bachelor, selvfølgelig!

Der har været rygende travlt, siden jeg stoppede med at opdatere om opholdet i Vietnam, fordi jeg på et tidspunkt overvejede at splitte min bachelorgruppe op. Yep! Dog fandt jeg ud af, at når man lige pludselig så skulle skrive 5 sider mindre, end planlagt, så gik det bare ikke op, og jeg har derfor været nødt til at blive i min gruppe, hvilket jeg syntes har været superhårdt. Så når jeg ikke har skrevet bachelor, så har jeg ligget i sengen eller på sofaen og grædt eller stresset. Men nu, her i fredags, kunne jeg ligge “sidste” hånd på værket, i hvert fald indtil videre. Kl. 13:30 skal jeg så til vejledning, inden endelig aflevering er opgaven, hvor jeg forhåbentlig får noget konstruktivt kritik at arbejde videre med, så der kan forestå en aflevering inden jul.

Det betyder også, at jeg siden fredag eftermiddag, for en gangs skyld har haft lidt fri. Så fredag aften besøgte jeg – sammen med min kæreste – hans mor og bror, hvor vi fik aftensmad og spillede Disney Trivial Pursuit – det tog 2 timer, og jeg vandt på et hængende hår! Derefter var det nærmest lige lukt på hovedet i seng, for vores vedkommende. Pyha, det var fandeme en hård dag, af mærkværdige årsager… lørdag skete der ikke så meget. Jeg sov enooormt længe, og jeg var helt færdig hele dagen, jeg var enormt træt, og kunne slet ikke overskue noget som helst. Mega nederen, for at være ærlig! Og nu, i dag, søndag. Puha. Jeg havde masser af idéer og ting jeg ville, men det eneste jeg har fået gjort, er at tage billeder til nogle blogindlæg (det tog da også lige 3 timer), fået smidt en gang vasketøj sammen, og så har jeg ellers ligget på sofaen med fodbad og Disneyfilm, så det batter – og spist hjemmebagte småkager (mere om det senere). Jo, og i går lå jeg med både ansigtsmaske og fodmaske, og det var SÅÅÅ rart! Superklamt, på mange måder, men fucking dejligt bagefter… Hehe.

Nok om det. I er her jo for at komme i julestemning, så lad os komme i julestemning!

Vi starter lige på og hårdt, som nævnt, jeg er i en bachelortid. Dog er det jo også december, og det betyder, at skrivehulen – for mig – derhjemme, ser sådan her ud:

PISSE-hyggeligt, faktisk. Altså, jo, det er da lidt trist, at sidde og skrive bachelor, og alt ens tid går med det… men jeg synes nu, jeg har indrettet mig rigtig hyggeligt inde i stuen. Bag den store, hvide reol sidder min kæreste så, og skriver bachelor, så… det er en win-win! Occasionally tjekker vi lige, at den anden er i live, men ellers kan der godt gå mange timer, hvor vi begge bare er helt i zonen og skriver… det er i og for sig fint nok, så forstyrrer vi nemlig ikke hinanden 😛

Den 2. december bankede mine forældre og lillebror på døren med adventsgaver! De kom om eftermiddagen, og jeg var da begyndt at tro, at jeg bare slet ikke skulle have nogle. Havde overvejet at spørge min kæreste, om han ikke pretty please ville finde nogle adventsgaver til mig, for jeg kunne da slet ikke holde ud, ikke at få nogle! Og inden I kalder mig forkælet – jeg har tilbudt mine forældre, at jeg selv betaler for dem. Jeg synes bare det er SÅ hyggeligt at pakke gaver ud hver søndag indtil jul. 😛 Men de kom simpelthen spankulerende med et lille helårstræ til mig, som min mor har lavet – tror hun sælger ud af dem, så skriv lige til mig, hvis det har interesse 😛 samt flere pakker, til at putte under, og selvfølgelig hjemmebagte vaniljekranse. Min mor havde tyvstartet lidt på den fælles julebagning, åbenbart…

 

Den 3. december var jeg i IKEA med mine forældre, og jeg fik købt lidt julepynt, bl.a. de her lanterner. Jeg blev så glad, de er superhyggelige, hehe.

 

  

D. 7. december, stod den på fælles julebagning, og jeg fik selvfølgelig nogle med hjem. Udover julebagning, så kom min kæreste og bedsteforældre til risengrød og spilleaften, mega lækkert.

 

D. 9. var det anden søndag i advent.

Den blev brugt på røven i sofaen, med julebag, julelys, og bachelor… og en lille smule Bamses Julerejse.

 

Og i adventsgave, der fik vi Paul Pava glasskåle, som blev indviet ved at spise popcorn i dem. MUMS.

 

Så blev det fredag, og fordi jeg havde afleveret opgave, så havde jeg endelig lidt tid, til bare at hygge, inden jeg skulle af sted til mine kærestes mor, og spise der. Jeg havde taget nogle småkager fra, som jeg ville give dem til, så jeg bandt kagedåsen ind (med meget besvær og masser af tape), og fik lavet et (meget grimt) julekort. Det så meget pænere ud i mit hoved, men jeg har altså bare ikke øjne for den slags :/ Desværre. Og jeg havde åbenbart skrevet en rigtig cringe besked indeni, min kæreste fortalte mig i hvert fald, at jeg prøvede meget, men at han syntes, jeg skulle beholde det, fordi det pretty much opsummerede, hvem jeg var, som person #awkwardtimes

I don’t MEAN to try hard, sværger jeg bare er sådan som person :((

Hjemme hos “svigerne” kom deres meget sky kat over, for at joine mig i sofaen, og jeg fik at vide, det var et tegn på acceptance… så naturally, blev vi lige bedste venner (ingen kommentar til, at hun forsvandt i skræk, da jeg kom derover igen, efter at have forladt hende, for at hente min sodavand)…

Og så!! D. 16. december. 3. søndag i advent. Den blev ((også)) brugt i sofaen. Det var egentlig meningen, at jeg ville have haft skrevet blogindlægs, m.v., så de var klar til, at blive postet løbende, mens jeg lagde sidste hånd på min bachelor, men sådan blev det ikke. Jeg var hammertræt, sov 12 timer, vågnede, orkede ingenting, og endte faktisk bare med at ligge dér på sofaen. Jeg tog fodbad, og bagefter lå jeg og så Disney’s Nu Er Det Jul Igen, hvilket var PISSEhyggeligt, med adventslys og kalenderlys.

Min kæreste tog på maccen for at hente mad, jeg blev hjemme og lavede kød- og melbollesuppe, og bagefter slængede vi os i hver vores sofa, og så Hercules. Good day.

I øvrigt skal det lige siges, at han vækkede mig kl. 6 om morgenen (han skulle møde på arbejde kl. 7), og tog dagens adventsgave med ind til mig, som vi så åbnede i fællesskab (mega-hyggeligt). Vi grinede dog noget, da vi fandt ud af, hvad det var.

Da jeg var i IKEA med min familie, havde jeg spurgt ham, om der var noget, vi manglede. Han havde svaret en bakke til sengen, hvortil jeg havde kaldt ham luksusdyr, og min mor var enig hermed… men ikke destomindre, så fik vi altså en bakke til sengen i adventsgave, så vi rigtig kan grisse det hele til 😛

 

Og nu, til det allersidste for dette indlæg – oppyntingen herhjemme! Vi kan passende starte i stuen:

For dem der ikke ved det, går jeg supermeget op i julen, pga. min mor. Så jeg har masser af forskelligt julepynt, og jeg synes det er så superhyggeligt. Hjørnenissen ved spejlet, står mellem gangen og køkkenet, og er et arvestykke fra min oldemor, der døde sidste eller forrige år, og kravlenisserne har min farmor lavet til mig engang, da jeg var baby. De har hængt hos min mor alle årene, siden, og hun har stort set leget, at det var hendes. Men da jeg flyttede hjemmefra, måtte hun også opgive kravlenisserne…

Gangen har heller ikke sluppet for julepynt. Sokken plejede at hænge i diverse supermarkeder, og kransen fandt jeg i IKEA, hehe. Badeværelset og køkkenet er også pyntet beskedent op, men det har jeg ikke taget billeder af. I stedet kan vi nu bevæge os ind i det sidste værelse – soveværelset!

Ovre ved natbordet har jeg mit trofaste juletræ, der har fulgt mig – og virket – siden jeg var baby, og en lille julemandsholder til alle mine nipsting. Under vindueskarmen finder vi lidt arvestykker, som er mit hjerte meget kært.

I vindueskarmen finder vi mine yndlings juleting, og lanternerne.

Smykke- og makeupbordet har heller ikke sluppet for en tur med søde nisser, og jule Starbucks-kopper (har altid mine makeupartikler i Starbucks-kopper, men i julen skiftes de ud med jule-versionen – dertil har jeg også normalt sorte borde til stuen og natbord, men i julen erstattes de af røde lol).

 

Mit spejl er fyldt med guirlander, og min yndlingssok hænger på døren. <3 Alt i alt, er jeg godt tilfreds med niveauet af JUL i min lejlighed, hehe. Dertil har jeg tre julekalendere liggende, en standard med chokolade, en min mor laver, og så cavede min kæreste og jeg omkring d. 6. december, og købte en Toms Skildpadde-julekalender til en 50’er, som vi deles om. Og så føler jeg selvfølgelig med i Bamses Julerejse, som den eneste julekalender i år.

 

En af de ting, man bl.a. kan finde i min mors julekalender i år, var det her fine chokoladejuletræ. Dertil har jeg fået myslibarer, frugtkiks, chokolade, og sallos-bolcher. MUMS. <3

 

Hvordan ser julen ud hos jer i år?

Håber I har nydt dagens indlæg.

Tak fordi I har læst med!

Glem ikke at følge mig her eller på bloglovin‘. Til vi ses igen:

– Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vietnam 2018 - Dag 29 - Dimission, Drunken Regrets & Hjemrejse