Novelle - Selvforsvar

2. skoledag veloverstået!

Uha, som jeg får lavet indlæg i dag! Amen, altså!

Jeg kom hjem fra min anden skoledag til den bedste mail i verdenen <3 Studiebøger er absolut ikke billige, og slet ikke for en fattig student ^^’ Så da jeg kom hjem og fandt ud af, at jeg havde fået svar fra en sælger på pensum.dk, om en bog jeg skal bruge til 144,- med fragt, nærmest ikke brugt, og normalpris minimum 300,-, så var jeg da en glad pige!
Må sige, at pensum.dk er supergod! Det er ikke altid, der er nogle brugte bøger, der bliver solgt under normalprisen, men det er BESTEMT værd at tjekke ud, for man KAN godt være heldig, ligesom jeg var! Så det var da fantastisk nyt <3

Dertil har jeg den søøøødeste klasse på mit studie <3 Mange af os mangler bøgerne, og vi havde lektier for, så dem der havde bøgerne sørgede da lige for at scanne de sider ind, vi havde fået for, og lagde dem op på Facebook, så hele klassen kunne få læst lektier <3 Fandeme flinkt og sødt gjort – godt gået!
Mens jeg sad og læste lektier kom daddy så hjem med et brev, og deri var mit længe ventede studiekort! Tjuhej, hvor det går lige i dag, hva’? 😀 Se hvor fint altsååååå……….
foto 1

Som om alt dette ikke var nok, har mine skønne forældre bryllupsdag i dag! 8 år, som tiden dog er gået? Så tillykke til to dejlige mennesker <3
For at fejre det, har min lillebror og jeg bagt en “sød substans”, som han valgte at kalde det, så nu venter jeg i spænding på, at de to kogehoveder kommer hjem fra møde.
Jeg HADER at forberede overraskelser, for jeg bliver ALTID så utålmodig???? Er jeg den eneste? ^^’ Kom nu hjem og se min overraskelse altså!!!!

Tak til alle, der har tjekket min blog ud, jeg er meget taknemlig, og glæder mig til at lægge flere ting op, og jeg håber I synes det er hyggeligt at læse, hvad der sker rundt omkring i mit liv. Ha’ det godt peepz <3

P.s. Det er altså en flot kage (lidt deform, men altså, man kan sgu ikke være lige god til alting, siger det bare):
foto 3

Cecilie x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Novelle - Selvforsvar