17 days and counting........

4 dage…

Såååå…. i et af mine tidligere indlæg skrev jeg, at jeg i sommerferien regnede med at få skrevet mere på min blog.
Det kan vi vidst alle godt blive enige om, ikke rigtig blev til noget, hvilket jeg er rigtig ked af, men sådan er det.
Jeg har i lang tid haft det ret stramt, hvis man kan sige det sådan, og ikke rigtig haft overskud. Selv det, at tænde min computer, synes jeg, kræver for meget af mig – og derfor kommer der heller ikke så ofte indlæg, fordi jeg bedst skriver dem på min computer… magter ikke at skrive ned på min telefon, især fordi jeg er så dårlig, til at gøre tingene kortfattede.
Anyway – jeg har plejet, at have en vis motivation for at få tændt min computer og komme i gang, og dermed også få skrevet, ryddet op på dem, alt det, jeg hele tiden siger til mig selv, at jeg skal.
Dog er der sket noget, så denne motivation er væk. På 15-20 uger, har min computer max været tændt 15 gange, hvor jeg har brugt den. Hvilket ikke er ret meget, i forhold til, hvor ofte jeg plejede at have den tændt. Jeg starter snart op på mit studie igen, og i forbindelse med noteskrivning und so wider, kan det være, at jeg får tid til at skrive mere her på bloggen, hvem ved? Jeg håber i hvert fald, hehe.
Den sidste uge, har jeg haft min computer tændt lidt indimellem, og arbejdet 12 timer flere dage i streg på den – dette arbejde tillod mig dog kun at arbejde med det, jeg nu arbejdede med, som på daværende tidspunkt var…. og jeg er lige blevet færdig med det i dag…. planlægning af turen til Tokyo!
Jeg har haft latterligt travlt med at sætte det hele op i lister, planer, tidsbokse, prøvet at strikke ting sammen, opdagede det ikke kunne lykkedes, lavet køreplaner, gåplaner, ruter, alt mulig mærkeligt, fordi jeg gerne vil være så forberedt og velorganiseret, som overhovedet muligt. Og det tog ret meget overhånd…. men nu er det overstået, så nu behøver jeg ikke tænke mere på det xD jeg er officielt færdig med alt det lort, nu skal jeg bare lige screenshotte en masse ruter fra min mobils googlemaps, evt., har ikke besluttet mig endnu…. har screenshottet de hele ruter fra computeren, og tænkte at lave screenshots fra telefonen i lidt mere upclose version? Prøver at finde ud af med mig selv, om det bare er kontrolfreak-psykosedelen af mig, der snakker, eller om det reelt er vigtigt…. hmmm…. nå, men det må jeg altså finde ud af!
– alt dette har til sammen resulteret i, at jeg altså ikke har fået opdateret ret meget på bloggen, hvilket jeg beklager.
Jeg håber, at jeg – når vi er af sted, kan nå at opdatere en masse, og få lagt en masse billeder op, men nu må vi se – de fleste dage starter klokken 6-7 stykker, og slutter først 22-00, så der er smæk på! I hvert fald, som det ser ud nu. Det kan være, det bliver så udmattende, vi bliver enige om bare at fucke det hele og tage en dasedag en af dagene xD eller alle dage…. haha, ej, men vores program er virkelig tætpakket – og inkluderer MASSER af gåture, og meget LANGE gåture…. det skal nok blive spændende 😀 deres tog- og bussystem skræmmer mig dog lidt, da jeg er bange for, ikke at kunne finde rundt…. japanerne bruger jo tegn, modsat os herhjemme, og så fantastisk til japansk er jeg ikke (kan faktisk kun meget lidt japansk, sjovt nok), så det bliver interessant o.e Der er dog ikke så meget andet for, end bare at springe ud i det, og tage sig sammen… så det er dét, vi vil gøre. Og så må jeg forsøge at skaffe mig nogle kort osv., så jeg kan pin-pointe lidt IRL også, så jeg ikke skal have min telefon fremme hele tiden, hehe. <3
Men ja, det er alt for nu… der er vel egentlig ikke så meget mere at snakke om, så jeg wrapper det bare hurtigt op. Regner med at bruge de næste par dage, på at pakke og alt det, der nu skal gøres, klare de sidste forberedelser, og få slappet af, så jeg er max klar til at give den gas, når vi skal af sted. Vil prøve at lave en hurtig update i lufthavnen, men who knows… vil helst ikke love noget 😛 men til vi ses igen!

– Cecilie x

PS. Glem ikke at følge mig på Bloglovin’, så I ikke misser mine indlæg fra ferien <3 Derudover kan jeg findes på Instagram og Ask. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17 days and counting........